Bereiding
- Meng in een kom de olijfolie, knoflook, peterselie, tijm en rozemarijn door elkaar. Masseer het vlees aan beide zijden met de kruidenolie en laat het vlees in ca. 30 minuten buiten de koelkast op temperatuur komen.
- Verhit, om te bakkerellen, een koekenpan met anti-aanbaklaag op hoog vuur. Zet vuur het middel hoog, leg het vlees in de pan en bak het zachtjes om en om in ca. 4 minuten bruin.
- Bestrooi het vlees met zout en peper.
Lekker met frietjes een groene salade.
- 4 personen
- 45 minuten
Ingrediënten
4 varkensfiletlappen
1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt)
½ theelepel tijm
snufje peper
½ theelepel rozemarijn
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook (geperst)
snufje zout
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: