Pagina's
- Inspiratie & Informatie
- win-masterclass-kerstdiner
- Winactie cadeaukaart keurslager
- #Linkinbio
- Social media richtlijnen
- winactie cadeaukaart keurslager 2023
- #trotsopdeboer
- Cookie beleid
- Actueel
- Blijf geïnspireerd
- Over Vlees.nl
- Blogs & Zo
- In de keuken
- Bereidingsvideo’s
- Mini masterclasses
- Kooktechnieken
- Braadzak
- Low & Slow
- Direct garing bbq
- Pruttelen
- Indirect garing bbq
- Caveman
- Tajine
- Braiseren (smoren)
- Sudderen
- Pocheren
- Sauteren
- Roken (koud/warm)
- En papilotte
- Uit de oven
- Airfryer
- Bakken
- Barbecueën
- Bakkerellen
- Braden
- Fonduen
- Frituren
- Grillen
- Gourmetten
- Slow cooking
- Koken
- Roerbakken
- Roosteren
- Steengrillen
- Smoren
- Stomen
- Stoven
- Sous vide
- Invriezen & Ontdooien
- Kooktermen
- Aanbraden
- Initial sear (BBQ)
- Hakken
- Injecteren
- Reverse sear (BBQ)
- Afmaken van jus
- Au Bain Marie
- Rubben (BBQ)
- Malen
- Konfijten
- Pekelen
- Fileren
- Aansnijden
- Deglaceren
- Laten trekken
- Zouten
- Fermenteren
- Afschuimen
- Barderen
- Bedruipen
- Binden
- Blancheren
- Blussen
- Bouquet garni
- Farceren
- Flamberen
- Gratineren
- Inkoken
- Invetten
- Larderen
- Marineren
- Paneren
- Trancheren
- Wellen
- Kopen & Bewaren
- Maten & Temperaturen
- Vleesrecepten
- Hygiëne
- Over vlees
- Pekelen & Marineren
- Meat = Vlees
- Gezonde Voeding
- Vleeswaren
- Bewerkt vlees
- Algemeen over vlees
- Werken met vlees
- Kleur & Geur
- Bouwstoffen in vlees
- Etiketten
- Voedingswaarde
- Vetten & Smaak
- Rijpen & Rusten
- Varkensvlees
- Braadworst
- Haaskarbonade
- Halskarbonade
- Hamlap
- Hamschijf
- Nasivlees
- Ribkarbonade
- Varkensrollade
- Schouderkarbonade
- Schouderlapje
- Slavink
- Spareribs
- Spekblokjes
- Speklapje
- Varkensfilet
- Varkensfiletlapje
- Varkensfiletrollade
- Varkensfricandeau
- Varkensgehakt
- Varkenshaas
- Varkenslever
- Varkensoester
- Varkenssaucijs
- Varkensschnitzel
- Naar de winkel
- Bij de slacht
- Bij de boer
- Pulled Pork
- Buikspek, de drie P’s
- Rundvlees
- Bieflap
- Bavette
- Brisket
- Vleesvee in Nederland
- Biefstuk
- Doorregen runderlappen
- Hacheevlees
- Hamburger
- Klapstuk
- Kogelbiefstuk
- Runderlapjes
- Ossenhaas
- Ossenstaart
- Riblappen
- Rosbief
- Runderentrecôte
- Rundergehakt
- Runderlever
- Runderpoulet
- Runderreepjes
- Rib-eye
- Runderrollade
- Runderschenkel
- Rundertartaar
- Rundertong
- Rundervink
- Sukadelapjes
- Tournedos
- Naar de winkel
- Bij de slacht
- Bij de boer: Rundvlees
- Dubbeldoelkoeien
- Dry Aged Meat
- Kalfsvlees
- Blinde vink
- Burger
- Cordon Bleu
- Kalfsbiefstuk
- Kalfsvleesblokjes
- Kalfsentrecôte
- Kalfsfricandeau
- Kalfsgehakt
- Kalfshaas
- Kalfskotelet
- Kalfslapjes
- Kalfslever
- Kalfsoester
- Kalfspoulet
- Kalfsvleesreepjes
- Kalfsriblap
- Kalfsrollade
- Kalfsschenkel
- Kalfsschnitzel
- Kalfstong
- Kalfszwezerik
- Kalfsribeye
- Kalfssaucijzen
- Kalfssukadelapjes
- Kalfs-T-bone
- Naar de winkel
- Bij de slacht
- De Nederlandse kalverhouderij
- Wiener Schnitzel
- Kalfsvlees Klassiekers
- Overig vlees
- De thema’s
- Pers
- Voorwaarden
- Privacy
- Disclaimer
- FAQ
- Contact
Nieuws
- Keurmerken: vlees(waren) snelste groeiers
- Vleesaanbiedingen schrappen staat bij 85% níet op het menu
- Maaltijd met vlees geeft ouderen betere spiereiwitaanmaak
- Beste grillworst 2024 bij Slagerij H.H. Duijn in Santpoort-Noord
- Grote grillworst keuring 2024
- Isabel Boerdam en Linda Verriet trappen af!
- Dit is hét broodje van 2024: met Beef Teriyaki
- Dus we zien elkaar bij de Dutch Food Week 2023?
- Meer en minder vlees in 2022
- Gelderse rookworst: de beste is van slagerij Putman uit Arnhem
- Lekkerste Bal Gehakt 2023: de finalisten
- Lekkerste bal gehakt 2023: winnaar is slagerij Jan de Rooij uit Berkel en Rodenrijs
- Barbecue groeit in populariteit
- Mini-masterclasses op Vlees.nl
- Landbouwminister bezoekt NLvoedt-event
- Ecologische voetafdruk kweekvlees hoger dan gedacht?
- Verlagen voedselverspilling blijft belangrijk
- Week van de Slager lustrum editie
- FAO: vlees past prima in een gezond voedingspatroon
- Relatief veel Nederlanders willen vleesgebruik niet minderen
- Slagerij van Tilburg uit Sliedrecht wint Spareribs Trophy 2023
- Vlees en waterverbruik: 7 (+1) weetjes
- Interview: vlees levert essentiële voedingsstoffen
- IJzersterke recepten
- Hoe (on)gezond is rood vlees?
- De lekkerste grillworst van 2023
- Onvoldoende ijzer en andere bouwstoffen in onze voeding
- 2022: prijzen voeding rijzen de pan uit
- Winnaars Masterclass 'Koken met de Feestdagen'
- Nederland Kalverland
- GfK: veel vegetariërs eten gewoon vlees
- Winnaars Stoofvlees herfstactie bekend!
- Ultiem kookboek over varkensvlees
- Nieuwe winactie op Vlees.nl!
- Herken een vitaminetekort!
- Nederlanders willen voedingswaarde voor hun geld
- Nederlanders blijven vlees trouw
- Internationale Handenwasdag – 15 oktober 2022
- 15 oktober: Bedank De Boer Dag!
- Keurslager Jongmans wint Lekkerste Bal Gehakt 2022
- Dit is geen vleesreclame!
- Weinig verband verzadigd vet en hart- en vaatziekten
- Kom naar Dutch Food Week 2022!
- Chef-kok Van Limbeek wint Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam
- Creatief en lekker: zo gooi je minder vlees weg!
- Consument kiest voor keurmerk in 2022
- Finalisten Lekkerste Bal Gehakt 2022 bekend
- 94 procent van Nederland heeft vlees op het menu
- Misinformatie grensoverschrijdend
- Hoe verspillingsvrij ben jij?
- Grotere kans op heupfractuur voor vrouwelijke vegetariërs
- Nederlandse vleessector introduceert: ‘Nederland Vleesland, waar smaken verschillen’
- Boodschappen duurder, koop slim in
- Etenswaren hard in prijs gestegen
- Ruim etensresten op deze vakantie
- Duurzaam vlees in supermarkt blijft groeien
- Valentijns date?
- 4 februari de dag van de frikandel
- Slagerij Martin Meijer wint Grote Grillworsttest 2022
- CO2-voetafdruk Nederlandse varkens laagste ter wereld
- Boer versus burger? Ga het gesprek aan.
- Vegaworsten vallen door mand: echt niet lekker én ook niet gezonder
- Kweekvlees te onnatuurlijk om te proberen
- Varkens en koeien beter dan kippen voor Europese kringlooplandbouw
- Finalisten van de grote grillworsttest 2022
- WHO: ‘Vleesvervangers vaak niet gezond’
- Helft van de jonge vrouwen gebaat bij meer rood vlees en zuivel
- Dé van de Riet terug bij Vlees.nl
- Minder zout en vet in bewerkte vleesproducten en vleeswaren
- Onderzoekers doen opmerkelijke ontdekking: bepaalt voeding hoe ziek je wordt van corona?
- Oordeel over vlees op basis van de juiste kennis
- Wennen aan dezelfde, nieuwe koe
- Vlees is en blijft populair
- Koe uit de beklaagdenbank
- Vervangen vleesvervangers echt vlees?
- Misbruik vlees niet om populistisch te scoren
- Doe jij dit jaar ook weer mee aan de verspillingsvrije week?
- De duurste hamburger ter wereld
- Weer meer reststromen verwerken tot hoogwaardig voedsel
- Finalisten Spareribs Trophy 2021 bekend
- Help, het vlees is op!
- Brancheorganisaties verwijzen idee vleesbelasting naar prullenbak.
- Laat varkensvlees op ons menu staan!
- Hoe ontdooi je vlees het best?
- Uit onderzoek blijkt: 95% van de Nederlanders eet vlees
- Rundvlees extra populair in coronatijd
- Vlees uit de diepvries steeds populairder
- Nederlandse diervoedersector loopt voorop in gebruik duurzame soja
- Gehakt het favoriete varkensvlees in de supermarkt
- Smaakt biologisch vlees beter?
- Extra duurzaam varkensvlees met voer van 100% restproducten
- Keurslager Braamskamp wint Grote Grillworsttest 2021
- Nederlanders vinden vlees lekker en voedzaam
- Finalisten Grote Grillworsttest 2021 bekend!
- Vlees.nl partner van het Voedseleducatie Platform
- Winnaar lekkerste Brabantse Aspergeham 2021
- Vleestaks is geen oplossing, eerlijke prijzen helpen wél bij verduurzaming
- Vlees populair van rechts naar links
- Vleesverwerkende industrie: laat prijsvorming over aan de markt
- Dierenwelzijn belangrijkste keurmerk
- Keurslager van Strien wint weer Lekkerste Bal Gehakt
- Burendag, daar hoort een lekker stukje vlees bij!
- De beste ham bij de asperges
- De beste bal gehakt
- Vlees duur in Nederland?
- Tips voor deze verspillingsvrije week
- The pig story
- Red de planeet, eet dierlijk eiwit?
- Vleestrends in 2021
- Podcasts; Vragen over de vleessector
- Weer minder antibioticagebruik in veehouderij
- Steeds meer vlees met duurzaam keurmerk
- Herstellen van corona met vitamine K
- Geen bewijs van overdracht coronavirus via voeding
- Eiwitten helpen bij herstel van ziektes
- Laten meer Nederlanders vlees staan?
- Vion doneert duizenden hulpmaterialen aan ziekenhuizen
- Nederlands varkensvlees valt in Italië in de prijzen
- Effect van rundvlees op de weerstand van kinderen
- Corona: Vleessector blijft consument bedienen
- EFSA: Geen bewijs van overdracht coronavirus via voeding
- Eén keertje ‘nep’, daarna weer echt vlees
- Gebruik van sulfiet in vlees(waren) neemt af
- Nederland exporteert in 2019 meer varkensvlees
- Rood vlees voor een gezonde leefstijl
- Gerda Meijer en Wim Koelewijn zijn eerste twee branche erkende meesterverkopers
- Selenium is belangrijk
- 40% overweegt vlees te minderen
- Aandeel keurmerken 28% gestegen
- De lekkerste ballen vind je in Brabant
- 'Voedingswaarde niet vermengen met milieuzorg'
- Brabants worstenbroodje is immaterieel erfgoed
- Overgewicht kost samenleving miljarden
- Stijgende prijzen voor varkensvlees in de winkel
- Bewerkte voeding leidt tot overconsumptie
- Nieuw wetenschappelijk advies: 'Vlees minderen niet nodig'
- Website 'meat-the-facts' gelanceerd
- Vleesconsumptie verder in de lift
- Noodklok diëtisten: 'Klimaatdieet gevaar voor volksgezondheid'
- 'Vlees belangrijk voor gezondheid'
- Tijd voor doorstart Varkens in Zicht
- WUR: NL agrosector al 30 jaar wereldtop in verduurzaming
- 'We moeten onze landbouw aanmoedigen, niet ontmoedigen'
- Landbouw (als enige) op schema rond milieudoelen
- Vegetariërs meer kans op beroertes
- Bij vega dieet: risico op choline-tekort hersenen
- Vlees centrale component in humaan dieet
- 'Nu.nl manipuleerde berichtgeving over vlees'
- Boek: Slachtvisite
- Schouten: 'consument mag echt zelf bepalen wat hij/zij eet'
- NL sojagebruik is duurzaam
- Vlees is 'not the point' in IPCC rapport
- IPCC-rapport gaat amper over vlees...
- 'WHO moet nadenken over standpunt verzadigd vet'
- FAO: milieudruk beter afwegen tegen hoge voedingswaarden vlees
- Gertjan Kiers wint 1e Gouden Trekker
- Zijn voedingsadviezen over de houdbaarheidsdatum?
- 'Likes' maken je eten lekkerder
- Inkrimpen eigen veestapel is vooral contraproductief
- Amerikaanse chefs gaan voor NL kalfsvlees
- 'Al het varkensvlees biologisch' is illusiepolitiek
- 'Verzadigd vet zo gek nog niet'
- 'Vegaburgers: niet lekkerder, niet gezonder, wel ultra-bewerkt'
- Keurslagerij Hermanussen wint Spareribs Trophy 2019
- Meer waardering nodig voor zuivel en rood vlees
- Herkauwers noodzakelijk voor voedselvoorziening en planeet
- Dag van het Slagersambacht in de maak
- Antibioticagebruik bij rund, kalf en varken verder gedaald
- Nieuwe rubriek: bewerkt vlees
- Biodiversiteit: een deltaplan
- Over toxoplasmose
- Omzet voeding met keurmerk in vier jaar verdubbeld
- Vlees.nl voor RCC weer 'compliant'
- Kinderartsen (B) waarschuwen voor veganisme
- 'Geen extra stap nodig bij filet americain'
- 'Vleesalternatieven niet duurzaam'
- Mooie Paasdagen: recordomzet bij supers
- Rundvlees goed voor de kwakkelkleuter
- Nederlandse varken is ultieme kringloopdier
- Finalisten 'Beste Idee Van Varkensland' bekend
- Markt voor vleesvervangers groeit, maar is nog beperkt
- Wetenschapper heeft baat bij carnivorendieet
- 'BBQ-en doe je op houtskool, toch?'
- Weekend van het Varken keert terug
- Varkens kunnen voedselverspilling helpen oplossen
- Prof. Leroy: haal vlees uit verdomhoek
- FAO: publiek voortdurend onjuist geïnformeerd over vee en vlees
- EP: Geen vleesnamen voor (bewerkte) groenteproducten
- Tudder: dating app voor koeien
- Makers van Hamletz zijn Agrarisch Ondernemer van het Jaar
- 'Calorieën tellen maakt niet slanker'
- Duurzaamheid mag consument niet teveel kosten
- Vegetarisme vergroot kans op tekorten
- Vraag naar varkensvlees met een goed verhaal
- Nederland mindert niet met vlees
- Footprint NL varkensvlees vergelijkbaar met tofu
- Vlees verdient objectieve meting en weging
- Groeiende weerstand tegen vleesnaam voor vegaproduct
- Kalfsvlees op de culinaire catwalk
- Week zonder Vlees: makkelijk scoren, maar milieu effect nihil
- Duurzame denkers zijn bovengemiddelde vervuilers
- Is biologisch duurzamer ?
- STAF: True Food Price Coalition niet zo 'true' met de feiten
- Emissie NL varkensvlees 35% gedaald
- Kalverhouderij heeft (kleine) emissie gehalveerd
- Nederland wil geen vleestaks
- 'Goed rundvlees prima tegen hart- en vaatziekten'
- Kweekvlees mogelijk niet duurzamer
- Kalium goed voor bloedvaten en nieren
- STAF: Jumbo maakt rare vergelijking
- Scholten (WUR): grotere locaties vaak beter voor dierenwelzijn
- Nederland overwegend tevreden over dierenwelzijn
- Voor de beste grillworst moet je naar Oosterwolde (Gld)
- Zuid-Holland gaat nat op waterbesparing bij ‘maandje vegetarisch’
- Amerikanen en Australiërs grootste vleeseters
- Rechter veegt vloer aan met Varkens in Nood
- Vlees op rantsoen ?
- Minderen van vlees heeft amper milieueffect
- PBL rekent selectief over klimaat impact vleesconsumptie
- Breaking: komt de schnitzel uit Winterswijk ?
- CBL: Kerstomzet naar 1 miljard
- RCC: Wakker Dier misleidt en is oneerlijk
- Gezondheidsaspecten van vlees niet wegmoffelen
- Foodlab: 'Vegatrend gaat met Kerst overboord'
- Aandeel 'duurzamere producten' al rond de 30%
- Nederlandse vleesconsumptie blijft stabiel
- Omzet duurzaam voedsel gestegen naar 4,5 miljard
- Veranderende eetmomenten in drie trends
- Hogere inkomens gek op fastfood
- Red een geitenbok, eet hem op!
- Vlees past in gezond voedingspatroon
- Food winkels vullen het straatbeeld
- Voedselinfecties goed in beeld
- Kweekvlees nog niet klaar voor de markt
- Niels Greefhorst wint Het Glazen Kalf op Gastvrij Rotterdam
- 'Bewerkt voedsel gezonder dan vaak aangenomen'
- ´Vlees en kaas veel gezonder dan vaak gedacht´
- Belgen gaan verder met BBQ dan Nederlanders
- Consumentenvertrouwen in voedingsmiddelen in de lift
- Doen we nog boodschappen voor de hele week?
- Consument kiest vlees met keurmerk
- Nederlandse man staat liefst zelf achter de BBQ
- Vlees in prijs gestegen
- 'Vegetariër lijkt vaker drager van ESBL's'
- Opmars van Foodhallen zet door
- 'Lekker' voor middelbare scholieren het allerbelangrijkst
- Frankrijk: vega producten moeten eigen namen verzinnen
- Consument hecht waarde aan informatie
- Nieuw BBQ seizoen biedt nieuwe kansen
- ‘Week zonder Vlees’ goochelt met cijfers & feiten
- Nieuwe vleeshoreca?
- Consument wordt op gemak bediend
- 'Huisvrouw heeft zo'n 7 tot 9 vaste recepten'
- Nederlanders blijven genieten van vlees
- 'Online boodschappen doen ? Niet bij vers...'
- Goed voedselonderwijs voor ieder kind
- Senioren nemen doorbakken vlees beter op
- Vegetarische jonge vaders vaker depressief
- Consument kiest vaker keurmerk
- 'Vleeseters zijn gelukkiger en gezonder...'
- Vlees minderen heeft amper effect op milieu
- Vleesconsumptie trekt aan
- Sebastiaan Veenhuizen wint ‘Het Glazen Kalf’
- Vier megatrends in varkensvlees
- NVWA: Vegetarische Slager moet productnamen veranderen
- Speciaalzaak belangrijk voor winkelgebied
- Vlees.nl is geen reclame
- Vleesproductie belangrijk voor wereldwijde voedselvoorziening
- Geen wantoestanden bij NL runderslacht
- Nieuw op de markt: de vlees smoothie
- Nederlandse team bekend voor EK Young Butchers
- Over beheersing Hepatitis E
- Australiërs eten meeste vlees
- NL landbouw krijgt een 7,7
- Veel aandacht voor Binnenhof BBQ
- Nederlander is kritisch, maar vertrouwt voedsel
- Consument positief over Nederlands vlees
- 60% mannen vindt zichzelf beste BBQ-er van de familie
- Vleesproducten met duurzaamheidsclaim in trek
- Het gaat (weer) goed met de horeca
- Communicatie hard nodig voor betere perceptie rond vlees
- Foodfestivals steeds populairder
- Stevige groei halal vlees(waren)
- Zelf vlees bereiden steeds populairder
- Slagersdagen in aantocht
- CBL: ‘Actiegroepen zijn contact met consument kwijt’
- Foodfestival Agenda
- E-nummers maken ons leven beter
- Nederlandse slachterijen steeds transparanter
- Veel voeding minder zout en vet
- Pasen gaat steeds meer lijken op Kerst
- 'Liever geen bier dan geen vlees'
- Internationale erkenning voor Nederlandse antibiotica aanpak
- Geen BBQ meer in het Amsterdamse Vondelpark
- Het gaat goed met de horeca
- Dry aged steeds populairder
- Supermarkten willen betere houdbaarheidsinformatie
- COV: belasting op vlees frustreert volksgezondheid en verduurzaming
- Hoogleraar veegt vloer aan met fabels over vlees
- Verovert de krokodel de snackmarkt ?
