Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Carbon Footprint
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Eiwit
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
    • Interviews
    • Nieuws
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /

Sitemap

Pagina's

  • Inspiratie & Informatie
  • Rosbief – 2
  • win-masterclass-kerstdiner
  • Winactie cadeaukaart keurslager
  • #Linkinbio
  • Social media richtlijnen
  • #trotsopdeboer
  • Cookie beleid
  • Actueel
  • Blijf geïnspireerd
  • Over Vlees.nl
  • Blogs & Zo
  • In de keuken
    • Bereidingsvideo’s
    • Mini masterclasses
      • Bearnaisesaus maken
      • Vlees marineren
      • Borden opmaken
      • Vlees sous vide bereiden
      • Gaartepunt bepalen met de hand
      • Vlees snijden
    • Kooktechnieken
      • Braadzak
      • Low & Slow
      • Direct garing bbq
      • Pruttelen
      • Pulled (pork)
      • Indirect garing bbq
      • Caveman
      • Tajine
      • Braiseren (smoren)
      • Sudderen
      • Pocheren
      • Sauteren
      • Roken (koud/warm)
      • En papilotte
      • Uit de oven
      • Airfryer
      • Bakken
      • Barbecueën
        • BBQ Tips & Tricks
        • Veilig barbecueën
        • Hoe en waarop barbecueën?
        • Wereldwijde barbecue trends
      • Bakkerellen
      • Braden
      • Fonduen
      • Frituren
      • Grillen
      • Gourmetten
      • Slow cooking
        • Mals & Smakelijk
        • Stoofpot
        • Rustig in de oven
        • Bereidingstijd slow cooking
        • Kruiden & Recepten
      • Koken
      • Roerbakken
      • Roosteren
      • Steengrillen
      • Smoren
      • Stomen
      • Stoven
      • Sous vide
    • Invriezen & Ontdooien
      • Vlees ontdooien
        • Gehakt ontdooien
        • Biefstuk ontdooien
      • Vlees invriezen
    • Kooktermen
      • Aanbraden
      • Initial sear (BBQ)
      • Hakken
      • Injecteren
      • Reverse sear (BBQ)
      • Afmaken van jus
      • Au Bain Marie
      • Rubben (BBQ)
      • Malen
      • Konfijten
      • Pekelen
      • Fileren
      • Aansnijden
      • Deglaceren
      • Laten trekken
      • Zouten
      • Fermenteren
      • Afschuimen
      • Barderen
      • Bedruipen
      • Binden
      • Blancheren
      • Blussen
      • Bouquet garni
      • Farceren
      • Flamberen
      • Gratineren
      • Inkoken
      • Invetten
      • Larderen
      • Marineren
      • Paneren
      • Trancheren
      • Wellen
    • Kopen & Bewaren
      • Vlees bewaren in de koelkast
    • Maten & Temperaturen
    • Vleesrecepten
    • Hygiëne
  • Over vlees
    • Pekelen & Marineren
    • Meat = Vlees
    • Gezonde Voeding
      • A. Eetpatroon
      • B. Voedingsstoffen
      • C. Discussie
      • D. Literatuur
    • Vleeswaren
    • Bewerkt vlees
    • Algemeen over vlees
    • Werken met vlees
    • Kleur & Geur
    • Bouwstoffen
    • Etiketten
    • Voedingswaarde
      • Kinderen
      • Jongeren
      • Zwanger
      • Volwassenen
    • Vetten & Smaak
    • Rijpen & Rusten
    • Varkensvlees
      • Braadworst
      • Haaskarbonade
      • Halskarbonade
      • Hamlap
      • Hamschijf
      • Nasivlees
      • Ribkarbonade
      • Varkensrollade
      • Schouderkarbonade
      • Schouderlapje
      • Slavink
      • Spareribs
      • Spekblokjes
      • Speklapje
      • Varkensfilet
      • Varkensfiletlapje
      • Varkensfiletrollade
      • Varkensfricandeau
      • Varkensgehakt
      • Varkenshaas
      • Varkenslever
      • Varkensoester
      • Varkenssaucijs
      • Varkensschnitzel
      • Naar de winkel
      • Bij de slacht
      • Bij de boer
      • Pulled Pork
      • Buikspek, de drie P’s
    • Rundvlees
      • Bieflap
      • Bavette
      • Biefstuk
      • Doorregen runderlappen
      • Hacheevlees
      • Hamburger
      • Klapstuk
      • Kogelbiefstuk
      • Runderlapjes
      • Ossenhaas
      • Ossenstaart
      • Riblappen
      • Rosbief
      • Runderentrecôte
      • Rundergehakt
      • Runderlever
      • Runderpoulet / Soepvlees
      • Runderreepjes
      • Rib-eye
      • Runderrollade
      • Runderschenkel
      • Rundertartaar
      • Rundertong
      • Rundervink
      • Sucadelapjes
      • Tournedos
      • Naar de winkel
      • Bij de slacht
      • Bij de boer: Rundvlees
      • Dubbeldoelkoeien
      • Dry Aged Meat
    • Kalfsvlees
      • Blinde vink
      • Burger
      • Cordon Bleu
      • Kalfsbiefstuk
      • Kalfsvleesblokjes
      • Kalfsentrecôte
      • Kalfsfricandeau
      • Kalfsgehakt
      • Kalfshaas
      • Kalfskotelet
      • Kalfslapjes
      • Kalfslever
      • Kalfsoester
      • Kalfspoulet
      • Kalfsvleesreepjes
      • Kalfsriblap
      • Kalfsrollade
      • Kalfsschenkel
      • Kalfsschnitzel
      • Kalfstong
      • Kalfszwezerik
      • Kalfsribeye
      • Kalfssaucijzen
      • Kalfssukadelapjes
      • Kalfs-T-bone
      • Naar de winkel
      • Bij de slacht
      • De Nederlandse kalverhouderij
      • Wiener Schnitzel
      • Kalfsvlees Klassiekers
      • Zwezerik
    • Overig vlees
      • Geitenvlees
      • Kip en kalkoen
      • Lamsvlees
      • Paardenvlees
      • Schapenvlees
      • Wild en konijn
  • De thema’s
    • Concepten & Trends
      • Dubbeldoelkoeien
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Duurzaam
      • Biologisch
      • Streekproduct
    • Diergezondheid
      • Runderen
        • BSE
        • BVD
        • MKZ
      • Varkens
        • Hepatitis E
        • Varkenspest
      • Kalveren
        • Hemoglobine
        • Sondevoeding
      • Andere dieren
        • Blauwtong bij schapen
        • Q-koorts bij geiten
        • Scrapie bij schapen
    • Diervoer
      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
    • Dierenwelzijn
      • Berengeur
      • Verzorging
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
    • Duurzaam Vee & Vlees
      • Duurzame Vleessector
      • Duurzame Veehouderij
    • Slacht & Verwerking
      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
    • Vlees & Gezondheid
      • Antibiotica
      • Eiwit
      • Bewerkt vlees
        • Darmkanker
        • Hart- en vaatziekten
        • Obesitas
        • Diabetes
        • Overzicht (3) tabellen onderzoeksresultaten
        • Cijfers, claims en richtlijnen:
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E.coli
      • E-nummers
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Vetten
      • Veiligheid
      • Zout
    • Milieu & Techniek
      • Algemeen: inleiding
      • Carbon Footprint
      • Biodiversiteit
      • Eiwitbalans
      • Dioxines
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO’s
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Privacy
  • Disclaimer
  • FAQ
  • Contact

