Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Koude gehaktballen van grootmoeder

Koude gehaktballen van grootmoeder

500 g half-om-halfgehakt, ½ kopje melk, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 boterhammen, 3 eetlepels gehaktkruiden, 1 eetlepel tomatenpuree, 50 g boter, 1 ei en 1 eetlepel

Hamburgers met mozzerella

4 hamburgers, 1 bosuitje, 1 mozzarellakaasje, 1 vleestomaat, 1 eetlepel olijfolie

placeholder

Sukade à l’Orange

4 sukadelappen
, 2 eetlepels bloem
, 1 theelepel kerrie
, 2 eetlepels olijfolie
, 2 dl sinaasappelsap
, 2 dl runderbouillon
, ½ theelepel marjoraan
, 1 eetlepel honing
,

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

Pastaslaatjes met pekelvlees en Italiaanse dressing

16 plakjes pekelvlees (dun gesneden), 8 eetlepels pijnboompitten, 3 tomaten (pomodori), 6 augurken (zoetzuur), 1 blikje asperge (groen of wit, 160 g uitlekgewicht), 6

placeholder

Sukade Chinoise

4 sukadelappen
, 1 theelepel sambal (badjak)
, snufje zout
, 2 eetlepels bloem, 2 eetlepels olijfolie
, 2 teentjes knoflook (fijngesneden)
, 1 theelepel sereh (of een

Biefstuk op z'n Mexicaans

Biefstuk op z’n Mexicaans

4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3

Klapstuk met hutspot

Hutspot met klapstuk

500 g klapstuk (runderborst), 1 kilo aardappels (geschild), 1 kilo winterwortel (geschild), 500 g uien, 2 bouillonblokjes (runder), 30 g boter (of margarine), snufje

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

Roergebakken biefstuk met shii-take paddenstoelen

1 biefstuk (125 g), 1 kleine ui, 100 g shii-take (paddenstoelen), 2 eetlepels sesamolie (of slaolie), 3 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel citroensap, snufje peper

Tournedos met rozemarijn en wijnsaus

 4 tournedos (2 cm dik), 250 g sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 takjes rozemarijn, ½ eetlepel olijfolie, 30 g boter, 1 dl rode wijn, 2 dl fond (runder), 1 eetlepel