- Waar vind je de beste hamburgers van Nederland?
- We eten weer vaker buiten de deur
- Aantal Duitse vegetariërs bijna helft lager dan gedacht
- 'In toekomst nog maar tien supermarktformules'
- Géén vleesnamen meer voor groenteburgers
- Invriezen & Ontdooien van vlees
- Kopen & Bewaren van vlees
- Zo’n 44 miljoen transacties rond Kerst
- Vlees nauwelijks te vervangen
- Duurzaamheidslabels vaker populair
- De beste stukken van het rund
- Boer zoekt opvolger
- Transparantie over herkomst varkensvlees
- Goede keurmerken belangrijk
- Aandeel Beter Leven Keurmerk fors in de lift
- Liever geen associatie met dier
- FNLI lanceert digitale platform Nederland Voedselland
- Arjan Kuipers wint Glazen Kalf
- Schippers wil 'app' voor voedingswaarde
- Nederlander blijft volop genieten van vlees
- Green Happiness lijdt tot tekort voedingsstoffen
- Steeds meer waardering voor Nederlands vlees
- Smaakbeleving vlees zit in het hoofd
- Dierenwelzijn bij aankoop vlees niet ‘on top of mind’
- Nederlanders onzeker over bewaren voedsel
- Stedeling heeft onrealistisch beeld van voedselproductie
- RTL4: 'Ik BBQ voor jou'
- Slagerij en bar-restaurant tegelijk
- Foodhallen in Enschede en Den Haag
- Gemak belangrijker dan prijs
- Het knorren van varkens zegt iets…
- Waarop BBQ-en we graag ?
- Meer horecabedrijven onder toezicht
- Merkel: migrant moet varkensvleesconsumptie respecteren
- Vlees komt tot z'n recht in Amsterdamse horeca scene
- World Food Center Ede krijgt vorm
- Varkenshuisvesting hoeft nooit meer hetzelfde te zijn
- Rabobank: nieuwe concepten voor varkensvlees
- Geen toekomst in eten van insecten
- Naast veel informatie meer inspiratie op vernieuwd Vlees.nl
- Afzet in binnen én buitenland noodzakelijk voor vitale varkensvleessector
- NL voedingsindustrie verliest 5% productie bij Brexit
- Wereldwijde BBQ-trends
- Nederland Europees kampioen barbecueën
- Huis-aan-huis folder onmisbaar
- Varkensvleesproductie duurzaam én efficient
- Nederlands varkensvlees gewild
- Prijsbeleid rond vlees staat los van productiefactoren
- Nederlands vlees verduurzaamt voortdurend
- Amsterdamse Foodhallen geheel in teken van vlees
- Nederlanders positief over hun voedsel
- Behoefte aan vlees is genetisch gegeven
- Consumentenbond uitgevinkt
- Chocoladefabrikant begint met vleesrepen
- Vlees uit de muur in Parijs
- Kalf bij koe laten is keuze melkveehouder
- Meer dialoog tussen consument en producent
- Enquête via Vlees.nl over 'feiten & fabels' rond vlees
- Vlees op Schijf van Vijf over gezonde producten
- EU Commissaris op de bres voor NL rund- en kalfsvlees
- Suske en Wiske helpen antibiotica terugdringen
- Grote investeerders willen af van antibiotica
- Vlees wordt komend jaar duurder
- Nederlander zegt te willen betalen voor extra dierenwelzijn
- Slagerij De Hamvraag wil dialoog over vlees
- Supers verwacht extra omzet door vroege Pasen
- COV: dierenwelzijn meer aan de markt overlaten
- Antibiotica blijven nodig voor diergezondheid
- Nederlander vindt zichzelf een prima kok
- 'Wie met plezier eet, wordt minder dik'
- Nederlands antibioticabeleid blijkt effectief
- Nederlandse rund- en kalfsvlees mag (weer) naar VS
- Wat vertelt het etiket?
- LEI: NL varkensvleesketen wereldtop in verwerking reststromen
- Minister Schippers wil gezondere voedingsmiddelen
- Vers, verser, verst
- Twijfel aan versheid bij online shoppen
- 'Vleesvervangers' vetter en zouter dan vlees
- Nederlandse voedingsmiddelen steeds beter
- Sensortechniek voor betere varkensgezondheid
- EZ: extra investeren in educatie over voedsel
- Van Dam: 'varkensvlees in voedseldatabase'
- Smaak, versheid en prijs zijn belangrijkste aankoopfactoren
- Consument gaat meer besteden aan voedsel
- Industrie heeft voedsel veiliger en beter gemaakt
- Hamburgers door de bloggersmolen
- 'Food' belangrijkste trekker in succesvol winkelcentrum
- Maatschappelijk bewust consumeren neemt gestaag toe
- Nieuwe Schijf van Vijf op 22 maart
- Verplicht varkensvlees op menu in Deense stad
- Vleessector grootste NL foodexporteur
- Voedingsomzet in de lift
- Vlees in Nederland hoger geprijsd dan elders in EU
- Vlees is en blijft hoofdgerecht
- Kalveren hebben liefde nodig
- Nederlanders besteden meer aan voeding
- Nieuwe media hebben impact op voedselbeleving
- Aanbieders van vlees moeten verschil maken in de super
- Behoefte aan informatie over voedsel stijgt door
- NL consument geeft € 135 uit aan Kerst
- Maaltijdbox met Kerst steeds populairder
- 'Krop sla schadelijker voor milieu dan plakje bacon'
- Het gaat goed met de NL retail
- 400 supers geopend op Eerste Kerstdag
- Met Kerst komt het gourmetstel op tafel
- Nederlandse vleeswaren flink minder zout en vet
- NL kan speerpunt maken van verduurzaming
- Supermarkt wordt ook restaurant
- WHO rapport heeft geen impact op vleesconsumptie
- Met kruiden berengeur helpen voorkomen
- Wie maakt beste Brabantse worstenbroodje?
- Consumenten koersen op online boodschappen
- Studenten ontwikkelen spareribs zonder bot
- Verkoop 'vleesvervangers' daalt
- Vetarm dieet niet effectiever dan andere diëten
- Nieuwe richtlijnen bieden geen gezondheidsgarantie
- 'NL Gezondheidsraad te calvinistisch'
- Aandeel keurmerkproducten blijft groeien
- Schippers (VWS): geen angstverhalen over vleeswaren
- IARC niet representatief voor NL consumptie vleeswaren
- Foodhallen trekken miljoenen bezoekers
- Nederlands vlees heeft goed imago
- Marco van der Wijngaard winnaar Glazen Kalf
- Maaltijddozen niet te stuiten
- Vleesconsumptiecijfers LEI geven vertekend beeld
- Londen krijg Food Experience Center.
- Inmiddels 25 marktconcepten voor varkensvlees
- Over vijf jaar gaat 20% van de boodschapen online
- Nederlandse varkenshouderij koploper duurzaamheid
- Alleen tijdens het slapen eten Amerikanen niet
- De 'American Barbecue' komt eraan
- Over de vijf seconden regel
- Barcode toe aan vernieuwing
- Consumenten denken steeds duurzamer
- Prima 9e jaargang Weekend van het Varken
- Deze zomer 69 gewonden door onnozel barbecuen
- Vlees achterwege laten leidt tot tekort aan bouwstoffen
- ‘Vleesproductie meer onderscheidend maken’
- ‘Voedingsadvies over vetten rampzalig'
- Vlees eten is goed voor soepele bloedvaten
- Vleesconsumptie blijft groeien
- Doggybag steeds normaler
- Is Nederland klaar voor de corn dog?