Nieuws

  • Interview: vlees levert essentiële voedingsstoffen
  • Hoe (on)gezond is rood vlees?
  • IJzersterke recepten
  • De lekkerste grillworst van 2023
  • 2022: prijzen voeding rijzen de pan uit
  • Onvoldoende ijzer en andere bouwstoffen in onze voeding
  • Winnaars Masterclass 'Koken met de Feestdagen'
  • GfK: veel vegetariërs eten gewoon vlees
  • Nederland Kalverland
  • Ultiem kookboek over varkensvlees
  • Winnaars Stoofvlees herfstactie bekend!
  • Nieuwe winactie op Vlees.nl!
  • Herken een vitaminetekort!
  • Nederlanders willen voedingswaarde voor hun geld
  • Nederlanders blijven vlees trouw
  • Internationale Handenwasdag – 15 oktober 2022
  • 15 oktober: Bedank De Boer Dag!
  • Keurslager Jongmans wint Lekkerste Bal Gehakt 2022
  • Weinig verband verzadigd vet en hart- en vaatziekten
  • Dit is geen vleesreclame!
  • Kom naar Dutch Food Week 2022!
  • Chef-kok Van Limbeek wint Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam
  • Consument kiest voor keurmerk in 2022
  • Creatief en lekker: zo gooi je minder vlees weg!
  • Finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2022 bekend
  • 94 procent van Nederland heeft vlees op het menu
  • Misinformatie grensoverschrijdend
  • Hoe verspillingsvrij ben jij?
  • Grotere kans op heupfractuur voor vrouwelijke vegetariërs
  • Nederlandse vleessector introduceert: ‘Nederland Vleesland, waar smaken verschillen’
  • Boodschappen duurder, koop slim in
  • Etenswaren hard in prijs gestegen
  • Ruim etensresten op deze vakantie
  • Duurzaam vlees in supermarkt blijft groeien
  • Valentijns date?
  • 4 februari de dag van de frikandel
  • Slagerij Martin Meijer wint Grote Grillworsttest 2022
  • CO2-voetafdruk Nederlandse varkens laagste ter wereld
  • Boer versus burger? Ga het gesprek aan.
  • Vegaworsten vallen door mand: echt niet lekker én ook niet gezonder
  • Kweekvlees te onnatuurlijk om te proberen
  • Varkens en koeien beter dan kippen voor Europese kringlooplandbouw
  • Finalisten van de grote grillworsttest 2022
  • WHO: ‘Vleesvervangers vaak niet gezond’
  • Helft van de jonge vrouwen gebaat bij meer rood vlees en zuivel
  • Dé van de Riet terug bij Vlees.nl
  • Minder zout en vet in bewerkte vleesproducten en vleeswaren
  • Onderzoekers doen opmerkelijke ontdekking: bepaalt voeding hoe ziek je wordt van corona?
  • Oordeel over vlees op basis van de juiste kennis
  • Wennen aan dezelfde, nieuwe koe
  • Vlees is en blijft populair
  • Koe uit de beklaagdenbank
  • Vervangen vleesvervangers echt vlees?
  • Misbruik vlees niet om populistisch te scoren
  • Doe jij dit jaar ook weer mee aan de verspillingsvrije week?
  • De duurste hamburger ter wereld
  • Weer meer reststromen verwerken tot hoogwaardig voedsel
  • Finalisten Spareribs Trophy 2021 bekend
  • Help, het vlees is op!
  • Brancheorganisaties verwijzen idee vleesbelasting naar prullenbak.
  • Laat varkensvlees op ons menu staan!
  • Hoe ontdooi je vlees het best?
  • Uit onderzoek blijkt: 95% van de Nederlanders eet vlees
  • Rundvlees extra populair in coronatijd
  • Vlees uit de diepvries steeds populairder
  • Nederlandse diervoedersector loopt voorop in gebruik duurzame soja
  • Gehakt het favoriete varkensvlees in de supermarkt
  • Smaakt biologisch vlees beter?
  • Extra duurzaam varkensvlees met voer van 100% restproducten
  • Keurslager Braamskamp wint Grote Grillworsttest 2021
  • Nederlanders vinden vlees lekker en voedzaam
  • Finalisten Grote Grillworsttest 2021 bekend!
  • Vlees.nl partner van het Voedseleducatie Platform
  • Winnaar lekkerste Brabantse Aspergeham 2021
  • Vleestaks is geen oplossing, eerlijke prijzen helpen wél bij verduurzaming
  • Vlees populair van rechts naar links
  • Vleesverwerkende industrie: laat prijsvorming over aan de markt
  • Dierenwelzijn belangrijkste keurmerk
  • Keurslager van Strien wint weer Lekkerste Bal Gehakt
  • Burendag, daar hoort een lekker stukje vlees bij!
  • De beste ham bij de asperges
  • De beste bal gehakt
  • Vlees duur in Nederland?
  • Tips voor deze verspillingsvrije week
  • The pig story
  • Red de planeet, eet dierlijk eiwit?
  • Vleestrends in 2021
  • Podcasts; Vragen over de vleessector
  • Weer minder antibioticagebruik in veehouderij
  • Steeds meer vlees met duurzaam keurmerk
  • Herstellen van corona met vitamine K
  • Geen bewijs van overdracht coronavirus via voeding
  • Eiwitten helpen bij herstel van ziektes
  • Laten meer Nederlanders vlees staan?
  • Vion doneert duizenden hulpmaterialen aan ziekenhuizen
  • Nederlands varkensvlees valt in Italië in de prijzen
  • Effect van rundvlees op de weerstand van kinderen
  • Corona: Vleessector blijft consument bedienen
  • EFSA: Geen bewijs van overdracht coronavirus via voeding
  • Eén keertje ‘nep’, daarna weer echt vlees
  • Gebruik van sulfiet in vlees(waren) neemt af
  • Nederland exporteert in 2019 meer varkensvlees
  • Rood vlees voor een gezonde leefstijl
  • Gerda Meijer en Wim Koelewijn zijn eerste twee branche erkende meesterverkopers
  • Selenium is belangrijk
  • 40% overweegt vlees te minderen
  • Aandeel keurmerken 28% gestegen
  • De lekkerste ballen vind je in Brabant
  • 'Voedingswaarde niet vermengen met milieuzorg'
  • Brabants worstebroodje is immateriaal erfgoed
  • Overgewicht kost samenleving miljarden
  • Stijgende prijzen voor varkensvlees in de winkel
  • Bewerkte voeding leidt tot overconsumptie
  • Nieuw wetenschappelijk advies: 'Vlees minderen niet nodig'
  • Website 'meat-the-facts' gelanceerd
  • Vleesconsumptie verder in de lift
  • Noodklok diëtisten: 'Klimaatdieet gevaar voor volksgezondheid'
  • 'Vlees belangrijk voor gezondheid'
  • Tijd voor doorstart Varkens in Zicht
  • WUR: NL agrosector al 30 jaar wereldtop in verduurzaming
  • 'We moeten onze landbouw aanmoedigen, niet ontmoedigen'
  • Landbouw (als enige) op schema rond milieudoelen
  • Vegetariërs meer kans op beroertes
  • Bij vega dieet: risico op choline-tekort hersenen
  • Vlees centrale component in humaan dieet
  • 'Nu.nl manipuleerde berichtgeving over vlees'
  • Boek: Slachtvisite
  • Schouten: 'consument mag echt zelf bepalen wat hij/zij eet'
  • NL sojagebruik is duurzaam
  • Vlees is 'not the point' in IPCC rapport
  • IPCC-rapport gaat amper over vlees...
  • 'WHO moet nadenken over standpunt verzadigd vet'
  • FAO: milieudruk beter afwegen tegen hoge voedingswaarden vlees
  • Gertjan Kiers wint 1e Gouden Trekker
  • Zijn voedingsadviezen over de houdbaarheidsdatum?
  • 'Likes' maken je eten lekkerder
  • Inkrimpen eigen veestapel is vooral contraproductief
  • Amerikaanse chefs gaan voor NL kalfsvlees
  • 'Al het varkensvlees biologisch' is illusiepolitiek
  • 'Verzadigd vet zo gek nog niet'
  • 'Vegaburgers: niet lekkerder, niet gezonder, wel ultra-bewerkt'
  • Keurslagerij Hermanussen wint Spareribs Trophy 2019
  • Meer waardering nodig voor zuivel en rood vlees
  • Herkauwers noodzakelijk voor voedselvoorziening en planeet
  • Dag van het Slagersambacht in de maak
  • Antibioticagebruik bij rund, kalf en varken verder gedaald
  • Nieuwe rubriek: bewerkt vlees
  • Biodiversiteit: een deltaplan
  • Over toxoplasmose
  • Omzet voeding met keurmerk in vier jaar verdubbeld
  • Vlees.nl voor RCC weer 'compliant'
  • Kinderartsen (B) waarschuwen voor veganisme
  • 'Geen extra stap nodig bij filet americain'
  • 'Vleesalternatieven niet duurzaam'
  • Mooie Paasdagen: recordomzet bij supers
  • Rundvlees goed voor de kwakkelkleuter
  • Nederlandse varken is ultieme kringloopdier
  • Finalisten 'Beste Idee Van Varkensland' bekend
  • Markt voor vleesvervangers groeit, maar is nog beperkt
  • Wetenschapper heeft baat bij carnivorendieet
  • 'BBQ-en doe je op houtskool, toch?'
  • Weekend van het Varken keert terug
  • Varkens kunnen voedselverspilling helpen oplossen
  • Prof. Leroy: haal vlees uit verdomhoek
  • FAO: publiek voortdurend onjuist geïnformeerd over vee en vlees
  • EP: Geen vleesnamen voor (bewerkte) groenteproducten
  • Tudder: dating app voor koeien
  • Makers van Hamletz zijn Agrarisch Ondernemer van het Jaar
  • 'Calorieën tellen maakt niet slanker'
  • Duurzaamheid mag consument niet teveel kosten
  • Vegetarisme vergroot kans op tekorten
  • Vraag naar varkensvlees met een goed verhaal
  • Nederland mindert niet met vlees
  • Footprint NL varkensvlees vergelijkbaar met tofu
  • Vlees verdient objectieve meting en weging
  • Groeiende weerstand tegen vleesnaam voor vegaproduct
  • Kalfsvlees op de culinaire catwalk
  • Week zonder Vlees: makkelijk scoren, maar milieu effect nihil
  • Duurzame denkers zijn bovengemiddelde vervuilers
  • Is biologisch duurzamer ?
  • STAF: True Food Price Coalition niet zo 'true' met de feiten
  • Emissie NL varkensvlees 35% gedaald
  • Kalverhouderij heeft (kleine) emissie gehalveerd
  • Nederland wil geen vleestaks
  • 'Goed rundvlees prima tegen hart- en vaatziekten'
  • Kweekvlees mogelijk niet duurzamer
  • Kalium goed voor bloedvaten en nieren
  • STAF: Jumbo maakt rare vergelijking
  • Scholten (WUR): grotere locaties vaak beter voor dierenwelzijn
  • Nederland overwegend tevreden over dierenwelzijn
  • Voor de beste grillworst moet je naar Oosterwolde (Gld)
  • Zuid-Holland gaat nat op waterbesparing bij ‘maandje vegetarisch’
  • Amerikanen en Australiërs grootste vleeseters
  • Rechter veegt vloer aan met Varkens in Nood
  • Vlees op rantsoen ?
  • Minderen van vlees heeft amper milieueffect
  • PBL rekent selectief over klimaat impact vleesconsumptie
  • Breaking: komt de schnitzel uit Winterswijk ?
  • CBL: Kerstomzet naar 1 miljard
  • RCC: Wakker Dier misleidt en is oneerlijk
  • Gezondheidsaspecten van vlees niet wegmoffelen
  • Foodlab: 'Vegatrend gaat met Kerst overboord'
  • Aandeel 'duurzamere producten' al rond de 30%
  • Nederlandse vleesconsumptie blijft stabiel
  • Omzet duurzaam voedsel gestegen naar 4,5 miljard
  • Veranderende eetmomenten in drie trends
  • Hogere inkomens gek op fastfood
  • Red een geitenbok, eet hem op!
  • Vlees past in gezond voedingspatroon
  • Food winkels vullen het straatbeeld
  • Voedselinfecties goed in beeld
  • Kweekvlees nog niet klaar voor de markt
  • Niels Greefhorst wint Het Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam
  • 'Bewerkt voedsel gezonder dan vaak aangenomen'
  • ´Vlees en kaas veel gezonder dan vaak gedacht´
  • Belgen gaan verder met BBQ dan Nederlanders
  • Consumentenvertrouwen in voedingsmiddelen in de lift
  • Doen we nog boodschappen voor de hele week?
  • Consument kiest vlees met keurmerk
  • Nederlandse man staat liefst zelf achter de BBQ
  • Vlees in prijs gestegen
  • 'Vegetariër lijkt vaker drager van ESBL's'
  • Opmars van Foodhallen zet door
  • 'Lekker' voor middelbare scholieren het allerbelangrijkst
  • Frankrijk: vega producten moeten eigen namen verzinnen
  • Consument hecht waarde aan informatie
  • Nieuw BBQ seizoen biedt nieuwe kansen
  • ‘Week zonder Vlees’ goochelt met cijfers & feiten
  • Nieuwe vleeshoreca?
  • Consument wordt op gemak bediend
  • 'Huisvrouw heeft zo'n 7 tot 9 vaste recepten'
  • Nederlanders blijven genieten van vlees
  • 'Online boodschappen doen ? Niet bij vers...'
  • Goed voedselonderwijs voor ieder kind
  • Yvon Jaspers maakt TV-serie over boeren als professionals
  • Senioren nemen doorbakken vlees beter op
  • Vegetarische jonge vaders vaker depressief
  • Consument kiest vaker keurmerk
  • 'Vleeseters zijn gelukkiger en gezonder...'
  • Vlees minderen heeft amper effect op milieu
  • Vleesconsumptie trekt aan
  • Sebastiaan Veenhuizen wint ‘Het Glazen Kalf’
  • Vier megatrends in varkensvlees
  • NVWA: Vegetarische Slager moet productnamen veranderen
  • Speciaalzaak belangrijk voor winkelgebied
  • Vlees.nl is geen reclame
  • Vleesproductie belangrijk voor wereldwijde voedselvoorziening
  • Geen wantoestanden bij NL runderslacht
  • Nieuw op de markt: de vlees smoothie
  • Nederlandse team bekend voor EK Young Butchers
  • Over beheersing Hepatitis E
  • Australiërs eten meeste vlees
  • NL landbouw krijgt een 7,7
  • Veel aandacht voor Binnenhof BBQ
  • Nederlander is kritisch, maar vertrouwt voedsel
  • Consument positief over Nederlands vlees
  • 60% mannen vindt zichzelf beste BBQ-er van de familie
  • Vleesproducten met duurzaamheidsclaim in trek
  • Het gaat (weer) goed met de horeca
  • Communicatie hard nodig voor betere perceptie rond vlees
  • Foodfestivals steeds populairder
  • Stevige groei halal vlees(waren)
  • Zelf vlees bereiden steeds populairder
  • Slagersdagen in aantocht
  • CBL: ‘Actiegroepen zijn contact met consument kwijt’
  • Foodfestival Agenda
  • E-nummers maken ons leven beter
  • Nederlandse slachterijen steeds transparanter
  • Veel voeding minder zout en vet
  • Pasen gaat steeds meer lijken op Kerst
  • 'Liever geen bier dan geen vlees'
  • Internationale erkenning voor Nederlandse antibiotica aanpak
  • Geen BBQ meer in het Amsterdamse Vondelpark
  • Het gaat goed met de horeca
  • Dry aged steeds populairder
  • Supermarkten willen betere houdbaarheidsinformatie
  • COV: belasting op vlees frustreert volksgezondheid en verduurzaming
  • Hoogleraar veegt vloer aan met fabels over vlees
  • Verovert de krokodel de snackmarkt ?
  • Waar vind je de beste hamburgers van Nederland?
  • We eten weer vaker buiten de deur
  • Aantal Duitse vegetariërs bijna helft lager dan gedacht
  • 'In toekomst nog maar tien supermarktformules'
  • Géén vleesnamen meer voor groenteburgers
  • Invriezen & Ontdooien van vlees
  • Kopen & Bewaren van vlees
  • Zo’n 44 miljoen transacties rond Kerst
  • Vlees nauwelijks te vervangen
  • Duurzaamheidslabels vaker populair
  • De beste stukken van het rund
  • Boer zoekt opvolger
  • Transparantie over herkomst varkensvlees
  • Goede keurmerken belangrijk
  • Aandeel Beter Leven Keurmerk fors in de lift
  • Liever geen associatie met dier
  • FNLI lanceert digitale platform Nederland Voedselland
  • Arjan Kuipers wint Glazen Kalf
  • Schippers wil 'app' voor voedingswaarde
  • Nederlander blijft volop genieten van vlees
  • Green Happiness lijdt tot tekort voedingsstoffen
  • Steeds meer waardering voor Nederlands vlees
  • Smaakbeleving vlees zit in het hoofd
  • Dierenwelzijn bij aankoop vlees niet ‘on top of mind’
  • Nederlanders onzeker over bewaren voedsel
  • Stedeling heeft onrealistisch beeld van voedselproductie
  • RTL4: 'Ik BBQ voor jou'
  • Slagerij en bar-restaurant tegelijk
  • Foodhallen in Enschede en Den Haag
  • Gemak belangrijker dan prijs
  • Het knorren van varkens zegt iets…
  • Waarop BBQ-en we graag ?
  • Meer horecabedrijven onder toezicht
  • Merkel: migrant moet varkensvleesconsumptie respecteren
  • Vlees komt tot z'n recht in Amsterdamse horeca scene
  • World Food Center Ede krijgt vorm
  • Varkenshuisvesting hoeft nooit meer hetzelfde te zijn
  • Rabobank: nieuwe concepten voor varkensvlees
  • Geen toekomst in eten van insecten
  • Naast veel informatie meer inspiratie op vernieuwd Vlees.nl
  • Afzet in binnen én buitenland noodzakelijk voor vitale varkensvleessector
  • NL voedingsindustrie verliest 5% productie bij Brexit
  • Wereldwijde BBQ-trends
  • Nederland Europees kampioen barbecueën
  • Huis-aan-huis folder onmisbaar
  • Varkensvleesproductie duurzaam én efficient
  • Nederlands varkensvlees gewild
  • Prijsbeleid rond vlees staat los van productiefactoren
  • Nederlands vlees verduurzaamt voortdurend
  • Amsterdamse Foodhallen geheel in teken van vlees
  • Nederlanders positief over hun voedsel
  • Behoefte aan vlees is genetisch gegeven
  • Consumentenbond uitgevinkt
  • Chocoladefabrikant begint met vleesrepen
  • Vlees uit de muur in Parijs
  • Kalf bij koe laten is keuze melkveehouder
  • Meer dialoog tussen consument en producent
  • Enquête via Vlees.nl over 'feiten & fabels' rond vlees
  • Vlees op Schijf van Vijf over gezonde producten
  • EU Commissaris op de bres voor NL rund- en kalfsvlees
  • Suske en Wiske helpen antibiotica terugdringen
  • Grote investeerders willen af van antibiotica
  • Vlees wordt komend jaar duurder
  • Nederlander zegt te willen betalen voor extra dierenwelzijn
  • Slagerij De Hamvraag wil dialoog over vlees
  • Supers verwacht extra omzet door vroege Pasen
  • COV: dierenwelzijn meer aan de markt overlaten
  • Antibiotica blijven nodig voor diergezondheid
  • Nederlander vindt zichzelf een prima kok
  • 'Wie met plezier eet, wordt minder dik'
  • Nederlands antibioticabeleid blijkt effectief
  • Nederlandse rund- en kalfsvlees mag (weer) naar VS
  • Wat vertelt het etiket?
  • LEI: NL varkensvleesketen wereldtop in verwerking reststromen
  • Minister Schippers wil gezondere voedingsmiddelen
  • Vers, verser, verst
  • Twijfel aan versheid bij online shoppen
  • 'Vleesvervangers' vetter en zouter dan vlees
  • Nederlandse voedingsmiddelen steeds beter
  • Sensortechniek voor betere varkensgezondheid
  • EZ: extra investeren in educatie over voedsel
  • Van Dam: 'varkensvlees in voedseldatabase'
  • Smaak, versheid en prijs zijn belangrijkste aankoopfactoren
  • Consument gaat meer besteden aan voedsel
  • Industrie heeft voedsel veiliger en beter gemaakt
  • Hamburgers door de bloggersmolen
  • 'Food' belangrijkste trekker in succesvol winkelcentrum
  • Maatschappelijk bewust consumeren neemt gestaag toe
  • Nieuwe Schijf van Vijf op 22 maart
  • Verplicht varkensvlees op menu in Deense stad
  • Vleessector grootste NL foodexporteur
  • Voedingsomzet in de lift
  • Vlees in Nederland hoger geprijsd dan elders in EU
  • Vlees is en blijft hoofdgerecht
  • Kalveren hebben liefde nodig
  • Nederlanders besteden meer aan voeding
  • Nieuwe media hebben impact op voedselbeleving
  • Aanbieders van vlees moeten verschil maken in de super
  • Behoefte aan informatie over voedsel stijgt door
  • NL consument geeft € 135 uit aan Kerst
  • Maaltijdbox met Kerst steeds populairder
  • 'Krop sla schadelijker voor milieu dan plakje bacon'
  • Het gaat goed met de NL retail
  • 400 supers geopend op Eerste Kerstdag
  • Met Kerst komt het gourmetstel op tafel
  • Nederlandse vleeswaren flink minder zout en vet
  • NL kan speerpunt maken van verduurzaming
  • Supermarkt wordt ook restaurant
  • WHO rapport heeft geen impact op vleesconsumptie
  • Met kruiden berengeur helpen voorkomen
  • Wie maakt beste Brabantse worstenbroodje?
  • Consumenten koersen op online boodschappen
  • Studenten ontwikkelen spareribs zonder bot
  • Verkoop 'vleesvervangers' daalt
  • Vetarm dieet niet effectiever dan andere diëten
  • Nieuwe richtlijnen bieden geen gezondheidsgarantie
  • 'NL Gezondheidsraad te calvinistisch'
  • Aandeel keurmerkproducten blijft groeien
  • Schippers (VWS): geen angstverhalen over vleeswaren
  • IARC niet representatief voor NL consumptie vleeswaren
  • Foodhallen trekken miljoenen bezoekers
  • Nederlands vlees heeft goed imago
  • Marco van der Wijngaard winnaar Glazen Kalf
  • Maaltijddozen niet te stuiten
  • Vleesconsumptiecijfers LEI geven vertekend beeld
  • Londen krijg Food Experience Center.
  • Inmiddels 25 marktconcepten voor varkensvlees
  • Over vijf jaar gaat 20% van de boodschapen online
  • Nederlandse varkenshouderij koploper duurzaamheid
  • Alleen tijdens het slapen eten Amerikanen niet
  • De 'American Barbecue' komt eraan
  • Over de vijf seconden regel
  • Barcode toe aan vernieuwing
  • Consumenten denken steeds duurzamer
  • Prima 9e jaargang Weekend van het Varken
  • Deze zomer 69 gewonden door onnozel barbecuen
  • Vlees achterwege laten leidt tot tekort aan bouwstoffen
  • ‘Vleesproductie meer onderscheidend maken’
  • ‘Voedingsadvies over vetten rampzalig'
  • Vlees eten is goed voor soepele bloedvaten
  • Vleesconsumptie blijft groeien
  • Doggybag steeds normaler
  • Is Nederland klaar voor de corn dog?
  • Mens werd meer mens door verhitten vlees
  • Grote cateraar start verspillingsfabriek
  • Vleessector is energiebewust
  • Vlees en gezondheid
  • Vlees is lekker
  • Vet is niet ongezond
  • Dierenwelzijn, een punt van permanente aandacht
  • Varkensvlees in China niet aan te slepen
  • Laat mensen vooral veel goede vetten eten
  • 'Vleesvervangers' amper duurzamer dan vlees
  • Betere ketensamenwerking in belang consument
  • Nieuw themadossier over het slachtproces
  • Meer onderzoek nodig naar Hepatitis E
  • Export Nederlandse landbouwproducten onder druk
  • Thuiskoken gezonder dan buitenshuis eten
  • Vlees met goed verhaal heeft goede toekomst
  • Chocola vaker bron van salmonella dan varkensvlees
  • 20% omzet uit promoties
  • Genoeg goed lamsvlees op de markt
  • Foodwatch moet bangmakerij rond E-nummers stoppen
  • Ruimere richtlijn inname vitamine B12
  • Agrarisch Nederland ontwikkelt eigen tv-zender
  • Consument geeft makkelijker uit
  • Palmolie voor diervoer volledig duurzaam
  • Nieuw thema op Vlees.nl: verwerking
  • Online boodschappen in de lift
  • Nederland rekent voor vleeskeuring ruim 50 miljoen door
  • Zonovergoten 38e editie Binnenhof Barbecue
  • Nieuw themadossier 'Slacht & Verwerking'
  • Derving kost supermarkt jaarlijks bijna 1 miljard
  • FNLI verbaasd over fraudemeldpunt Consumentenbond
  • De voedselconsument blurt
  • Kabinet zet antibioticabeleid door
  • Internetpeiling vleesconsumptie geeft vertekend beeld
  • Mondiale vleesconsumptie blijft stijgen
  • Antibioticareductie kent grenzen
  • Meeste varkenshouders leven welzijnsvoorschriften na
  • Meer trots nodig rond vernieuwende technieken
  • Positieve voedingsadviezen zijn meest effectief
  • Diervoer uit eigen streek beter voor het milieu
  • Voedingscentrum wil meer maatwerk in verpakkingen
  • Consumentenbond wil helderheid over 'ambachtelijk'
  • Franse supers moeten restanten weggeven
  • Nederlanders dol op reclamefolders
  • Supers profiteren nog niet van horeca-elementen
  • Voedselhypes laten meeste Nederlanders koud
  • Promotie voor Nederlands kalfvlees in Italië
  • Bill Gates: je kan vlees eten én milieubewust zijn
  • NVWA deelt boetes uit op Koningsdag
  • Biologisch gaat wereld niet voeden
  • Nederland moet echt nog leren barbecuen
  • Hogere boetes op voedselfraude
  • Nieuwe food consument zet verhoudingen op scherp
  • Biologisch in Frankrijk vooral hip bij ouderen in de provincie
  • Nieuwe food consument zet verhoudingen op scherp
  • Omzetgroei voor supermarkten bij stabiele prijzen
  • Zondagomzet supermarkten met 30% gestegen
  • Etentje kost gemiddeld 30 euro per persoon
  • Supers kijken uit naar Pasen
  • Vlees steeds belangrijker voor inname omega 3
  • Supermarkt haalt insekten al weer uit assortiment
  • DNA-spray kan voedselfraude helpen uitbannen
  • Keurmerk geen garantie voor gezondheid
  • Consumenten kunnen het met minder zout
  • Hoop gloort voor extra export Nederlandse varkensvlees
  • Consumenten voordeliger uit met vlees
  • Ook Den Bosch krijgt een foodhal
  • Werkstuk maken ? Kies vee en vlees
  • Consumentenbond is spoor bijster in kroket
  • EP wil herkomstetikettering op alle producten met vlees
  • Dijksma: agrarische sector te bescheiden
  • Verdere verduurzaming bovenaan de agenda
  • 'Tafeltje dekje niet lekker, maar is te doen'
  • SIRE campagne tegen voedselverspilling
  • Minder ziektegevallen door zoönosen
  • Boeren (veel) minder vaak alleenstaand dan anderen
  • Volkswagen maakt meer worsten dan auto's
  • Kabinet ziet kansen voor agrarische export, waaronder vlees
  • Algen geschikt als voer voor jongvee
  • Aardappels, groeten & vlees torenhoog favoriet
  • 'Liever varkensflat dan modderpoel'
  • Agrarisch export in 2014 naar € 80,7 miljard
  • Dijksma roemt Nederlandse vleessector
  • Minder mensen doen weekboodschappen
  • Wakker Dier staat plank mis over prijsvorming
  • Consument oordeelt vrijblijvend over dierenwelzijn
  • RIVM/NVWA: voedselveiligheid stabiel
  • Rundvlees uit EU weer naar VS
  • Etiket belangrijk, maar onleesbaar
  • Dijksma: veehouderij maakt meters in verdere verduurzaming
  • Babyboomers bieden kansen voor foodsector
  • Nedersoja biedt perspectief
  • Marktleider koerst op beleving en smaak
  • Online diepvriesvoedsel heeft toekomst
  • Supermarkt wordt (weer) boerderijwinkel
  • Supers doen goede zaken in december
  • Nederlander wil helderheid in keurmerkland
  • Bosatlas: ons voedsel is beter dan ooit
  • Nederland kampioen antibiotica reductie
  • Boerin vreest voor toekomst agrarisch gezinsbedrijf
  • Voedingscentrum wil schonere keukens
  • Monarh maakt lekkerste varkensvlees van Nederland
  • Dijkhuijzen: meer NL regels dierenwelzijn zal tegengesteld werken
  • Fresco: voedselconsument is veeleisend
  • Tweederde consument let niet op duurzaamheid
  • Consument positief over diervriendelijkheid
  • Brabant werkt samen met Italiaanse provincie Emilio Romagna
  • Supers lijken steeds meer op elkaar
  • HongKong de grootste vleeseter, India de kleinste
  • NL Consument: meer interesse in herkomst vlees
  • E-nummers zijn veilig
  • Goede informatie van belang bij vleeskeuze
  • Het wordt BBQ-weer in de herfstvakantie
  • World Food Center stap dichterbij
  • Partij rundvlees uit voorzorg van de markt
  • Naar een integraal duurzame veehouderij
  • Nieuw thema Duurzaamheid Vleesverwerking
  • Marleen Bergwerf verdiende winnaar Glazen Kalf
  • Meldpunt 'Valse Lesstof' over varkenshouderij
  • Minder aanbiedingen met vlees
  • COV lanceert www.porkfromholland.com
  • Dagritme bepaalt eetpatroon
  • Nieuwe menustructuur voor Vlees.nl
  • Nieuwe invulling themadossier Duurzaamheid
  • Maxima opent Markthal Rotterdam
  • Rutte: NL landbouw is hét voorbeeld voor de wereld
  • 'Zet mensen met verstand van vlees in de supermarkt'
  • Consument shopt vaker op maandag- of dinsdagmiddag
  • Marktconcepten: maatwerk voor de consument
  • Groei in online boodschappen doen
  • Het komend weekend is van het varken
  • Buurtsuper in de knel
  • Lief zijn voor koeien loont
  • Fresco: wetenschappelijk kennis beter ontsluiten
  • Speklap meest populair op BBQ
  • 'Vleesvervangers' halen het niet bij vlees
  • Over het Nederlands Voedingsstoffenbestand (NEVO)
  • Overgewicht, zin en onzin
  • Alles over Tracking & Tracing
  • Feiten en fictie over vetten en vlees
  • Rood vlees essentieel voor gezond voedingspatroon
  • Het meest gecontroleerde stukje vlees
  • Over de voetafdruk van de vleesproductie
  • Gezondheid stijgt gestaag, maar nog niet naar 1
  • Vlees en voeding
  • Belgische consument: liever goedkoop dan duurzaam
  • Nederlander wereldkampioen BBQ Whole Hog
  • Een goed vleesgerecht bindt veel vrijgezellen
  • Zichtstallen ? In de VS doen ze gelijk een varkenspretpark...
  • Zweden: koolhydraten schadelijker dan vetten
  • Geen brandbare vloeistoffen op de BBQ
  • Alles over het verdoofd slachten
  • Geen gezondheidsrisico's bij diervoerbesmetting
  • Oproep: eet minder koolhydraten
  • Vernieuwde pagina over het bereiden van vlees
  • Duits dierenwelzijnslabel slaat nog niet aan
  • Volwassenen eten hun bordje doorgaans netjes leeg
  • Huisvesting centraal bij dierenwelzijn
  • NL veehouderij heeft 15 ambities
  • Wereldwijde vleesconsumptie groeit door
  • Acht veilige GMO stoffen toelaten
  • Thuis eten goed voor gezin
  • Consumenten weten weinig van herkomst voedsel
  • Koreaanse verdient ruim € 6500 per maand met eetvideo’s.
  • Amsterdam krijgt eigen Foodhallen
  • Zonovergoten Binnenhof Barbecue
  • Roerbakvlees kan kwart minder zout
  • Banken: Wakker Dier slaat plank mis
  • Nederland goed voorbeeld in reductie antibiotica
  • Supermarkten kunnen beter op groepen inspelen
  • Supermarkten gaan hun huismerken beter bewaken
  • Dierlijke vetten lang zo slecht nog niet
  • Voeding in Nederland goedkoop
  • Supermarkten winnen marktaandeel
  • Vietnam wil Nederlands vlees
  • Antibioticagebruik blijft dalen
  • Dutch BBQ team verdedigt Europese titel
  • Supermarkten ontdekken goede doelen
  • Varkensvleesproductie piekt in 2024
  • LEI: meer uitgaven aan keurmerken
  • Twee miljard mensen met overgewicht
  • Houdbaarheid van Wakker Dier loopt ten einde
  • Welzijn en milieu botsen
  • Zes manieren om een dieet te laten mislukken
  • Kalversector inspireert bewindspersonen
  • 'It's a men's world' op de boerderij, 'but...'
  • Mannen krijgen oergevoel van barbecuen
  • Dijksma: NL varkensvleesketen is wereldtop
  • Agrarische sector levert energie op
  • Bank gelooft in vleesconcepten
  • Beeldvorming door Wakker Dier deugt niet
  • Vlees verdient betere waardering
  • Promoties en acties bepalend voor supermarkt
  • Personeel bepalend voor restaurantbeleving
  • Deense slachterij met glazen wanden
  • Varkensvleesketen slaat handen ineen
  • Genieten en gezelligheid, beste basis voor gezond eten
  • Intelligentere verpakking kan versheid bijhouden
  • Supermarkten rekenen op recordomzet Pasen
  • Slager, bakker en groenteboer op retour
  • 'Zachte hamburgers vullen prettiger'
  • Kwart meer verkoop op zondag
  • Antibioticaresistentie flink teruggedrongen
  • Vlees altijd koel bewaren en goed verhitten
  • Wegwijs in woud aan keurmerken
  • Geen aparte relatie verzadigd vet en hart- en vaatziekten
  • Ketens kunnen consument beter bedienen
  • Dierlijk eiwitten goed voor ouderen
  • ‘Vegetarische cafeetjes vooral ook voor zelfverheffing’
  • Veilig is veilig
  • Vlees minderen lost milieuvraagstuk niet op
  • Meer inzage in prijsvorming van voedsel
  • Nederlanders gaan weer meer uitgeven
  • Nederlanders tevreden over eigen eetgewoonten
  • ‘Vegetariërs vaker astma, kanker en psychische stoornissen’
  • Italianen willen voedselpretpark ontwikkelen
  • Dagje uit? Nederlander neemt eigen eten mee.
  • Inzet 'verantwoorde soja' op koers
  • Video over het werken in de vleessector
  • Postcodeloterij handhaaft gulle gift aan Wakker Dier
  • Boeren dol op Boer zoekt Vrouw
  • Voedsel steeds vaker via on-line verkoop
  • Supermarkten in actie tegen voedselverspilling
  • Kleinschalige productie is leuk voor kinderen
  • Voedingscentrum heeft nieuw factsheet over E-nummers
  • NVWA geeft lunchrooms een kleurtje
  • Waar gaat vlees eigenlijk langs de kassa?
  • 'Dat vet slecht zou zijn is een sprookje'
  • Agrofoodsector krijgt een 7,6
  • Over voeding wordt teveel onzin gespuid
  • Nederlanders verspillen een heel klein beetje minder
  • Dijkhuizen: dierenwelzijnsorganisaties slaan door
  • Negatieve berichtgeving: amper impact op vleesaankoop
  • Dijksma: agrarische sector koesteren
  • Weekend van het Varken heeft effect
  • Hardere aanpak voedselfraude
  • Kalfvlees heeft goed imago
  • Nederland wereldkampioen voedselvoorziening
  • Bekende food-formules meest succesvol
  • Groei in varkensvlees consumptie
  • Boer kan vriend worden met de stad
  • NL varkenshouderij terughoudender in antibiotica dan Denen
  • Nederlands rundvlees verdient beter
  • Gemiddelde Duitse man eet dubbele portie
  • Social media geven boeren 'meer smoel'
  • Varkensvoorman bedankt consument
  • Nederlanders koken meer thuis
  • Receptendatabase van Vlees.nl nog lekkerder
  • Zembla in de fout met beeldmateriaal
  • Voedsel- en Warenautoriteit wordt versterkt
  • 100 supers open op Eerste Kerstdag
  • Winkel overleeft webshop
  • DWDD over De Koe valt erg goed
  • Inkomen NL boeren in de lift
  • Nederland heeft boeiende boeren
  • Klaar voor de Kerst
  • Nederlander ziet meer kilos bij zichzelf dan bij een ander
  • Land van herkomst op vleesetiket
  • Luytervelde wint strijd lekkerste varkensvleesgerecht
  • Het kerstpakket bevat weer veel luxe etenswaren
  • Steeds meer twijfel aan duurzaamheidslabels
  • NL vleessector wil toonaangevend zijn in duurzaamheid
  • Wakker Dier winkelt selectief in publicaties
  • Minimumloon in Duitse slachterijen belangrijke stap
  • Meer promotie van EU landbouwproducten
  • Kabinet trots op Nederlandse agrofoodsector
  • Dialoog nodig tussen producent en consument
  • Mooiste varkensbedrijf staat in Zijtaart
  • Consument moet aan begin staan van voedselketen
  • Geen biggencastratie meer in 2018
  • Uitstraling belangrijker dan gebruiksgemak
  • Messi vaart wel bij rood vlees
  • Gemakstrend zet stevig door
  • Supermarkten bieden variëteit aan schnitzels
  • Resistentievraagstuk in NL relatief klein
  • Meer girlpower in agrarische sector
  • Klimaatbeheersing bepalend voor welzijn bij diertransport
  • U moet groente, vlees en aardappelen hebben
  • Vleessector mag meer trots uitstralen
  • EU landbouwproductiviteit van wereldbelang
  • Nederlands kalfsvlees weer naar VS
  • Nieuwe website over controle op kalfsvlees
  • DB: Handen in het vuur voor Beter Leven
  • Meer waardering Nederlands vlees
  • Tweederde vindt voedsel (te) duur
  • Online verkoop in Europa groeit stevig door
  • Nederland geen grootverbruiker antibiotica meer
  • Overijssel wil koppositie in agrofood
  • Homeopathie dringt antibiotica verder terug in kalverhouderij
  • Castratie vooralsnog noodzakelijk
  • Zien eten doet eten

Berichten per categorie

  • Category: Algemeen
    • Pasta Bolognesesaus
    • Bouillon: voedzame krachtbron
    • Pokebowl vol bouwstoffen
    • Cordon bleu
    • Snelle en stevige carnavalshap!
    • Wat is Wagyu?
    • Black Angus
    • Dag Blue Monday!
    • Coppa, wat is dat?
    • Zes opvallende voedseltrends in 2023
    • De 7 beste recepten voor hartige oliebollen
    • Geslaagde Masterclass koken met de feestdagen
    • Kerst met balletjes en burgers
    • Betaalbaar en bijzonder: Kerst 2022
    • Lekkers voor pakjesavond
    • Thanksgiving inspiratie
    • Winter Wellness: mag het een uurtje meer zijn?
    • Win een cadeaukaart!
    • Trendy: Noodle Night!
    • Zo maak je jouw beste stoofvlees!
    • Zondag 16 oktober 2022 is het Wereldvoedseldag
    • De kroket is ieders vriend
    • Eiwitrijk voedsel? Drie verschillen tussen plant en vlees
    • 4 oktober Tacodag
    • 4 tips voor eiwitrijke voeding
    • De hamburger gaat op chic
    • De 10 ultieme gourmet en steengrill tips
    • Zomerzon! Zin in barbecue…
    • Dierlijke of plantaardige eiwitten, daar zit nogal een verschil in
    • Morgen wereld lasagne-dag!
    • De 6 meest gestelde vragen over hamburgers
    • Top 5 invriezen en ontdooien
    • Rundvlees favoriet bij kerstdiner
    • Ga jij ook minder verspillen?
    • Minimasterclass: Borden opmaken
    • Proef, ruik en voel mee met tv-Kok Sharon de Miranda!
    • EHBCK; Eerste Hulp Bij Camping Koken
    • Nooit meer taai stoofvlees!
    • Blijf niet plakken, BBQ Tips & Tricks
    • Mini Masterclass: sous vide vlees bereiden
    • BBQ essentials
    • Meer dan 600 recepten
    • Paasrecepten
    • Nieuw: Vlees.nl mini masterclasses
    • Mini masterclass: Vlees snijden
    • Mini masterclass: vlees marineren
    • Charcuterie kerstkrans
    • Zo haal je de meeste smaak uit kruiden en specerijen
    • Ook overgebleven vlees van gourmet of steengrill kun je invriezen!
    • Stoven voor St. Patrick’s Day
    • Het lekkerste vlees bij tortillachips
    • Charcuterie chalets
    • Couscous UNESCO werelderfgoed
    • Nieuw: bereidingsvideo’s
    • Meat mate Robert: Slim koken: vlees bereiden voor meerdere dagen
    • Stooftips
    • De perfecte biefstuk bakken
    • De winnaars zijn bekend
    • Bokbier
    • Borrelhapjes voor de kleine trek
    • Winactie op Instagram
    • Mooie borden voor meer smaak
    • Een zonnig stukje vlees
    • Afkoelen met pittig eten
    • 7 september salamidag
    • Dude Food: Lekker pittige kebab of cevapcici met pittige tomatensaus
    • Winnaars winactie bekend
    • Stoven voor vakantie gemak
    • Meat mate Robert (9): Vlees roken: jouw nieuwe hobby!
    • Van boer tot bord: tips voor op het bord
    • Doe jij mee aan de zoutchallenge?
    • Dude Food: De runder pot pie
    • Ook overgebleven BBQ vlees kun je invriezen!
    • Uit eten, het kan weer!
    • Broodtrommel inspiratie voor kinderen
    • 1,5 meter BBQ inspiratie
    • Dudefood: de perfecte steak met chimichurri saus
    • Van boer tot bord: naar de supermarkt
    • Vlees koken met bier
    • Meat mate Robert (8): Zout en vlees: de zin en onzin
    • 5 heerlijke horecagerechten om thuis te maken
    • Woningsdagmenu: thuis feestelijk eten
    • Dudefood: Willy (Philly) Cheese Steak Sandwich
    • Kalfsvlees; ook lekker voor thuis!
    • Van boer tot bord: de slachterij
    • DIY – Inspiratie voor het paasmenu
    • Bouwstoffen voor je kind
    • Dudefood: vitello tonnato met een voorjaarsbite
    • Vlees bereiden in een Airfryer
    • Waarom exporteren we in Nederland vlees?
    • 7 redenen om vlees te eten
    • Van boer tot bord: op de boerderij
    • Van boer tot bord: de weg van vlees in kaart gebracht
    • Welk vlees voor hachee?
    • Tracking en tracing: voedselveiligheid voor alles
    • Dudefood: Thaise babi pangang
    • Kidsproof Kerst vieren
    • Wanneer mag je baby een eerste stukje vlees?
    • Transitievlees
    • Haat, liefde en carpaccio
    • Zeurvlees?
    • Meat Mate Robert (6): actie met reactie: Maillard
    • Eet vlees van kop tot staart
    • Vaarwel, Bourgondische levensstijl?
    • Sous-vide koken (5), begin er niet aan… je bent verloren…
    • Moorse Lamsrack
    • De comeback van de Schnitzel…
    • ‘Meat Mate’ Robert Verweij (4) de BBQ: kennis en beheersing
    • ‘Meat Mate’ Robert Verweij (3) helpt je biefstuk bakken
    • FOODFESTIVAL agenda 2019
    • Vet lekker vlees
    • ‘Meat Mate’ Robert Verweij (2): over rauw vlees
    • ‘Meat Mate’ Robert Verweij (1), over sudder- of draadjesvlees
    • Foodporn: Salt Bae
    • Framing ‘megastal’ heeft langste tijd gehad
    • NL wint Young Butchers Competitie
    • Alle 13 Vlees!
    • Baconmania, ‘n enorm spektakel
    • De hotdog, heet en haute
    • Varkenshaas in bladerdeeg met een champignon (truffel) saus
    • Marokkaanse runderstoofschotel met kikkererwten
    • Hoogleraren: ‘Stop met verketteren van vlees’
    • Blogger Karin Luijten (Trouw) is het zat
    • Veerman (Foodlog): ‘vega is mega-bewerkt’
    • Hamburgers proef je met je oren
    • BBQ-nl: Koreaanse steak salade
    • Leukerecepten.nl: One pot pasta bolognese met worst – campingproof
    • Brendakookt.nl: Roerbak met zigeunerschnitzels
    • Lekkeretenmetlinda.nl: Eenpans spaghetti met balletjes
    • Ohmyfoodness.nl: Pasta alla Carbonara
    • Ohmyfoodness.nl: Zoete buikspekblokjes van de barbecue
    • Brendakookt.nl: Mini gehaktbrood van de barbecue
    • BBQ-nl: Italiaanse saucijzenbroodjes van de barbecue
    • Lekkeretenmetlinda.nl: Beef teriyaki spiesjes
    • Leukerecepten.nl: Pulled Pork van de barbecue
    • Veganisten eten weer vlees
    • Varkensrack met salie en appel van de BBQ
    • ‘n Knorrig varkensvolk
    • FOODFESTIVAL agenda 2018
    • Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018
    • Dudefood: Buikspek op 2 manieren
    • Leukerecepten.nl: Tagliatelle met varkenshaas + tips
    • Lekker eten met Linda: Gourmetrecepten met vlees
    • Dudefood: Kalfstong met rode portsaus
    • Ich bin ein Hamburger
    • Een ongezouten mening
    • Voeding voor sporters – voer voor discussie
    • Dudefood: Melt met longhaas en truffelkaas
    • De taal van gescheurde stukken
    • De ham van oma
    • Dudefood: Tatakisalade van diamanthaas (v/h Jodenhaas)
    • Dudefood dinsdag: wrap van bavette met een bite
    • Preskop? Hoofdkaas?
    • De vet-battle: gaat het tij keren?
    • Hybride gehaktbal blijft lastig verhaal
    • Gehaktbrood
    • Most wanted
    • Op naar het bikiniseizoen!
    • Dude food dinsdag: Indische hap met speklap
    • Wow, vet man!
    • Dudefood dinsdag: ragout van de koe
    • Eindelijk, ik mag weer biefstuk
    • Nee, een gehaktballenpetitie sluit ik niet uit
    • Lekker over vlees in de media
    • Dudefood dinsdag: Cordon Bleu met een twist
    • Vlees is een vitaminebom!
    • Lady Gaga en swingend jazzvlees
    • COV: vleesbelasting werkt juist contraproductief
    • Dudefood dinsdag: Stoere stoof met bier en koffie
    • Smulpapen en stevige trek gezocht
    • Het nieuwe jaar wordt langzaam gaar
    • Mijn kind wil geen vlees
    • Er staat een koe in de gang
    • Dude Food: Kerst met vrienden: Saltimbocca
    • Mag het ook gewoon lekker zijn?
    • Het beste van het rund
    • ‘Vlees is seks’
    • Welzijn bij vleesaankoop niet ‘on top of mind’
  • Category: Vee wordt vlees

