Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen in vlees
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid

      Voedingswaarde

      • Eiwit
      • Mineralen
      • Vetten
      • Vitamines
      Lees meer over voedingswaarde
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Kalveren
      • Runderen
      • Schapen en geiten
      • Varkens
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid

      Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer
    • Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Carbon Footprint
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
  • Actueel
    • Interviews
    • Nieuws
    • Blogs
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /

Voorwaarden

Alle rechten op inhoud en beeldmateriaal van het platform www.vlees.nl liggen bij de stichting Vlees.nl (verder: Vlees.nl). Vlees.nl kan materiaal als service aan derden ter beschikking stellen. Het gebruik van content of beeldmateriaal is aan voorwaarden verbonden; als de gebruiker zich hier niet aan houdt, trekt Vlees.nl het gebruiksrecht onmiddellijk in.

  1. Stichting Vlees.nl is niet gehouden een verzoek tot gebruik van content of beeldmateriaal te honoreren. Aan het gebruik stelt Vlees.nl aanvullende voorwaarden. Onder gebruik van content of beeldmateriaal wordt verstaan die handeling of geheel van handelingen met betrekking tot het materiaal, waaronder het opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enig andere vorm van ter beschikking stelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen alsmede het verveelvoudigen.
  2. Content of beeldmateriaal mag uitsluitend worden gebruikt als dat in overeenstemming is met de doelstellingen van www.vlees.nl, het door de gebruiker opgegeven doel en in de vorm en oplage waarvoor de Stichting Vlees.nl toestemming heeft verleend. Past het gebruiksdoel niet binnen de doelstellingen dan is Vlees.nl gerechtigd het gebruiksrecht per direct in te trekken.
  3. Het gebruiksrecht mag alleen door de gebruiker zelf worden aangewend. Geheel of gedeeltelijke overdracht van het gebruiksrecht of het verstrekken van sublicenties door de gebruiker aan een derde is niet toegestaan.
  4. Content of beeldmateriaal dat Vlees.nl beschikbaar stelt mag niet worden gebruikt voor commerciële bedrijfsspecifieke activiteiten, zoals het afbeelden op verpakkingen, in huisstijlen en in (advertentie)campagnes, tenzij er specifieke schriftelijke afspraken zijn overeengekomen en vastgelegd.
  5. Het beeldmateriaal mag slechts éénmaal worden gebruikt. Als de gebruiker het beeldmateriaal opnieuw wenst te gebruiken, zal zij Vlees.nl wederom om toestemming moeten vragen.
  6. Bij elke uiting dient de tekst ©Copyright www.vlees.nl 2014 te worden vermeld. De rechten op de content of het beeldmateriaal zijn en blijven eigendom van Vlees.nl. Vlees.nl verleent de gebruiker alleen een beperkt gebruiksrecht en geen exclusief gebruiksrecht.
  7. Het is de gebruiker niet toegestaan de content of het beeldmateriaal te gebruiken op een wijze die Vlees.nl, de Nederlandse vleessector en/of de maker materiële of immateriële schade zou kunnen berokkenen.
  8. Als op het beeldmateriaal personen zijn afgebeeld, mag dit niet zodanig worden gebruikt dat die personen daar redelijkerwijs bezwaar tegen kunnen hebben.
  9. De gebruiker mag geen wijzigingen in het beeldmateriaal aanbrengen.
  10. Stichting Vlees.nl is nimmer aansprakelijk voor het gebruik van de content of het beeldmateriaal door de gebruiker. De gebruiker vrijwaart Vlees.nl voor alle aanspraken van derden ter zake van het gebruik van het materiaal. Evenzo is Vlees.nl jegens de gebruiker nimmer aansprakelijk voor het, eerder dan wel later, gebruik van het beeldmateriaal door derden.

In geval van overtreding door de gebruiker van de voorwaarden geldt een door Vlees.nl onmiddellijk opeisbare boete van € 300,- en, na daartoe in gebreke te zijn gesteld, van € 500,– voor elke dag dat de overtreding voortduurt, onverminderd het recht van Vlees.nl om volledige vergoeding van schade van de gebruiker te vorderen. Geschillen tussen Vlees.nl en de gebruiker inzake het gebruiksrecht worden beslecht door de bevoegde rechter naar Nederlands recht.

De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.
Nieuwsbrief

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

vlees

Veelgestelde vragen

  • Wat is halal vlees?
  • Hoe maak je smeuiige frikandellen, zonder dat ze krimpen?
  • Kan je varkenshaas ‘s ochtends aanbraden en in de koelkast bewaren tot het ‘s avonds in de oven gaat?
  • Is lamsvlees alleen in het voorjaar verkrijgbaar?
Vragen over vlees

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}