- Mens werd meer mens door verhitten vlees
- Grote cateraar start verspillingsfabriek
- Vleessector is energiebewust
- Vlees en gezondheid
- Vlees is lekker
- Vet is niet ongezond
- Dierenwelzijn, een punt van permanente aandacht
- Varkensvlees in China niet aan te slepen
- Laat mensen vooral veel goede vetten eten
- 'Vleesvervangers' amper duurzamer dan vlees
- Betere ketensamenwerking in belang consument
- Nieuw themadossier over het slachtproces
- Meer onderzoek nodig naar Hepatitis E
- Export Nederlandse landbouwproducten onder druk
- Thuiskoken gezonder dan buitenshuis eten
- Vlees met goed verhaal heeft goede toekomst
- Chocola vaker bron van salmonella dan varkensvlees
- 20% omzet uit promoties
- Genoeg goed lamsvlees op de markt
- Foodwatch moet bangmakerij rond E-nummers stoppen
- Ruimere richtlijn inname vitamine B12
- Agrarisch Nederland ontwikkelt eigen tv-zender
- Consument geeft makkelijker uit
- Palmolie voor diervoer volledig duurzaam
- Nieuw thema op Vlees.nl: verwerking
- Online boodschappen in de lift
- Nederland rekent voor vleeskeuring ruim 50 miljoen door
- Zonovergoten 38e editie Binnenhof Barbecue
- Nieuw themadossier 'Slacht & Verwerking'
- Derving kost supermarkt jaarlijks bijna 1 miljard
- FNLI verbaasd over fraudemeldpunt Consumentenbond
- De voedselconsument blurt
- Kabinet zet antibioticabeleid door
- Internetpeiling vleesconsumptie geeft vertekend beeld
- Mondiale vleesconsumptie blijft stijgen
- Antibioticareductie kent grenzen
- Meeste varkenshouders leven welzijnsvoorschriften na
- Meer trots nodig rond vernieuwende technieken
- Positieve voedingsadviezen zijn meest effectief
- Diervoer uit eigen streek beter voor het milieu
- Voedingscentrum wil meer maatwerk in verpakkingen
- Consumentenbond wil helderheid over 'ambachtelijk'
- Franse supers moeten restanten weggeven
- Nederlanders dol op reclamefolders
- Supers profiteren nog niet van horeca-elementen
- Voedselhypes laten meeste Nederlanders koud
- Promotie voor Nederlands kalfvlees in Italië
- Bill Gates: je kan vlees eten én milieubewust zijn
- NVWA deelt boetes uit op Koningsdag
- Biologisch gaat wereld niet voeden
- Nederland moet echt nog leren barbecuen
- Hogere boetes op voedselfraude
- Nieuwe food consument zet verhoudingen op scherp
- Biologisch in Frankrijk vooral hip bij ouderen in de provincie
- Nieuwe food consument zet verhoudingen op scherp
- Omzetgroei voor supermarkten bij stabiele prijzen
- Zondagomzet supermarkten met 30% gestegen
- Etentje kost gemiddeld 30 euro per persoon
- Supers kijken uit naar Pasen
- Vlees steeds belangrijker voor inname omega 3
- Supermarkt haalt insekten al weer uit assortiment
- DNA-spray kan voedselfraude helpen uitbannen
- Keurmerk geen garantie voor gezondheid
- Consumenten kunnen het met minder zout
- Hoop gloort voor extra export Nederlandse varkensvlees
- Consumenten voordeliger uit met vlees
- Ook Den Bosch krijgt een foodhal
- Werkstuk maken ? Kies vee en vlees
- Consumentenbond is spoor bijster in kroket
- EP wil herkomstetikettering op alle producten met vlees
- Dijksma: agrarische sector te bescheiden
- Verdere verduurzaming bovenaan de agenda
- 'Tafeltje dekje niet lekker, maar is te doen'
- SIRE campagne tegen voedselverspilling
- Minder ziektegevallen door zoönosen
- Boeren (veel) minder vaak alleenstaand dan anderen
- Volkswagen maakt meer worsten dan auto's
- Kabinet ziet kansen voor agrarische export, waaronder vlees
- Algen geschikt als voer voor jongvee
- Aardappels, groeten & vlees torenhoog favoriet
- 'Liever varkensflat dan modderpoel'
- Agrarisch export in 2014 naar € 80,7 miljard
- Dijksma roemt Nederlandse vleessector
- Minder mensen doen weekboodschappen
- Wakker Dier staat plank mis over prijsvorming
- Consument oordeelt vrijblijvend over dierenwelzijn
- RIVM/NVWA: voedselveiligheid stabiel
- Rundvlees uit EU weer naar VS
- Etiket belangrijk, maar onleesbaar
- Dijksma: veehouderij maakt meters in verdere verduurzaming
- Babyboomers bieden kansen voor foodsector
- Nedersoja biedt perspectief
- Marktleider koerst op beleving en smaak
- Online diepvriesvoedsel heeft toekomst
- Supermarkt wordt (weer) boerderijwinkel
- Supers doen goede zaken in december
- Nederlander wil helderheid in keurmerkland
- Bosatlas: ons voedsel is beter dan ooit
- Nederland kampioen antibiotica reductie
- Boerin vreest voor toekomst agrarisch gezinsbedrijf
- Voedingscentrum wil schonere keukens
- Monarh maakt lekkerste varkensvlees van Nederland
- Dijkhuijzen: meer NL regels dierenwelzijn zal tegengesteld werken
- Fresco: voedselconsument is veeleisend
- Tweederde consument let niet op duurzaamheid
- Consument positief over diervriendelijkheid
- Brabant werkt samen met Italiaanse provincie Emilio Romagna
- Supers lijken steeds meer op elkaar
- HongKong de grootste vleeseter, India de kleinste
- NL Consument: meer interesse in herkomst vlees
- E-nummers zijn veilig
- Goede informatie van belang bij vleeskeuze
- Het wordt BBQ-weer in de herfstvakantie
- World Food Center stap dichterbij
- Partij rundvlees uit voorzorg van de markt
- Naar een integraal duurzame veehouderij
- Nieuw thema Duurzaamheid Vleesverwerking
- Marleen Bergwerf verdiende winnaar Glazen Kalf
- Meldpunt 'Valse Lesstof' over varkenshouderij
- Minder aanbiedingen met vlees
- COV lanceert www.porkfromholland.com
- Dagritme bepaalt eetpatroon
- Nieuwe menustructuur voor Vlees.nl
- Nieuwe invulling themadossier Duurzaamheid
- Maxima opent Markthal Rotterdam
- Rutte: NL landbouw is hét voorbeeld voor de wereld
- 'Zet mensen met verstand van vlees in de supermarkt'
- Consument shopt vaker op maandag- of dinsdagmiddag
- Marktconcepten: maatwerk voor de consument
- Groei in online boodschappen doen
- Het komend weekend is van het varken
- Buurtsuper in de knel
- Lief zijn voor koeien loont
- Fresco: wetenschappelijk kennis beter ontsluiten
- Speklap meest populair op BBQ
- 'Vleesvervangers' halen het niet bij vlees
- Over het Nederlands Voedingsstoffenbestand (NEVO)
- Overgewicht, zin en onzin
- Alles over Tracking & Tracing
- Feiten en fictie over vetten en vlees
- Rood vlees essentieel voor gezond voedingspatroon
- Het meest gecontroleerde stukje vlees
- Over de voetafdruk van de vleesproductie
- Gezondheid stijgt gestaag, maar nog niet naar 1
- Vlees en voeding
- Belgische consument: liever goedkoop dan duurzaam
- Nederlander wereldkampioen BBQ Whole Hog
- Een goed vleesgerecht bindt veel vrijgezellen
- Zichtstallen ? In de VS doen ze gelijk een varkenspretpark...
- Zweden: koolhydraten schadelijker dan vetten
- Geen brandbare vloeistoffen op de BBQ
- Alles over het verdoofd slachten
- Geen gezondheidsrisico's bij diervoerbesmetting
- Oproep: eet minder koolhydraten
- Duits dierenwelzijnslabel slaat nog niet aan
- Volwassenen eten hun bordje doorgaans netjes leeg
- Huisvesting centraal bij dierenwelzijn
- NL veehouderij heeft 15 ambities
- Wereldwijde vleesconsumptie groeit door
- Acht veilige GMO stoffen toelaten
- Thuis eten goed voor gezin
- Consumenten weten weinig van herkomst voedsel
- Koreaanse verdient ruim € 6500 per maand met eetvideo’s.
- Amsterdam krijgt eigen Foodhallen
- Zonovergoten Binnenhof Barbecue
- Roerbakvlees kan kwart minder zout
- Banken: Wakker Dier slaat plank mis
- Nederland goed voorbeeld in reductie antibiotica
- Supermarkten kunnen beter op groepen inspelen
- Supermarkten gaan hun huismerken beter bewaken
- Dierlijke vetten lang zo slecht nog niet
- Voeding in Nederland goedkoop
- Supermarkten winnen marktaandeel
- Vietnam wil Nederlands vlees
- Antibioticagebruik blijft dalen
- Dutch BBQ team verdedigt Europese titel
- Supermarkten ontdekken goede doelen
- Varkensvleesproductie piekt in 2024
- LEI: meer uitgaven aan keurmerken
- Twee miljard mensen met overgewicht
- Houdbaarheid van Wakker Dier loopt ten einde
- Welzijn en milieu botsen
- Zes manieren om een dieet te laten mislukken
- Kalversector inspireert bewindspersonen
- 'It's a men's world' op de boerderij, 'but...'
- Mannen krijgen oergevoel van barbecuen
- Dijksma: NL varkensvleesketen is wereldtop
- Agrarische sector levert energie op
- Bank gelooft in vleesconcepten
- Beeldvorming door Wakker Dier deugt niet
- Vlees verdient betere waardering
- Promoties en acties bepalend voor supermarkt
- Personeel bepalend voor restaurantbeleving
- Deense slachterij met glazen wanden
- Varkensvleesketen slaat handen ineen
- Genieten en gezelligheid, beste basis voor gezond eten
- Intelligentere verpakking kan versheid bijhouden
- Supermarkten rekenen op recordomzet Pasen
- Slager, bakker en groenteboer op retour
- 'Zachte hamburgers vullen prettiger'
- Kwart meer verkoop op zondag
- Antibioticaresistentie flink teruggedrongen
- Vlees altijd koel bewaren en goed verhitten
- Wegwijs in woud aan keurmerken
- Geen aparte relatie verzadigd vet en hart- en vaatziekten
- Ketens kunnen consument beter bedienen
- Dierlijk eiwitten goed voor ouderen
- ‘Vegetarische cafeetjes vooral ook voor zelfverheffing’
- Veilig is veilig
- Vlees minderen lost milieuvraagstuk niet op
- Meer inzage in prijsvorming van voedsel
- Nederlanders gaan weer meer uitgeven
- Nederlanders tevreden over eigen eetgewoonten
- ‘Vegetariërs vaker astma, kanker en psychische stoornissen’
- Italianen willen voedselpretpark ontwikkelen
- Dagje uit? Nederlander neemt eigen eten mee.
- Inzet 'verantwoorde soja' op koers
- Video over het werken in de vleessector
- Postcodeloterij handhaaft gulle gift aan Wakker Dier
- Boeren dol op Boer zoekt Vrouw
- Voedsel steeds vaker via on-line verkoop
- Supermarkten in actie tegen voedselverspilling
- Kleinschalige productie is leuk voor kinderen
- Voedingscentrum heeft nieuw factsheet over E-nummers
- NVWA geeft lunchrooms een kleurtje
- Waar gaat vlees eigenlijk langs de kassa?