Recepten

  • Babi pangang buikspek
  • Cordon bleu van kalfsschnitzel
  • Voorgegaarde worst met tomatensalsa
  • Kogelbiefstuk uit de airfryer
  • Huisgemaakte kroketten
  • Döner kalfsvlees
  • Babi ketjap van hamlappen
  • Katenhaasje met romige cidermosterdsaus
  • Jachtschotel van varkensnek (procureur)
  • Nuggets van schouderkarbonade
  • Huisgemaakte blinde vink
  • Runderhachee uit de slowcooker
  • Rollade van procureur met gnocchi
  • Bavette Andalusia
  • Gehaktbrood met ei, omwikkeld met spek
  • Bavette met rucolasalade
  • Beef Wellington
  • Tournedos met ontbijtspek
  • Gepeperde stoofschotel met kidneybonen
  • Duitse biefstuk met uienchutney
  • Pokebowl met biefstukpuntjes Mexicaanse stijl
  • Boeuf bourguinon uit de slowcooker
  • Varkensfricandeau met paddenstoelen-roomsaus
  • Ovenschotel van varkensvleesreepjes met aardappelpuree
  • Varkenslapjes met frisse groente
  • Kalfsentrecote, geroosterde courgettes en hasselback aardappel
  • Malse bieflapjes met gorgonzolasaus
  • Shoarma in rotivel
  • Rendang
  • Makkelijke plaattaart met worst en broccoli
  • Robuuste braadworst met stamppot
  • Gehaktballetjes met een hoedje van papier
  • Zachte kalfsoester met bosui en gember
  • Kalfsrib-eye met mosterdsaus
  • Bearnaisesaus
  • Biefstuk Wellington
  • Italiaanse rundergehaktbal
  • Ossenhaas met pit
  • Varkenshaas met sinaasappel
  • Feestelijke en malse runderlappen
  • Geroosterd varkensribstuk (côte de porc)
  • Sous vide Picanha
  • De runder pot pie
  • Bavette van de barbecue
  • Mexicaans gourmet
  • Japanse steengrill
  • Steak tartaar met truffelmayonaise
  • Biefstuk van de kogel met peterselie
  • Kalfsoester met paddenstoelensaus
  • Vitello Tonnato
  • Runder rib-eye met rode wijnsaus
  • Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen
  • Varkenshaas met dragon-peperboter
  • Ossobuco met Gremolata
  • Krokant gebakken kalfszwezerik
  • Boerenpannetje met rookworst
  • Smeuïge rundergoulash
  • Kalfsrollade met rösti
  • Varkensoesters met oesterzwammen en paksoi
  • Ribkarbonade met Vadouvan bloemkool
  • Buikspek met Ahornsiroop
  • Varkenshaas saté van de barbecue
  • Pulled pork met Chimichurri saus
  • Spaans eenpansgerecht met rijst en verse ham
  • Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes
  • Kruidige kalfskebab
  • Kalfsrib-eye met gorgonzola van de BBQ
  • Sous vide kalfsrib-eye met salie
  • Rundvlees burger met gegrilde groenten van de BBQ
  • Aziatische marinade voor vlees
  • Italiaanse kruidenmarinade voor vlees
  • Honing-Walnoot marinade voor vlees
  • Pasta di papa
  • Gestoofde kalfslapjes met witte wijn en peterselie
  • Poké bowl met gemarineerde runderlende en kleurrijke groente
  • Pasta Bolognese
  • Griekse Souflaki met gegrilde groenten van de barbecue
  • Runderribstuk met hutspot
  • Chili con carne met paprika
  • Juicy smashburger met cheddar
  • Malse mediterrane beenham
  • Friese rundvleesrolletjes
  • Huisgemaakte slavink met zongedroogde tomaten en pesto
  • Indonesische saté speklapjes
  • Boerenkool met worst
  • Moors lamsrack
  • Huisgemaakte kalfsbitterballen
  • Aardappelpreisoep met rookworst
  • Speklapjes Louisiana panko style
  • Erwtensoep
  • Wienerschnitzel
  • Procureur gevuld met appeltjespaté
  • Kalfsschnitzel gepaneerd met cashewnoten
  • Gevulde maïsbol met bakbacon
  • Varkensgyros met Kritharaki
  • Mexicaans stoofvlees
  • Mini gehaktbrood van de BBQ
  • Hamlap op Oosterse wijze
  • Runderborst
  • Krokante kalfszwezerik
  • Gegrild kalfsribstuk
  • Porchetta
  • Saltimbocca
  • Stoofvlees met bier en koffie
  • Ragout van de koe
  • Wrap van bavette met een bite
  • Rollade met kidneybonensalade en paddestoelen
  • Tatakisalade van diamanthaas (v/h Jodenhaas)
  • Melt met longhaas en truffelkaas
  • Kalfstong met rode portsaus
  • Thaise babi pangang
  • Beenham met honing en kruidnagel
  • Buikspek uit de snelkookpan
  • Steak met chimichurri saus
  • Buikspek uit de oven of van de barbecue
  • Gebraden varkensnek
  • Pulled Pork van de barbecue
  • Japanse carpaccio met mieriksworteldressing
  • Tompouce met roerbak ragout 'masala'
  • Halskarbonade met dragonsaus
  • Haaskarbonades met ananassaus uit Hawaï
  • Fricandeau gestoofd in bier met kruidkoek en mosterd
  • Gebakken kalfslever met gekaramelliseerde appel en gebakken ui
  • Italiaanse salade met gebakken lever
  • Italiaanse bonenschotel met nasivlees
  • Varkenshaas met satévulling
  • Entrecote met rode ui en limoen
  • Runderrollade met tomaten
  • Gehaktballetjes met couscoussalade
  • Runderhachee
  • Gehaktballetjes in tomatensaus
  • Gehaktbrood met mozzarella
  • Hartige Sinterklaasletter
  • Gepaneerde gevulde kalfsgehaktballen
  • Gehakthaasjes
  • Gepaneerde speklappen met mosterd
  • Gehaktkoekjes met saffraan en 'Chumichimi'salsa
  • Zoete ribkarbonades
  • Geroosterd varkensvlees
  • Gemarineerde spareribs
  • Gevulde aardappel met gehakt
  • Gemarineerde hamlapjes voor op de barbecue
  • Gevulde champignons met gehakt
  • Gehaktspiesen
  • Gevulde courgettes met varkensvleesreepjes
  • Gevulde pannenkoekjes met een lever-appelvulling
  • Varkensoester met kruidenboter
  • Varkensoester met gegratineerde artisjokpuree
  • Varkensoester met citroenmayonaise
  • Varkensoester à la Picasso
  • Roergebakken kalfsvlees met gekneusde peperkorrels en taugé, Chinese kool en gember
  • Roergebakken hamlapjes met rijst en knapperige groenten
  • Roergebakken groene asperges en nasivlees in roomsaus
  • Roergebakken fricandeau met champignons
  • Varkenslappen met paddenstoelen uit de braadzak
  • Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen
  • Varkenslap met Thaise vissaus
  • Roergebakken babi pangang met paprika en minimaïs
  • Varkenshaasje met pesto en ham
  • Roerei met ham en peterselie
  • Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade
  • Varkenshaasje met paddestoelensaus
  • Varkenshaasje met kerriejus
  • Varkenshaasje met gorgonzolasaus
  • Varkenshaasje gevuld met noten
  • Varkenshaasje gepaneerd met amandelen en tijm
  • Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus
  • Varkenshaas met romige mosterdsaus
  • Schouderkarbonade met rode bietjes
  • Gehaktbal met een verrassing
  • Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus
  • Rollade met exotisch fruit
  • Rollade-carpaccio
  • Muesli gehaktballen
  • Mosterdworstjes
  • Roergebakken varkensvleesreepjes met ketjapsaus
  • Mixed grill USA
  • Roergebakken varkenshaas met mangosalsa
  • Roergebakken varkenshaas met groenten en cashewnoten
  • Worststicks met aardbeien en kiwi
  • Mixed barbecue
  • Roergebakken saucijs met andijvie
  • Worstsnoetjes: leuk voor kleuters om uit te delen
  • Mini-slavinkjes met vijgen-ananas-chutney
  • Worstpannenkoekjes met ananas
  • Mini ham-kaas-banaancroissantjes
  • Gepeperde rib-eye steak met brandy
  • Pekelvlees-appel-notentosti's
  • Worstmuisjes
  • Paté met cranberries
  • Saucijspakketjes met zuurkool
  • Mexicaanse tortilla met varkensvleesreepjes
  • Pastaslaatjes met pekelvlees en Italiaanse dressing
  • Mexicaanse saucijsjes met maïssalsa
  • Pasta met een extra gevulde gehaktsaus
  • Mexicaanse rib-eye met avocadosalsa
  • Mexicaanse pita's met runderreepjes
  • Paksoi met rookworst uit de wok
  • Mexicaanse doorregen rollade
  • Worstfrietjes: een originele snoeperij om uit te delen in de crèche
  • Mexicaanse bladerdeeghapjes
  • Sesam spareribs
  • Tartaar met een spaghettitorentje
  • Mexicaans gepaneerde schnitzel met tomaten-maïssalsa
  • Tapenade van olijven en roompaté
  • Schouderkarbonadestuk met knoflookaardappelen
  • Tandoori hamlappen
  • Stoomgebraden beenhammetjes
  • Mexicaans gekruide filetlapjes gegratineerd met Cheddar
  • Tagliatelle met ham, prei en camembert
  • Speklapjes met kapucijners
  • Stoofpotje met salie en cider
  • Spareribs met Mexicaanse saus
  • Stevige stamppot met braadworst
  • Ovenschotel met macaroni, spinazie en spekjes
  • Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus
  • Stamppotje met schnitzelreepjes, pesto en broccoli
  • Ovenschotel met gehakt, puree en doperwten
  • Taartje van saucijsjes
  • Sprookje uit duizend en één nacht
  • Met rundvlees gevulde Italiaanse bol
  • Ossenworstburgertjes
  • Spaanse karbonade met paprika
  • Sukade Chinoise
  • Schouderkarbonade met mosterdsaus
  • Spiesjes met mosterd-bieslooksaus
  • Spaanse gehaktballetjes
  • Ossenstaartsoep met tomaat
  • Spies van varkenshaas met honing-ketjapsa
  • Souflaki
  • Sukade à l'Orange
  • Speklappen met een krokant kruidenkorstje
  • Met appel gevulde varkensfiletrollade
  • Rookworst Doria
  • Sudderlapjes met peper en citroen
  • Oriëntaalse spareribs
  • Speklappen met Chinese kool en taugé
  • Slavinken met warme paprika-uienchutney
  • Speklappen in citroenmarinade
  • Slavinken met tomatenboter
  • Mediterranée Henri IV
  • Oriëntaalse hamlappen
  • Mediterrane lunch met Italiaanse sandwich en pastaslaatje
  • Varkenshaas met peultjes
  • Oosterse varkensreepjes met ananas
  • Schnitzelrolletjes op spiesen
  • Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella
  • Varkenshaas met mangokerrievulling
  • Varkenshaas met gemengde groenten en kruidenboter uit de braadzak
  • Schnitzelrolletjes met roomkaas
  • Mediterrane varkensfiletlapjes
  • Schnitzelrolletjes met rauwe ham en banaan
  • Mediterrane gehaktballetjes
  • Varkenshaas met citroen en olijven
  • Varkensgehakt met avocadosalsa
  • Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella
  • Mama's tomatensaus met gehaktballetje
  • Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella
  • Varkensgebraad met Apfelcorn
  • Mediterrane saucijsjes met olijvensalsa
  • Varkensfricandeau met katenspek
  • Mama's sudderlapjes
  • Varkensfiletrollade met mosterdsaus
  • Varkensfiletlapje met een sesamlaagje
  • Mediterrane salade met rauwe ham, mortadella en salami
  • Maïssoep met varkensvleesreepjes
  • Varkensentrecote met kastanjechampignons en uienjalopeño-marmelade
  • Turkse hamburgers met yoghurtsaus
  • Maïsbroccolisaus met nasivlees
  • Tropische verrassingslunch met hamsandwich en maïsbroodje
  • Schnitzelrolletjes met geitenkaas
  • Lever met mangosaus

