Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
bavette

Wrap van bavette met een bite

Om de chimichurrisaus te maken: Gooi alle ingrediënten behalve de olie in de blender of staafmixer en even kort blitzen tot het een dikke puree is. Hierna olijfolie

Bieflapjes met gorgonzolasaus

Malse bieflapjes met gorgonzolasaus

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Verwarm de pan en doe 50 gram boter en de olie in de pan. Laat dit heet worden op middelhoge temperatuur. Bak

Pekelvlees-appel-notentosti’s

4 plakjes pekelvlees, boter (zachte), 1 kleine appel (zoetzure), 4 boterhammen (volkoren), 2 eetlepels walnoten (grofgehakt)

Turkse hamburgers met yoghurtsaus

400 g rundergehakt, 4 eetlepels pijnboompitten, ½ eetlepel ketoembar (gemalen koriander), ½ eetlepel djinten (gemalen komijn), 6 eetlepels paneermeel (met kruiden), 1 ei,

Knapzakjes met kerriegehakt

Knapzakjes met kerriegehakt

600 g rundergehakt, 1 ui, 2 theelepels kerriepoeder, 1 teentje knoflook, 16 vellen filodeeg, 4 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels sesamzaad, snufje peper, snufje zout,

Duitse biefstuk

Duitse biefstuk met uienchutney

Duitse biefstuk Alle ingrediënten snijden; de biefstuk heel fijn snijden tot een fijne tartaar Alles mengen behalve de olie 4 ballen van maken, iets plat drukken, ca. 1,5

Doorregen runderrollade met paprika in de braadzak

750 g doorregen runderrollade, 4 teentjes knoflook (in plakjes), 4 grote paprika's (rood en geel), 3 eetlepels Italiaanse kruiden (verse, fijngehakt), 1 dl fond (runder),

Bavette van de barbecue

Haal de bavette 30 minuten van te voren uit de koelkast. Verwarm de BBQ voor op 130 ˚C (indirect* heeft de voorkeur). Smeer de bavette in met een dun laagje

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of

Goulashsoep

400 g magere runderlappen, 2 grote uien, 1 rode paprika, 40 g boter, 1½ eetlepel paprikapoeder (mild), 2 eetlepels bloem, 1 blikje tomatenpuree (klein)