- 'Dat vet slecht zou zijn is een sprookje'
- Agrofoodsector krijgt een 7,6
- Over voeding wordt teveel onzin gespuid
- Nederlanders verspillen een heel klein beetje minder
- Dijkhuizen: dierenwelzijnsorganisaties slaan door
- Negatieve berichtgeving: amper impact op vleesaankoop
- Dijksma: agrarische sector koesteren
- Weekend van het Varken heeft effect
- Hardere aanpak voedselfraude
- Kalfvlees heeft goed imago
- Nederland wereldkampioen voedselvoorziening
- Bekende food-formules meest succesvol
- Groei in varkensvlees consumptie
- Boer kan vriend worden met de stad
- NL varkenshouderij terughoudender in antibiotica dan Denen
- Nederlands rundvlees verdient beter
- Gemiddelde Duitse man eet dubbele portie
- Social media geven boeren 'meer smoel'
- Varkensvoorman bedankt consument
- Nederlanders koken meer thuis
- Receptendatabase van Vlees.nl nog lekkerder
- Zembla in de fout met beeldmateriaal
- Voedsel- en Warenautoriteit wordt versterkt
- 100 supers open op Eerste Kerstdag
- Winkel overleeft webshop
- DWDD over De Koe valt erg goed
- Inkomen NL boeren in de lift
- Nederland heeft boeiende boeren
- Klaar voor de Kerst
- Nederlander ziet meer kilos bij zichzelf dan bij een ander
- Land van herkomst op vleesetiket
- Luytervelde wint strijd lekkerste varkensvleesgerecht
- Het kerstpakket bevat weer veel luxe etenswaren
- Steeds meer twijfel aan duurzaamheidslabels
- NL vleessector wil toonaangevend zijn in duurzaamheid
- Wakker Dier winkelt selectief in publicaties
- Minimumloon in Duitse slachterijen belangrijke stap
- Meer promotie van EU landbouwproducten
- Kabinet trots op Nederlandse agrofoodsector
- Dialoog nodig tussen producent en consument
- Mooiste varkensbedrijf staat in Zijtaart
- Consument moet aan begin staan van voedselketen
- Geen biggencastratie meer in 2018
- Uitstraling belangrijker dan gebruiksgemak
- Messi vaart wel bij rood vlees
- Gemakstrend zet stevig door
- Supermarkten bieden variëteit aan schnitzels
- Resistentievraagstuk in NL relatief klein
- Meer girlpower in agrarische sector
- Klimaatbeheersing bepalend voor welzijn bij diertransport
- U moet groente, vlees en aardappelen hebben
- Vleessector mag meer trots uitstralen
- EU landbouwproductiviteit van wereldbelang
- Nederlands kalfsvlees weer naar VS
- Nieuwe website over controle op kalfsvlees
- DB: Handen in het vuur voor Beter Leven
- Meer waardering Nederlands vlees
- Tweederde vindt voedsel (te) duur
- Online verkoop in Europa groeit stevig door
- Nederland geen grootverbruiker antibiotica meer
- Overijssel wil koppositie in agrofood
- Homeopathie dringt antibiotica verder terug in kalverhouderij
- Castratie vooralsnog noodzakelijk
- Zien eten doet eten
Berichten per categorie
- Category: Algemeen
- Barbecue favorieten bij de slager
- Ecostoof: trendy traditioneel ‘slowcooken’
- Verrassende recepten voor het Paasweekend
- Wat is vierkantsverwaarding?
- Onze tips en 5 betaalbare gerechten om bij te komen van de feestdagen
- Shared dining met de feestdagen
- Recepten voor feestdagen
- Gelderse Rookworst
- Kerstdiner: optioneel of traditioneel?
- Voedingstoffen in vlees: goed voor de geest
- Snelkookpan en stoofvlees: snel, smakelijk en slim
- Snel vlees stoven! Heb je deze magische stoofrevolutie al ontdekt?
- Limousin
- De hamburger gaat op chic
- Zo lekker zijn gevulde groenten!
- Lamsvlees uit de airfryer
- Biefstuk uit de airfryer
- Hamburger uit de airfryer
- Spaghetti bolognesesaus
- Bouillon: voedzame krachtbron
- Pokebowl vol bouwstoffen
- Cordon bleu
- Snelle en stevige carnavalshap!
- Black Angus
- Wat is Wagyu?
- Dag Blue Monday!
- Coppa, wat is dat?
- Zes opvallende voedseltrends in 2023
- Geslaagde Masterclass koken met de feestdagen
- De 7 beste recepten voor hartige oliebollen
- Kerst met balletjes en burgers
- Betaalbaar en bijzonder: Kerst 2022
- Lekkers voor pakjesavond
- Winter Wellness: mag het een uurtje meer zijn?
- Thanksgiving inspiratie
- Win een cadeaukaart!
- Trendy: Noodle Night!
- Zo maak je jouw beste stoofvlees!
- Zondag 16 oktober 2022 is het Wereldvoedseldag
- Eiwitrijk voedsel? Drie verschillen tussen plant en vlees
- De kroket is ieders vriend
- 4 tips voor eiwitrijke voeding
- 4 oktober Tacodag
- De 10 ultieme gourmet en steengrill tips
- Zomerzon! Zin in barbecue…
- Dierlijke of plantaardige eiwitten, daar zit nogal een verschil in
- Morgen wereld lasagne-dag!
- De 6 meest gestelde vragen over hamburgers
- Top 5 invriezen en ontdooien
- Rundvlees favoriet bij kerstdiner
- Ga jij ook minder verspillen?
- Minimasterclass: Borden opmaken
- Proef, ruik en voel mee met tv-Kok Sharon de Miranda!
- EHBCK; Eerste Hulp Bij Camping Koken
- Nooit meer taai stoofvlees!
- Blijf niet plakken, BBQ Tips & Tricks
- Mini Masterclass: sous vide vlees bereiden
- BBQ essentials
- Meer dan 600 recepten
- Paasrecepten
- Nieuw: Vlees.nl mini masterclasses
- Mini masterclass: Vlees snijden
- Mini masterclass: vlees marineren
- Charcuterie kerstkrans
- Zo haal je de meeste smaak uit kruiden en specerijen
- Ook overgebleven vlees van gourmet of steengrill kun je invriezen!
- Stoven voor St. Patrick’s Day
- Het lekkerste vlees bij tortillachips
- Charcuterie chalets
- Couscous UNESCO werelderfgoed
- Nieuw: bereidingsvideo’s
- Meat mate Robert: Slim koken: vlees bereiden voor meerdere dagen
- Stooftips
- De perfecte biefstuk bakken
- De winnaars zijn bekend
- Bokbier
- Borrelhapjes voor de kleine trek
- Winactie op Instagram
- Mooie borden voor meer smaak
- Een zonnig stukje vlees
- Afkoelen met pittig eten
- 7 september salamidag
- Dude Food: Lekker pittige kebab of cevapcici met pittige tomatensaus
- Winnaars winactie bekend
- Stoven voor vakantie gemak
- Meat mate Robert (9): Vlees roken: jouw nieuwe hobby!
- Van boer tot bord: tips voor op het bord
- Doe jij mee aan de zoutchallenge?
- Dude Food: De runder pot pie
- Ook overgebleven BBQ vlees kun je invriezen!
- Uit eten, het kan weer!
- Broodtrommel inspiratie voor kinderen
- 1,5 meter BBQ inspiratie
- Dudefood: de perfecte steak met chimichurri saus
- Van boer tot bord: naar de supermarkt
- Vlees koken met bier
- Meat mate Robert (8): Zout en vlees: de zin en onzin
- 5 heerlijke horecagerechten om thuis te maken
- Woningsdagmenu: thuis feestelijk eten
- Dudefood: Willy (Philly) Cheese Steak Sandwich
- Kalfsvlees; ook lekker voor thuis!
- Van boer tot bord: de slachterij
- DIY – Inspiratie voor het paasmenu
- Bouwstoffen voor je kind
- Dudefood: vitello tonnato met een voorjaarsbite
- Varkenshaas bereiden in een Airfryer
- Waarom exporteren we in Nederland vlees?
- 7 redenen om vlees te eten
- Van boer tot bord: op de boerderij
- Van boer tot bord: de weg van vlees in kaart gebracht
- Welk vlees voor hachee?
- Tracking en tracing: voedselveiligheid voor alles
- Dudefood: Thaise babi pangang
- Kidsproof Kerst vieren
- Wanneer mag je baby een eerste stukje vlees?
- Transitievlees
- Haat, liefde en carpaccio
- Zeurvlees?
- Meat Mate Robert (6): actie met reactie: Maillard
- Eet vlees van kop tot staart
- Vaarwel, Bourgondische levensstijl?
- Sous-vide koken (5), begin er niet aan… je bent verloren…
- Moorse Lamsrack
- De comeback van de Schnitzel…
- ‘Meat Mate’ Robert Verweij (4) de BBQ: kennis en beheersing
- ‘Meat Mate’ Robert Verweij (3) helpt je biefstuk bakken
- FOODFESTIVAL agenda 2019
- Vet lekker vlees
- ‘Meat Mate’ Robert Verweij (2): over rauw vlees
- ‘Meat Mate’ Robert Verweij (1), over sudder- of draadjesvlees
- Foodporn: Salt Bae
- Framing ‘megastal’ heeft langste tijd gehad
- NL wint Young Butchers Competitie
- Alle 13 Vlees!
- Baconmania, ‘n enorm spektakel
- De hotdog, heet en haute
- Varkenshaas in bladerdeeg met een champignon (truffel) saus
- Marokkaanse runderstoofschotel met kikkererwten
- Hoogleraren: ‘Stop met verketteren van vlees’
- Blogger Karin Luijten (Trouw) is het zat
- Veerman (Foodlog): ‘vega is mega-bewerkt’
- Hamburgers proef je met je oren
- BBQ-nl: Koreaanse steak salade
- Leukerecepten.nl: One pot pasta bolognese met worst – campingproof
- Brendakookt.nl: Roerbak met zigeunerschnitzels
- Lekkeretenmetlinda.nl: Eenpans spaghetti met balletjes
- Ohmyfoodness.nl: Pasta alla Carbonara
- Ohmyfoodness.nl: Zoete buikspekblokjes van de barbecue
- Brendakookt.nl: Mini gehaktbrood van de barbecue
- BBQ-nl: Italiaanse saucijzenbroodjes van de barbecue
- Lekkeretenmetlinda.nl: Beef teriyaki spiesjes
- Leukerecepten.nl: Pulled Pork van de barbecue
- Veganisten eten weer vlees
- Varkensrack met salie en appel van de BBQ
- ‘n Knorrig varkensvolk
- FOODFESTIVAL agenda 2018
- Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018
- Dudefood: Buikspek op 2 manieren
- Leukerecepten.nl: Tagliatelle met varkenshaas + tips
- Lekker eten met Linda: Gourmetrecepten met vlees
- Dudefood: Kalfstong met rode portsaus
- Ich bin ein Hamburger
- Een ongezouten mening
- Voeding voor sporters – voer voor discussie
- Dudefood: Melt met longhaas en truffelkaas
- De taal van gescheurde stukken
- De ham van oma
- Dudefood: Tatakisalade van diamanthaas (v/h Jodenhaas)
- Dudefood dinsdag: wrap van bavette met een bite
- Preskop? Hoofdkaas?
- De vet-battle: gaat het tij keren?
- Hybride gehaktbal blijft lastig verhaal
- Gehaktbrood
- Most wanted
- Op naar het bikiniseizoen!
- Dude food dinsdag: Indische hap met speklap
- Wow, vet man!
- Dudefood dinsdag: ragout van de koe
- Eindelijk, ik mag weer biefstuk
- Nee, een gehaktballenpetitie sluit ik niet uit
- Lekker over vlees in de media
- Dudefood dinsdag: Cordon Bleu met een twist
- Vlees is een vitaminebom!
- Lady Gaga en swingend jazzvlees
- COV: vleesbelasting werkt juist contraproductief
- Dudefood dinsdag: Stoere stoof met bier en koffie
- Smulpapen en stevige trek gezocht
- Het nieuwe jaar wordt langzaam gaar
- Mijn kind wil geen vlees
- Er staat een koe in de gang
- Dude Food: Kerst met vrienden: Saltimbocca
- Mag het ook gewoon lekker zijn?
- Het beste van het rund
- ‘Vlees is seks’
- Welzijn bij vleesaankoop niet ‘on top of mind’
- Category: Vee wordt vlees
Recepten
- Blinde vink met geprakte kriel en prei
- Kalfsvlees salade vol verse groenten
- Low carb salade met ham
- Varkensvlees uit de ecostoof
- Kalfsvlees Caesar salade
- Spaghetti Carbonara 'tradizionale'
- Proteïneburger
- Runderbouillon
- Draadjesvlees van kalfssukade
- Rundvlees met rode curry
- Gehaktschotel met kerrie uit de oven
- Kalfsworstjes met pompoenstamppot
- Rib-eye met whiskysaus
- Kalfstartaar met crème fraîche en groene kruiden-pestodressing
- Runderbouillon met pastinaakroom
- Stifado uit de oven
- Zuurkoolschotel met verse knakworst
- Gehakt en noedels in oestersaus
- Hybride hamburger
- Brisket slow uit de oven
- Gebraden bavette met courgette
- Ossobuco met Gremolata
- Feestelijke en malse runderlappen
- Kalfsschenkel met sinaasappel
- Runderribstuk met hutspot
- Kalfslever pokebowl
- Kalfsoester met papardelle en funghi
- Saltimbocca met pappardelle en Marsala
- Hamburger uit de grillpan
- Kalfsschenkel uit de oven met grove groente
- Kalfsentrecôte met julienne van groente
- Kalfsrib-eye met groene kruidensaus
- Rundervink met knolselderijstampot
- Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas
- Griekse gevulde tomaten - Yemista
- Kalfs T-bone
- Mediterrane salade met rauwe ham, mortadella en salami
- Gebakken kogelbiefstuk met haricots verts en kriel
- Kalfskotelet met groene groenten
- Köfte kebab
- Ossenhaas (haasbiefstuk) met jus
- Runderentrecote met paprika
- Durum (dürüm) kebab van procureur
- Vitello Tonnato met olijven
- Cordon bleu van kalfsschnitzel
- Babi pangang buikspek
- Voorgegaarde worst met tomatensalsa
- Kogelbiefstuk uit de airfryer
- Huisgemaakte kroketten
- Döner kalfsvlees
- Babi ketjap van hamlappen
- Jachtschotel van varkensnek (procureur)
- Katenhaasje met romige cidermosterdsaus
- Nuggets van schouderkarbonade
- Huisgemaakte blinde vink
- Runderhachee uit de slowcooker
- Procureur rollade met gnocchi
- Gehaktbrood met ei, omwikkeld met spek
- Bavette Andalusia
- Bavette met rucolasalade
- Tournedos met ontbijtspek
- Beef Wellington
- Gepeperde stoofschotel met kidneybonen
- Pokebowl met biefstukpuntjes Mexicaanse stijl
- Duitse biefstuk met uienchutney
- Boeuf bourguinon uit de slowcooker
- Varkensfricandeau met paddenstoelen-roomsaus
- Varkenslapjes met frisse groente
- Ovenschotel van varkensvleesreepjes met aardappelpuree
- Kalfsentrecote, geroosterde courgettes en hasselback aardappel
- Malse bieflapjes met gorgonzolasaus
- Shoarma in rotivel
- Rendang
- Makkelijke plaattaart met worst en broccoli
- Robuuste braadworst met stamppot
- Gehaktballetjes met een hoedje van papier
- Zachte kalfsoester met bosui en gember
- Kalfsrib-eye met mosterdsaus
- Bearnaisesaus
- Biefstuk Wellington
- Italiaanse rundergehaktbal
- Ossenhaas met pit
- Varkenshaas met sinaasappel
- Geroosterd varkensribstuk (côte de porc)
- Sous vide Picanha
- De runder pot pie
- Bavette van de barbecue
- Mexicaans gourmet
- Japanse steengrill
- Steak tartaar met truffelmayonaise
- Biefstuk van de kogel met peterselie
- Kalfsoester met paddenstoelensaus
- Vitello Tonnato
- Runder rib-eye met rode wijnsaus
- Varkensoester met sjalotjes en oesterzwammen
- Varkenshaas met dragon-peperboter
- Krokant gebakken kalfszwezerik
- Boerenpannetje met rookworst
- Smeuïge rundergoulash
- Kalfsrollade met rösti
- Varkensoesters met oesterzwammen en paksoi
- Ribkarbonade met Vadouvan bloemkool
- Buikspek met Ahornsiroop
- Varkenshaas saté van de barbecue
- Pulled pork met Chimichurri saus
- Spaans eenpansgerecht met chorizo en verse hamlappen
- Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes
- Kruidige kalfskebab
- Kalfsrib-eye met gorgonzola van de BBQ
- Sous vide kalfsrib-eye met salie
- Rundvlees burger met gegrilde groenten van de BBQ
- Aziatische marinade voor vlees
- Italiaanse kruidenmarinade voor vlees
- Honing-Walnoot marinade voor vlees
- Pasta di papa
- Gestoofde kalfslapjes met witte wijn en peterselie
- Pokebowl met gemarineerde runderlende en kleurrijke groente
- Pasta Bolognese
- Griekse Souflaki met gegrilde groenten van de barbecue
- Chili con carne met paprika
- Juicy smashburger met cheddar
- Malse mediterrane beenham
- Friese rundvleesrolletjes
- Huisgemaakte slavink met zongedroogde tomaten en pesto
- Indonesische saté speklapjes
- Boerenkool met worst
- Moors lamsrack
- Huisgemaakte kalfsbitterballen
- Aardappelpreisoep met rookworst
- Speklapjes Louisiana panko style
- Erwtensoep
- Wienerschnitzel
- Procureur gevuld met appeltjespaté
- Kalfsschnitzel gepaneerd met cashewnoten
- Gevulde maïsbol met bakbacon
- Varkensgyros met Kritharaki
- Mexicaans stoofvlees
- Mini gehaktbrood van de BBQ
- Hamlap op Oosterse wijze
- Runderborst
- Krokante kalfszwezerik
- Gegrild kalfsribstuk
- Porchetta
- Saltimbocca
- Stoofvlees met bier en koffie
- Ragout van de koe
- Wrap van bavette met een bite
- Rollade met kidneybonensalade en paddestoelen
- Tatakisalade van diamanthaas (v/h Jodenhaas)
- Melt met longhaas en truffelkaas
- Kalfstong met rode portsaus
- Thaise babi pangang
- Beenham uit de oven
- Buikspek uit de snelkookpan
- Steak met chimichurri saus
- Buikspek uit de oven of van de barbecue
- Gebraden varkensnek
- Pulled Pork van de barbecue
- Japanse carpaccio met mieriksworteldressing
- Tompouce met roerbak ragout 'masala'
- Halskarbonade met dragonsaus
- Haaskarbonades met ananassaus uit Hawaï
- Fricandeau gestoofd in bier met kruidkoek en mosterd
- Gebakken kalfslever met gekaramelliseerde appel en gebakken ui
- Italiaanse salade met gebakken lever
- Italiaanse bonenschotel met nasivlees
- Varkenshaas met satévulling
- Entrecote met rode ui en limoen
- Runderrollade met tomaten
- Gehaktballetjes met couscoussalade
- Runderhachee
- Gehaktballetjes in tomatensaus
- Gehaktbrood met mozzarella
- Hartige Sinterklaasletter
- Gepaneerde gevulde kalfsgehaktballen
- Gehakthaasjes
- Gepaneerde speklappen met mosterd
- Gehaktkoekjes met saffraan en 'Chumichimi'salsa
- Zoete ribkarbonades
- Geroosterd varkensvlees
- Gemarineerde spareribs
- Gevulde aardappel met gehakt
- Gemarineerde hamlapjes voor op de barbecue
- Gevulde champignons met gehakt
- Gehaktspiesen
- Gevulde courgettes met varkensvleesreepjes
- Gevulde pannenkoekjes met een lever-appelvulling
- Varkensoester met kruidenboter
- Varkensoester met gegratineerde artisjokpuree
- Varkensoester met citroenmayonaise
- Varkensoester à la Picasso
- Roergebakken kalfsvlees met gekneusde peperkorrels en taugé, Chinese kool en gember
- Roergebakken hamlapjes met rijst en knapperige groenten
- Roergebakken groene asperges en nasivlees in roomsaus
- Roergebakken fricandeau met champignons
- Varkenslappen met paddenstoelen uit de braadzak
- Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen
- Varkenslap met Thaise vissaus
- Roergebakken babi pangang met paprika en minimaïs
- Varkenshaasje met pesto en ham
- Roerei met ham en peterselie
- Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade
- Varkenshaasje met paddestoelensaus
- Varkenshaasje met kerriejus
- Varkenshaasje met gorgonzolasaus
- Gevulde varkenshaas met noten
- Varkenshaasje gepaneerd met amandelen en tijm
- Varkenshaas met Terschelling cranberrysaus
- Varkenshaas met romige mosterdsaus
- Schouderkarbonade met rode bietjes
- Gehaktbal met een verrassing
- Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus
- Rollade met exotisch fruit
- Rollade-carpaccio
- Muesli gehaktballen
- Mosterdworstjes
- Roergebakken varkensvleesreepjes met ketjapsaus
- Mixed grill USA
- Roergebakken varkenshaas met mangosalsa
- Roergebakken varkenshaas met groenten en cashewnoten
- Worststicks met aardbeien en kiwi
- Mixed barbecue
- Roergebakken saucijs met andijvie
- Worstsnoetjes: leuk voor kleuters om uit te delen
- Mini-slavinkjes met vijgen-ananas-chutney
- Worstpannenkoekjes met ananas
- Mini ham-kaas-banaancroissantjes
- Gepeperde rib-eye steak met brandy
- Pekelvlees-appel-notentosti's
- Worstmuisjes
- Paté met cranberries
- Saucijspakketjes met zuurkool