  • Tropische kokosschnitzel met ananas
  • Lever met een rode wijnsaus
  • Traditionele shaslick van varkenshaas
  • Lenteschotel met nasivlees
  • Lauwwarme salade van lamshaas met honingmosterddressing
  • Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas
  • Lasagne di mama
  • Lamszadel met uiencompote
  • Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta
  • Lamsstoofpotje met verse kruiden
  • Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille
  • Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten
  • Roerbak met Indisch gekruide balletjes
  • Roerbak hutspot met pittige speklapjes
  • Rode pastasaus met nasivlees
  • Kruidige saucijzendriehoekjes
  • Kruidige hamlapspiesen met paprika
  • Krokante ovenloempia's met ham en tomaten-pestosaus
  • Koude karbonaadjes met mosterdsaus
  • Koude gehaktballen van grootmoeder
  • Koteletten met kersen en brie
  • Lamsstoofpotje met dronken appeltjes
  • Slavinken met broccoli-kaasgehakt
  • Minispiesjes met frisse avocadodip
  • Slavink met minimaïs
  • Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly
  • Slavink met grove mosterd
  • Shoarmavlees met tomaat en abrikoos
  • Schnitzelhapje van Roodkapje
  • Satépasteitje
  • Satéballetjes
  • Franse runderstoofpot
  • Lamsschouderlapjes in karnemelk
  • Sappige karbonaadjes op mijn manier
  • Lamsrug met sjalotten-speculaassaus
  • Runderreepjes met shii-take en cashewnoten
  • Lamsrollade met tapenade
  • Runderlever met kerrie-uien
  • Lamsrollade met muntgremolata
  • Schnitzel met Italiaanse vulling
  • Saucijsspiezen met perzik en ui
  • Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst
  • Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen
  • Tournedos met rozemarijn en wijnsaus
  • Lamslappen in ketjap-sesamsaus
  • Slavink met piccalilly en courgette
  • Tosti met rookworst en mosterd
  • Lamskroon met honing en dragon
  • Oosterse varkenshaas
  • Oosterse varkenhaasspiesen
  • Saucijsjes met pesto en katenspek
  • Lamskoteletjes met verse muntsalsa
  • Oosterse saté van varkenshaas
  • Oosterse gehaktpakketjes met courgettelint
  • Oosterse burgers
  • Lamskoteletjes met tuinkruiden-wijnjus
  • Salade met gekruide ossenhaas
  • Oosters gemarineerde fricandeau met pindasaus
  • Oost-West gepaneerde varkensschnitzel met limoen
  • Oer-Hollandse sudderlapjes
  • Lamskoteletjes met basilicumcrème
  • Rundvleessalade met witlof
  • Rundvleescurry met amandelen
  • Rundertong met rinse eiersaus
  • Noodlesoep met reepjes vlees en shii-take paddestoelen
  • New York hamburger met pesto-mayonaise
  • Nasi met zoet ketjapvlees
  • Runderstoofvlees voor drie maaltijden
  • Runderstoof met koolsalade
  • Nacho chips met pikante worstsalade
  • Runder osso bucco à la Milanese
  • Rookworst met zuurkool en geraspte komijnkaas onder de grill
  • Rookworst met tortilla en tomatensalsa
  • Rosbief met balsamicosjalotjes
  • Rookworst met mosterdmayonaise
  • Rookworst met gegrilde courgette en mosterddressing
  • Rookworst met augurkensalsa
  • Rookworst in filodeeg met feta
  • Zuurkoolstrudel met appel en runderworst
  • Romige spaghetti met shoarma en broccoli
  • Romige Italiaanse pasta met filetlapjes
  • Rollade met sinaasappel-mango'salsa'
  • Ham met ananassalade in witlof
  • Groenteroerbak met krieltjes en nasivlees
  • Griekse tomatensoep met gevulde lamsgehaktballetjes
  • Gourmetten met vleesreepjes in drie smaken
  • Gourmetten met speciaal gemarineerd vlees
  • Kotelet met zwarte bessenjus
  • Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla
  • Koreaans tafelgrillen op de bakplaat
  • Shoarmarol
  • Italiaanse varkensoester met basilicumboter
  • Italiaanse spaghetti met gehaktballetjes
  • Karbonaadje van tante Kaatje
  • Kalfszwezerik met groene salade en asperges
  • Hutspot met varkensreepjes uit de wok
  • Kalfstong met kappertjestapenade
  • Hotdogs met saucijsjes
  • Filetlapjes met Engelse bierfondue
  • Girafjes van fricandeau en ananas
  • Honing-mosterd filetlapjes
  • Hongaarse varkenslappen met zuurkool
  • Kalfsschnitzel saltimbocca
  • Hollandse varkenslappen met tuttifrutti
  • Kalfsschenkel met sinaasappel
  • Gyros met pitabrood en tzatziki
  • Kalfsrollade met mosterd-uiensaus
  • Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus
  • Griekse procureur met feta en olijven
  • Kalfsoester met pittige mangosalsa
  • Kalfsoester met appel en rozemarijn
  • Kalfsmedaillons met gegratineerde mozzarella
  • Kalfslever met appel en rozijnen
  • Kalfslapjes op Marokaanse wijze
  • Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en cajunkruiden
  • Vleesslaatje met prei, appel en mosterd
  • Vleesreepjessalade met hazelnoten
  • Vietnamese mie met limoen en pinda's
  • Varkensvleesreepjes met ui, perzik en rozijnen
  • Varkensvlees op z'n Thais
  • Varkensvlees met kerrie en courgette
  • Varkensschnitzel met brie
  • Varkensrollade op zijn paasbest
  • Varkensrollade met lekkere jus
  • Ragout van varkenspoulet met kerrie
  • Varkenspasteitjes met appel en salie
  • Varkensoesters saltimbocca
  • Hollandse groentesoep met gehaktballetjes
  • Varkensoesters met mosterdsaus
  • Varkensoester saltimbocca in kaassaus
  • Kool-gehaktpakketjes
  • Knapzakjes met kerriegehakt
  • Kleine gehaktbroodjes uit de Provençe
  • Hutspot met klapstuk
  • Kinderlunch met kids salade en sandwich-rolletjes
  • Kerriesateetjes met een koude ananasmuntsaus
  • Kerrieburger van tartaar met naanbrood en salade
  • Kerrie kokossoep met gehaktballetjes en mie
  • Rode bietensoep met gehaktballetjes en zure room
  • Ribkarbonades in zure roommarinade
  • Ribkarbonades in mosterdjus
  • Ribkarbonade met appel
  • Rauwe hambuideltjes met meloen, fetakaas en olijven
  • Racewagens
  • Quarter-pound hamburgers with chives and cream-cheese
  • Provençaalse varkenslappen met ratatouille
  • Provençaalse hamlappen in tomatensaus
  • Procureurfilet met paddestoeltapenade
  • Varkensrollade met mosterd en knoflook
  • Pork & Roll
  • Pompoenstamp
  • Plakjes Teriyaki varkenshaas
  • Pizzafiguren met ham en ananas
  • Pittige vleessalade met kokosdressing
  • Pittige Thaise saté
  • Hete bliksem
  • Pittige speklapjes met ananas
  • Pittige hamlapjes met paksoi
  • Pittig speklapje
  • Pittig gehaktbrood met lente-uitjes en koriander
  • Pilaf met varkensvleesreepjes
  • Pilaf met shoarmavlees en abrikozen
  • Hete balletjes met pittige tomatensaus
  • Hartige taart
  • Penne pasta met slavink en kaassaus uit de oven
  • Hartige gebakjes met spek, ui en gedroogde tomaat
  • Gehakt met toverbrij
  • Hartig gevuld brood van de barbecue
  • Hamslakken
  • Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella
  • Tortilla's met roergebakken varkensvleesreepjes en avocadodip
  • Tortilla's met kidneybonen
  • Thaise varkensoesters met mango
  • Thaise salade met gehakt uit de wok
  • Thaise pikante varkenshaas met boontjes en prei
  • Thaise lamscurry met gekruide rijst
  • Thaise hamlapjes
  • Thaise gehaktballen met kokossaus
  • Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok
  • Hamrolletjes met tuttifrutti
  • Hamlappen met witte wijn en olijven
  • Italiaanse schnitzel met salie en Parmaham
  • Italiaanse saucijzenbroodjes
  • Italiaanse salade van rosé gebakken varkenshaasjes
  • Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn
  • Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus
  • Italiaanse fricandeau uit de oven
  • Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto
  • Italiaans varkensbraadstuk met tomatenjus
  • Italiaans kalfsgehaktbrood met pesto-mayonaise
  • Wittekool-wortelstamp met rookworst
  • Witte bolletjes met rosbief en groene mini-asperges
  • Wintersalade met linzen en rookworst
  • Winteromelet met rookworst
  • Thaise biefstuk met noodlesalade
  • Tex Mex chili met hamlappen
  • Kalfskroketjes
