Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Italiaanse rundergehaktbal

Zie ook de bereidingsvideo onder de bereidingswijze. De ui fijn snipperen, en aanzweten (niet kleuren) in de pan met beetje olie. De ui uit de pan halen en laten

Mediterrane gehaktballetjes

Mediterrane gehaktballetjes

400 g half-om-halfgehakt
, 4 theelepels kappertjes (20 g)
, 4 tomaten (zongedroogde, op olie)
, 2 eetlepels olijven (groene)
, 2 stuks ansjovisfilet
, 1 ei
, snufje

Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus

Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus

300 g tartaar, 1 snee brood (wit), 3 eetlepels melk, ½ ei, 1 ui, 1 vleestomaat, 3 eetlepels olijfolie, 1 theelepel oregano, 1 teentje knoflook, 1 blik tomatenblokjes (à

Hamburgers met avocado en krokante bacon

200 g rundergehakt, 4 plakjes bacon, 4 broodjes (hamburgerbroodjes), ½ eetlepel tacokruiden, 4 blaadjes sla

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6

Brabantse vlees-salade

Brabantse schotel

300 g magere runderlappen (gaargestoofd of gekookt), 100 g doperwten (gaargekookt), 100 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het

Gegratineerde ossenhaas met olijventapenade en mozzarella

4 stukken ossenhaas, 2 eetlepels olijventapenade (groene), 1 vleestomaat (in 8 dunne plakken), 2 bolletjes mozzarellakaasje (in 4 plakken), peper (versgemalen), 40 g

Zaanse gehaktkaaskroketjes

Zaanse gehaktkroketjes

100 g half-om-halfgehakt, 1 eetlepel bloem, ½ eetlepel peterselie (fijngehakt), 25 g kaas (jongbelegen, aan één stukje), olie (om te frituren), ½ eetlepel gehaktkruiden

Rundvlees burger met gegrilde groenten van de BBQ

Haal de burgers 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 220 – 250 ˚C De kooltjes/briketten gloeien en zijn dan bedekt met een wit aslaagje. Je kan

Kool-gehakpakketjes

Kool-gehaktpakketjes

400 g half-om-halfgehakt, 4 koolbladeren (bij voorkeur groene), 1 ui, 50 g pijnboompitten, 75 g geraspte kaas (belegen), snufje zeezout, snufje peper (versgemalen), 1,2