- Mexicaanse tortilla met varkensvleesreepjes
- Pastaslaatjes met pekelvlees en Italiaanse dressing
- Mexicaanse saucijsjes met maïssalsa
- Pasta met een extra gevulde gehaktsaus
- Mexicaanse rib-eye met avocadosalsa
- Mexicaanse pita's met runderreepjes
- Paksoi met rookworst uit de wok
- Mexicaanse doorregen rollade
- Worstfrietjes: een originele snoeperij om uit te delen in de crèche
- Mexicaanse bladerdeeghapjes
- Sesam spareribs
- Tartaar met een spaghettitorentje
- Mexicaans gepaneerde schnitzel met tomaten-maïssalsa
- Tapenade van olijven en roompaté
- Schouderkarbonadestuk met knoflookaardappelen
- Tandoori hamlappen
- Stoomgebraden beenhammetjes
- Mexicaans gekruide filetlapjes gegratineerd met Cheddar
- Tagliatelle met ham, prei en camembert
- Speklapjes met kapucijners
- Stoofpotje met salie en cider
- Spareribs met Mexicaanse saus
- Stevige stamppot met braadworst
- Ovenschotel met macaroni, spinazie en spekjes
- Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus
- Stamppotje met schnitzelreepjes, pesto en broccoli
- Ovenschotel met gehakt, puree en doperwten
- Taartje van saucijsjes
- Sprookje uit duizend en één nacht
- Met rundvlees gevulde Italiaanse bol
- Ossenworstburgertjes
- Spaanse karbonade met paprika
- Sukade Chinoise
- Schouderkarbonade met mosterdsaus
- Spiesjes met mosterd-bieslooksaus
- Spaanse gehaktballetjes
- Ossenstaartsoep met tomaat
- Spies van varkenshaas met honing-ketjapsa
- Sukade à l'Orange
- Speklappen met een krokant kruidenkorstje
- Met appel gevulde varkensfiletrollade
- Rookworst Doria
- Sudderlapjes met peper en citroen
- Oriëntaalse spareribs
- Speklappen met Chinese kool en taugé
- Slavinken met warme paprika-uienchutney
- Speklappen in citroenmarinade
- Slavinken met tomatenboter
- Mediterranée Henri IV
- Oriëntaalse hamlappen
- Mediterrane lunch met Italiaanse sandwich en pastaslaatje
- Varkenshaas met peultjes
- Oosterse varkensreepjes met ananas
- Schnitzelrolletjes op spiesen
- Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella
- Varkenshaas met mangokerrievulling
- Varkenshaas met gemengde groenten en kruidenboter uit de braadzak
- Schnitzelrolletjes met roomkaas
- Mediterrane varkensfiletlapjes
- Schnitzelrolletjes met rauwe ham en banaan
- Mediterrane gehaktballetjes
- Varkenshaas met citroen en olijven
- Varkensgehakt met avocadosalsa
- Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella
- Mama's tomatensaus met gehaktballetje
- Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella
- Varkensgebraad met Apfelcorn
- Mediterrane saucijsjes met olijvensalsa
- Varkensfricandeau met katenspek
- Mama's sudderlapjes
- Varkensfiletrollade met mosterdsaus
- Varkensfiletlapje met een sesamlaagje
- Maïssoep met varkensvleesreepjes
- Varkensentrecote met kastanjechampignons en uienjalopeño-marmelade
- Turkse hamburgers met yoghurtsaus
- Maïsbroccolisaus met nasivlees
- Tropische verrassingslunch met hamsandwich en maïsbroodje
- Schnitzelrolletjes met geitenkaas
- Lever met mangosaus
- Tropische kokosschnitzel met ananas
- Lever met een rode wijnsaus
- Traditionele shaslick van varkenshaas
- Lenteschotel met nasivlees
- Lauwwarme salade van lamshaas met honingmosterddressing
- Lasagne di mama
- Lamszadel met uiencompote
- Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta
- Lamsstoofpotje met verse kruiden
- Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille
- Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten
- Roerbak met Indisch gekruide balletjes
- Roerbak hutspot met pittige speklapjes
- Rode pastasaus met nasivlees
- Kruidige saucijzendriehoekjes
- Kruidige hamlapspiesen met paprika
- Krokante ovenloempia's met ham en tomaten-pestosaus
- Koude karbonaadjes met mosterdsaus
- Koude gehaktballen van grootmoeder
- Koteletten met kersen en brie
- Lamsstoofpotje met dronken appeltjes
- Slavinken met broccoli-kaasgehakt
- Minispiesjes met frisse avocadodip
- Slavink met minimaïs
- Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly
- Slavink met grove mosterd
- Shoarmavlees met tomaat en abrikoos
- Schnitzelhapje van Roodkapje
- Satépasteitje
- Satéballetjes
- Franse runderstoofpot
- Lamsschouderlapjes in karnemelk
- Sappige karbonaadjes op mijn manier
- Lamsrug met sjalotten-speculaassaus
- Runderreepjes met shii-take en cashewnoten
- Lamsrollade met tapenade
- Runderlever met kerrie-uien
- Lamsrollade met muntgremolata
- Schnitzel met Italiaanse vulling
- Saucijsspiezen met perzik en ui
- Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst
- Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen
- Tournedos met rozemarijn en wijnsaus
- Lamslappen in ketjap-sesamsaus
- Slavink met piccalilly en courgette
- Tosti met rookworst en mosterd
- Lamskroon met honing en dragon
- Oosterse varkenshaas
- Oosterse varkenhaasspiesen
- Saucijsjes met pesto en katenspek
- Lamskoteletjes met verse muntsalsa
- Oosterse saté van varkenshaas
- Oosterse gehaktpakketjes met courgettelint
- Oosterse burgers
- Lamskoteletjes met tuinkruiden-wijnjus
- Salade met gekruide ossenhaas
- Oosters gemarineerde fricandeau met pindasaus
- Oost-West gepaneerde varkensschnitzel met limoen
- Oer-Hollandse sudderlapjes
- Lamskoteletjes met basilicumcrème
- Rundvleessalade met witlof
- Rundvleescurry met amandelen
- Rundertong met rinse eiersaus
- Noodlesoep met reepjes vlees en shii-take paddestoelen
- New York hamburger met pesto-mayonaise
- Nasi met zoet ketjapvlees
- Runderstoofvlees voor drie maaltijden
- Stoofpot rundvlees met koolsalade
- Nacho chips met pikante worstsalade
- Runder osso bucco à la Milanese
- Rookworst met zuurkool en geraspte komijnkaas onder de grill
- Rookworst met tortilla en tomatensalsa
- Rosbief met balsamicosjalotjes
- Rookworst met mosterdmayonaise
- Rookworst met gegrilde courgette en mosterddressing
- Rookworst met augurkensalsa
- Rookworst in filodeeg met feta
- Zuurkoolstrudel met appel en runderworst
- Romige spaghetti met shoarma en broccoli
- Romige Italiaanse pasta met filetlapjes
- Rollade met sinaasappel-mango'salsa'
- Ham met ananassalade in witlof
- Groenteroerbak met krieltjes en nasivlees
- Griekse tomatensoep met gevulde lamsgehaktballetjes
- Gourmetten met vleesreepjes in drie smaken
- Gourmetten met speciaal gemarineerd vlees
- Kotelet met zwarte bessenjus
- Koreaanse gegrilde filetlapjes in sla
- Koreaans tafelgrillen op de bakplaat
- Shoarmarol
- Italiaanse varkensoester met basilicumboter
- Italiaanse spaghetti met gehaktballetjes
- Karbonaadje van tante Kaatje
- Kalfszwezerik met groene salade en asperges
- Hutspot met varkensreepjes uit de wok
- Kalfstong met kappertjestapenade
- Hotdogs met saucijsjes
- Filetlapjes met Engelse bierfondue
- Girafjes van fricandeau en ananas
- Honing-mosterd filetlapjes
- Hongaarse varkenslappen met zuurkool
- Kalfsschnitzel saltimbocca
- Hollandse varkenslappen met tuttifrutti
- Gyros met pitabrood en tzatziki
- Kalfsrollade met mosterd-uiensaus
- Griekse schnitzel met yoghurt-muntsaus
- Griekse procureur met feta en olijven
- Kalfsoester met pittige mangosalsa
- Kalfsoester met appel en rozemarijn
- Kalfsmedaillons met gegratineerde mozzarella
- Kalfslever met appel en rozijnen
- Kalfslapjes op Marokaanse wijze
- Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en cajunkruiden
- Vleesslaatje met prei, appel en mosterd
- Vleesreepjessalade met hazelnoten
- Vietnamese mie met limoen en pinda's
- Varkensvleesreepjes met ui, perzik en rozijnen
- Varkensvlees op z'n Thais
- Varkensvlees met kerrie en courgette
- Varkensschnitzel met brie
- Varkensrollade op zijn paasbest
- Varkensrollade met lekkere jus
- Ragout van varkenspoulet met kerrie
- Varkenspasteitjes met appel en salie
- Varkensoesters saltimbocca
- Hollandse groentesoep met gehaktballetjes
- Varkensoesters met mosterdsaus
- Varkensoester saltimbocca in kaassaus
- Kool-gehaktpakketjes
- Knapzakjes met kerriegehakt
- Kleine gehaktbroodjes uit de Provençe
- Hutspot met klapstuk
- Kinderlunch met kids salade en sandwich-rolletjes
- Kerriesateetjes met een koude ananasmuntsaus
- Kerrieburger van tartaar met naanbrood en salade
- Kerrie kokossoep met gehaktballetjes en mie
- Rode bietensoep met gehaktballetjes en zure room
- Ribkarbonades in zure roommarinade
- Ribkarbonades in mosterdjus
- Ribkarbonade met appel
- Rauwe hambuideltjes met meloen, fetakaas en olijven
- Racewagens
- Quarter-pound hamburgers with chives and cream-cheese
- Provençaalse varkenslappen met ratatouille
- Provençaalse hamlappen in tomatensaus
- Procureurfilet met paddestoeltapenade
- Varkensrollade met mosterd en knoflook
- Pork & Roll
- Pompoenstamp
- Plakjes Teriyaki varkenshaas
- Pizzafiguren met ham en ananas
- Pittige vleessalade met kokosdressing
- Pittige Thaise saté
- Hete bliksem
- Pittige speklapjes met ananas
- Pittige hamlapjes met paksoi
- Pittig speklapje
- Pittig gehaktbrood met lente-uitjes en koriander
- Pilaf met varkensvleesreepjes
- Pilaf met shoarmavlees en abrikozen
- Hete balletjes met pittige tomatensaus
- Hartige taart
- Penne pasta met slavink en kaassaus uit de oven
- Hartige gebakjes met spek, ui en gedroogde tomaat
- Gehakt met toverbrij
- Hartig gevuld brood van de barbecue
- Hamslakken
- Toscaanse kalfsrolletjes met mozzarella
- Tortilla's met roergebakken varkensvleesreepjes en avocadodip
- Tortilla's met kidneybonen
- Thaise varkensoesters met mango
- Thaise salade met gehakt uit de wok
- Thaise pikante varkenshaas met boontjes en prei
- Thaise lamscurry met gekruide rijst
- Thaise hamlapjes
- Thaise gehaktballen met kokossaus
- Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok
- Hamrolletjes met tuttifrutti
- Hamlappen met witte wijn en olijven
- Italiaanse schnitzel met salie en Parmaham
- Italiaanse saucijzenbroodjes
- Italiaanse salade van rosé gebakken varkenshaasjes
- Italiaanse runderlappen met balsamico en rode wijn
- Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus
- Italiaanse fricandeau uit de oven
- Italiaanse bollen met varkensvleesreepjes en rode pesto
- Italiaans varkensbraadstuk met tomatenjus
- Italiaans kalfsgehaktbrood met pesto-mayonaise
- Wittekool-wortelstamp met rookworst
- Witte bolletjes met rosbief en groene mini-asperges
- Wintersalade met linzen en rookworst
- Winteromelet met rookworst
- Thaise biefstuk met noodlesalade
- Tex Mex chili met hamlappen
- Kalfskroketjes
- Chorizo-paprika bitterballen
- Warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten
- Griekse fetahamburgers
- Tartaarburger met geitenkaas
- Gourmet speklapjes met kerriemarinade
- Goulashsoep
- Goulash maaltijdsoep
- Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing
- Gevulde varkensschnitzels met kaassaus
- Gevulde varkensrolletjes
- Gevulde varkensrollade
- Gevulde varkenshaas met brie en ananas
- Gevulde schnitzelrolletjes met mangosaus
- Gevulde schnitzel met Mozzarella
- Lamshaas met gorgonzolasaus
- Lamshaas met gember
- Lamsgehakt op Griekse wijze
- Lamsfilet met muntmarinade
- Lamscurry met amandelen
- Lamsboutlapjes met balsamicojus
- Lamsbout met tijm en rozemarijn
- Lamsbout met nieuwe krielaardappeltjes en Zaanse mosterdjus
- Lamsborstlapjes met abrikozen
- Kummelschnitzels
- Karbonades met een krokant mosterd-dragon korstje
- Karbonade met toffe perenjus
- Kalfskotelet met sinaasappelboter
- Kalfshaas met romige mierikswortelsaus
- Kalfsfricandeau met tonijnsaus
- Kalfsentrecôte met limoenmarinade
- Kalfsborst gevuld met appelgehakt
- Kalfs Likkepot
- Javaanse lamslapjes met ketjap
- Italiaans gevulde paprika met gehakt
- Italiaans gehaktbrood
- Indonesische varkenslappen in kokosmelk
- Indische fricandeau
- Indisch bonenschoteltje met rookworst en sambal
- Indiase roerbakschotel met varkensvleesreepjes en gemengde groenten
- Indiase lamsreepjes met naanbrood
- Indiaas ananas-kokos stoofpotje met hamlappen
- Imperial Flavours
- Hamlapjes met warme ‘piccalilly’ van voorjaarsgroenten
- Hamlapjes met aardappel en rozemarijn
- Hamlapjes gemarineerd in yoghurt
- Hamlap á l'orange
- Hamburgers met mozzerella
- Hamburgers met avocado en krokante bacon
- Hambloemen
- Ham- en eicocotjes
- Lekker pittige kebab of cevapcici met pittige tomatensaus
- Hachee maken met Leidse hutspot
- Haaskarbonade met citroen en ansjovis
- Gegrilde varkensoester met peterselieboter
- Gegrilde varkenshaasspiesen in tortilla
- Gegrilde spareribs met tropische saus
- Gegrilde saucijsjes
- Zoete ribkarbonades
- Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla
- Zuurkool met gebakken saucijsjes
- Zuurkoolschotel met kerriegehakt en tuttifrutti
- Zuurkoolschotel met worst en spek
- Gegrilde saté van gehakt en kokos
- Gegrilde leverspiesen
- Indische hap met speklap
- Gegrilde lamskoteletjes met balsamico en oregano
- Zwitserse kalfsreepjes
- Gegrilde lamsburger met kerrie
- Gegrilde karbonade met kerrie en koriander-cashewpesto
- Zoer Vleis
- Zaanse gehaktkroketjes
- Zelf bitterballen maken
- Gegrilde karbonade met frisse groene salsa
- Gegrilde entrecote met pastinaak
- Gegrilde Dijon speklapjes
- Gegratineerde schnitzel met tomaat en lente-ui
- Gegratineerde ossenhaas met olijventapenade en mozzarella
- Cordon Bleu met een twist
- Fricandeaubruschetta met avocadosalsa
- Fricandeau verpakt in Chinese kool met pittige tomatensalsa
- Fricandeau uit de braadzak met perzik-kerriesaus
- Fricandeau met romige appelkerrie vulling
- Fricandeau met een vulling van pestorijst
- Fricandeau met een kaneel-appelvulling
- Fricandeau met bleekselderij en sinaasappel
- Franse varkenslappen met champignons en spekjes
- Franse schouderrollade met dragonjus
- Kalfstagine met pruimen
- Franse gegrilde karbonade met Provençaalse kruiden
- Fondue met gehaktballetjes en frisse groene kruidensaus
- Filetrollade met spinazievulling
- Filetrollade met sinaasappelmayonaise
- Filetrollade met pruimen
- Filetrollade met paprika gehaktvulling
- Filetrollade met honing-cranberrysaus en verse tijm
- Filetrollade met groenten en kerrieboter uit de braadzak
- Filetrollade met Franse sjalotjessaus
- Filetrollade met een geitenkaasvulling
- Filetrollade met Aziatische mievulling
- Filetlappen in romige witte wijnsaus
- Filetlapjes met tomaat en ham
- Filetlapjes met sinaasappel
- Filetlapjes met pittige tomatensaus
- Filetlapjes met pepersaus
- Filetlapjes met kruiden-knoflookolie
- Filetlapjes met kerrie
- Zoete gebakken en gegrilde spareribs
- Filetlapjes met champignonsaus
- Filetlapjes met auberginesaus
- Filetlapjes met aubergine en paprika
- Filetlapjes gevuld met pestogehakt
- Exotische stoofpot met ketjap en verse gember
- Philly Cheese Steak sandwich
- Engelse sandwichlunch met driehoeksandwiches
- Engels grill-ontbijt met worst, bacon en spiegelei
- Enchillades con carne
- Empanadas met pittig rundvlees
- Elzasser spek-uienkoeken
- Doperwtensoep met rookworst
- Doorregen varkensrollade met koriandersaus
- Doorregen runderrollade met paprika in de braadzak
- Doorregen rollade met mosterdroomsaus
- Doorregen lappen met bokbier
- Devilled Pork chops with apple sauce
- De klassieke BLT sandwich
- Chinese tomatensoep met reepjes varkensvlees, minimaïs en taugé
- Chinees fonduen
- Cervelaatworst krokodil
- Casselerrib met witte kool
- Carpaccio van rookvlees met champignons
- Caribische boomstammetjes met ananassalsa
- Broodje braadworst met mosterd en uien
- Brabantse koude schotel
- Boomstammetjes met avocadosaus
- Boomstammetjes met appel en crème fraîche
- Boerenlunch voor grote eters met waldkornbol en sandwich gezond
- Beenham met bonen uit de oven
- Basilicumsoep met reepjes kalfslever
- Barbecue spareribs
- Bacon sandwich
- Bacon-walnoten salade
- Bacon/salami quiche
- Bacon-groentensoep
- Bacon-avocado salade
- Bacon pizza broodjes
- Bacon & ei croissants
- Bacon & aardappel frittata
- Babi ketjap van halskarbonade
- Anti Pasti
- Afrikaanse Bobotie
- Gevulde paprika met varkensvleesreepjes en rijst
- Aardappelpreisoep met hamschijf
- Bouillon van kalfsstaart met witlof, ham en roquefort
- Biefstuk met champignontapenade
- Biefstuk met knoflook-preisaus
- Gebakken longhaas met groente
- Blote billetjes in het gras
- Biefstuk met olijven en knoflook
- Spaanse Tapas gehaktballetjes
- Boerenpaté
- Bonen chili met gehakt en tortillachips
- Borrelribjes
- Bouillonfondue met Chinese fricandeau en sesamdip
- Braadstuk in kruidige saus
- Braadstuk met honing-tijmsaus
- Brabantse vleessalade
- Broodje warme beenham
- Canadees hammetje met honing en kruidnagels
- Beenham met honing
- Captains diner
- Caribische nuggets
- Chateaubriand met kruidenboter
- Chili con carne
- Chinees hapje met filetlapje
- Chinese filetlapjes
- Chinese karbonades
- Baklapjes met salsa verde
- Chinese krabbetjes met chilisaus
- Baklapjes met mango en oestersaus
- Chinese stoombroodjes met gehakt
- Baklap met peper-limoenkruiden
- Citrus spareribs
- Babi pangang
- Club Sandwich
- Cote de veau maitre d'hotel
- Countrystyle spareribs met TexMex
- Aspergetaart
- Courgette met gehakt
- Courgettesoep met dunne plakjes varkensfilet
- Couscous met shoarmavlees
- Antilliaanse stoofpot
- Crêpes Provençaal
- Curry met tartaarballetjes
- Amerikaans gehaktbrood
- Currykarbonades
- Doorregen kalfslappen met citroengras en gember
- Doorregen rollade in rode wijnsaus
- Doorregen rollade met citroen
- Aladin-stoofpot met dadels en amandelen
- Afrikaanse filetrollade met pistache-gehaktvulling
- Biefstuk op z'n Mexicaans
- Snelle lamscurry met kikkererwten
- Vitello Tonnato