  • Chorizo-paprika bitterballen
  • Warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten
  • Griekse fetahamburgers
  • Tartaarburger met geitenkaas
  • Gourmet speklapjes met kerriemarinade
  • Goulashsoep
  • Goulash maaltijdsoep
  • Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing
  • Gevulde varkensschnitzels met kaassaus
  • Gevulde varkensrolletjes
  • Gevulde varkensrollade
  • Gevulde varkenshaas met brie en ananas
  • Gevulde schnitzelrolletjes met mangosaus
  • Gevulde schnitzel met Mozzarella
  • Lamshaas met gorgonzolasaus
  • Lamshaas met gember
  • Lamsgehakt op Griekse wijze
  • Lamsfilet met muntmarinade
  • Lamscurry met amandelen
  • Lamsboutlapjes met balsamicojus
  • Lamsbout met tijm en rozemarijn
  • Lamsbout met nieuwe krielaardappeltjes en Zaanse mosterdjus
  • Lamsborstlapjes met abrikozen
  • Kummelschnitzels
  • Karbonades met een krokant mosterd-dragon korstje
  • Karbonade met toffe perenjus
  • Kalfskotelet met sinaasappelboter
  • Kalfshaas met romige mierikswortelsaus
  • Kalfsfricandeau met tonijnsaus
  • Kalfsentrecôte met limoenmarinade
  • Kalfsborst gevuld met appelgehakt
  • Kalfs Likkepot
  • Javaanse lamslapjes met ketjap
  • Italiaans gevulde paprika met gehakt
  • Italiaans gehaktbrood
  • Indonesische varkenslappen in kokosmelk
  • Indische fricandeau
  • Indisch bonenschoteltje met rookworst en sambal
  • Indiase roerbakschotel met varkensvleesreepjes en gemengde groenten
  • Indiase lamsreepjes met naanbrood
  • Indiaas ananas-kokos stoofpotje met hamlappen
  • Imperial Flavours
  • Hamlapjes met warme ‘piccalilly’ van voorjaarsgroenten
  • Hamlapjes met aardappel en rozemarijn
  • Hamlapjes gemarineerd in yoghurt
  • Hamlap á l'orange
  • Hamburgers met mozzerella
  • Hamburgers met avocado en krokante bacon
  • Hambloemen
  • Ham- en eicocotjes
  • Lekker pittige kebab of cevapcici met pittige tomatensaus
  • Hachee maken met Leidse hutspot
  • Haaskarbonade met citroen en ansjovis
  • Gegrilde varkensoester met peterselieboter
  • Gegrilde varkenshaasspiesen in tortilla
  • Gegrilde spareribs met tropische saus
  • Gegrilde saucijsjes
  • Zoete ribkarbonades
  • Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla
  • Zuurkool met gebakken saucijsjes
  • Zuurkoolschotel met kerriegehakt en tuttifrutti
  • Zuurkoolschotel met worst en spek
  • Gegrilde saté van gehakt en kokos
  • Gegrilde leverspiesen
  • Indische hap met speklap
  • Gegrilde lamskoteletjes met balsamico en oregano
  • Zwitserse kalfsreepjes
  • Gegrilde lamsburger met kerrie
  • Gegrilde karbonade met kerrie en koriander-cashewpesto
  • Zoer Vleis
  • Zaanse gehaktkroketjes
  • Zelf bitterballen maken
  • Gegrilde karbonade met frisse groene salsa
  • Gegrilde entrecote met pastinaak
  • Gegrilde Dijon speklapjes
  • Gegratineerde schnitzel met tomaat en lente-ui
  • Gegratineerde ossenhaas met olijventapenade en mozzarella
  • Cordon Bleu met een twist
  • Fricandeaubruschetta met avocadosalsa
  • Fricandeau verpakt in Chinese kool met pittige tomatensalsa
  • Fricandeau uit de braadzak met perzik-kerriesaus
  • Fricandeau met romige appelkerrie vulling
  • Fricandeau met een vulling van pestorijst
  • Fricandeau met een kaneel-appelvulling
  • Fricandeau met bleekselderij en sinaasappel
  • Franse varkenslappen met champignons en spekjes
  • Franse schouderrollade met dragonjus
  • Kalfstagine met pruimen
  • Franse gegrilde karbonade met Provençaalse kruiden
  • Fondue met gehaktballetjes en frisse groene kruidensaus
  • Filetrollade met spinazievulling
  • Filetrollade met sinaasappelmayonaise
  • Filetrollade met pruimen
  • Filetrollade met paprika gehaktvulling
  • Filetrollade met honing-cranberrysaus en verse tijm
  • Filetrollade met groenten en kerrieboter uit de braadzak
  • Filetrollade met Franse sjalotjessaus
  • Filetrollade met een geitenkaasvulling
  • Filetrollade met Aziatische mievulling
  • Filetlappen in romige witte wijnsaus
  • Filetlapjes met tomaat en ham
  • Filetlapjes met sinaasappel
  • Filetlapjes met pittige tomatensaus
  • Filetlapjes met pepersaus
  • Filetlapjes met kruiden-knoflookolie
  • Filetlapjes met kerrie
  • Zoete gebakken en gegrilde spareribs
  • Filetlapjes met champignonsaus
  • Filetlapjes met auberginesaus
  • Filetlapjes met aubergine en paprika
  • Filetlapjes gevuld met pestogehakt
  • Exotische stoofpot met ketjap en verse gember
  • Philly Cheese Steak sandwich
  • Engelse sandwichlunch met driehoeksandwiches
  • Engels grill-ontbijt met worst, bacon en spiegelei
  • Enchillades con carne
  • Empanadas met pittig rundvlees
  • Elzasser spek-uienkoeken
  • Doperwtensoep met rookworst
  • Doorregen varkensrollade met koriandersaus
  • Doorregen runderrollade met paprika in de braadzak
  • Doorregen rollade met mosterdroomsaus
  • Doorregen lappen met bokbier
  • Devilled Pork chops with apple sauce
  • De klassieke BLT sandwich
  • Chinese tomatensoep met reepjes varkensvlees, minimaïs en taugé
  • Chinees fonduen
  • Cervelaatworst krokodil
  • Casselerrib met witte kool
  • Carpaccio van rookvlees met champignons
  • Caribische boomstammetjes met ananassalsa
  • Broodje braadworst met mosterd en uien
  • Brabantse schotel
  • Boomstammetjes met avocadosaus
  • Boomstammetjes met appel en crème fraîche
  • Boerenlunch voor grote eters met waldkornbol en sandwich gezond
  • Beenham met bonen uit de oven
  • Basilicumsoep met reepjes kalfslever
  • Barbecue spareribs
  • Bacon sandwich
  • Bacon-walnoten salade
  • Bacon/salami quiche
  • Bacon-groentensoep
  • Bacon-avocado salade
  • Bacon pizza broodjes
  • Bacon & ei croissants
  • Bacon & aardappel frittata
  • Babi ketjap van halskarbonade
  • Anti Pasti
  • Afrikaanse Bobotie
  • Gevulde paprika met varkensvleesreepjes en rijst
  • Aardappelpreisoep met hamschijf
  • Bouillon van kalfsstaart met witlof, ham en roquefort
  • Biefstuk met champignontapenade
  • Biefstuk met knoflook-preisaus
  • Gebakken longhaas met groente
  • Blote billetjes in het gras
  • Biefstuk met olijven en knoflook
  • Spaanse Tapas gehaktballetjes
  • Boerenpaté
  • Bonen chili met gehakt en tortillachips
  • Borrelribjes
  • Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip
  • Braadstuk in kruidige saus
  • Braadstuk met honing-tijmsaus
  • Brabantse vleessalade
  • Broodje warme beenham
  • Canadees hammetje met honing en kruidnagels
  • Beenham met honing
  • Captains diner
  • Caribische nuggets
  • Chateaubriand met kruidenboter
  • Chili con carne
  • Chinees hapje met filetlapje
  • Chinese filetlapjes
  • Chinese karbonades
  • Baklapjes met salsa verde
  • Chinese krabbetjes met chilisaus
  • Baklapjes met mango en oestersaus
  • Chinese stoombroodjes met gehakt
  • Baklap met peper-limoenkruiden
  • Citrus spareribs
  • Babi pangang
  • Club Sandwich
  • Cote de veau maitre d'hotel
  • Countrystyle spareribs met TexMex
  • Aspergetaart
  • Courgette met gehakt
  • Courgettesoep met dunne plakjes varkensfilet
  • Couscous met shoarmavlees
  • Antilliaanse stoofpot
  • Crêpes Provençaal
  • Curry met tartaarballetjes
  • Amerikaans gehaktbrood
  • Currykarbonades
  • Doorregen kalfslappen met citroengras en gember
  • Doorregen rollade in rode wijnsaus
  • Doorregen rollade met citroen
  • Aladin-stoofpot met dadels en amandelen
  • Afrikaanse filetrollade met pistache-gehaktvulling
  • Biefstuk op z'n Mexicaans
  • Snelle lamscurry met kikkererwten
  • Vitello Tonnato

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.
Nieuwsbrief

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

vlees

Veelgestelde vragen

  • Kan je een runderrollade in de diepvries bewaren als hij al gebraden is?
  • Wat is hacheevlees?
  • Krijgen kalveren hormonen om ze sneller te laten groeien?
  • Wat zijn kistkalveren?
Vragen over vlees

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}