Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Barbecueën
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Slow cooking
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Overig vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Dioxines
      • Eiwittransitie
      • Energie
      • Footprint CO2
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /

Voorwaarden

Alle rechten op inhoud en beeldmateriaal van het platform www.vlees.nl liggen bij de stichting Vlees.nl (verder: Vlees.nl). Vlees.nl kan materiaal als service aan derden ter beschikking stellen. Het gebruik van content of beeldmateriaal is aan voorwaarden verbonden; als de gebruiker zich hier niet aan houdt, trekt Vlees.nl het gebruiksrecht onmiddellijk in.

  1. Stichting Vlees.nl is niet gehouden een verzoek tot gebruik van content of beeldmateriaal te honoreren. Aan het gebruik stelt Vlees.nl aanvullende voorwaarden. Onder gebruik van content of beeldmateriaal wordt verstaan die handeling of geheel van handelingen met betrekking tot het materiaal, waaronder het opvragen, raadplegen, gebruiken, verstrekken door middel van doorzending, verspreiding of enig andere vorm van ter beschikking stelling, samenbrengen, met elkaar in verband brengen alsmede het verveelvoudigen.
  2. Content of beeldmateriaal mag uitsluitend worden gebruikt als dat in overeenstemming is met de doelstellingen van www.vlees.nl, het door de gebruiker opgegeven doel en in de vorm en oplage waarvoor de Stichting Vlees.nl toestemming heeft verleend. Past het gebruiksdoel niet binnen de doelstellingen dan is Vlees.nl gerechtigd het gebruiksrecht per direct in te trekken.
  3. Het gebruiksrecht mag alleen door de gebruiker zelf worden aangewend. Geheel of gedeeltelijke overdracht van het gebruiksrecht of het verstrekken van sublicenties door de gebruiker aan een derde is niet toegestaan.
  4. Content of beeldmateriaal dat Vlees.nl beschikbaar stelt mag niet worden gebruikt voor commerciële bedrijfsspecifieke activiteiten, zoals het afbeelden op verpakkingen, in huisstijlen en in (advertentie)campagnes, tenzij er specifieke schriftelijke afspraken zijn overeengekomen en vastgelegd.
  5. Het beeldmateriaal mag slechts éénmaal worden gebruikt. Als de gebruiker het beeldmateriaal opnieuw wenst te gebruiken, zal zij Vlees.nl wederom om toestemming moeten vragen.
  6. Bij elke uiting dient de tekst ©Copyright www.vlees.nl 2014 te worden vermeld. De rechten op de content of het beeldmateriaal zijn en blijven eigendom van Vlees.nl. Vlees.nl verleent de gebruiker alleen een beperkt gebruiksrecht en geen exclusief gebruiksrecht.
  7. Het is de gebruiker niet toegestaan de content of het beeldmateriaal te gebruiken op een wijze die Vlees.nl, de Nederlandse vleessector en/of de maker materiële of immateriële schade zou kunnen berokkenen.
  8. Als op het beeldmateriaal personen zijn afgebeeld, mag dit niet zodanig worden gebruikt dat die personen daar redelijkerwijs bezwaar tegen kunnen hebben.
  9. De gebruiker mag geen wijzigingen in het beeldmateriaal aanbrengen.
  10. Stichting Vlees.nl is nimmer aansprakelijk voor het gebruik van de content of het beeldmateriaal door de gebruiker. De gebruiker vrijwaart Vlees.nl voor alle aanspraken van derden ter zake van het gebruik van het materiaal. Evenzo is Vlees.nl jegens de gebruiker nimmer aansprakelijk voor het, eerder dan wel later, gebruik van het beeldmateriaal door derden.

In geval van overtreding door de gebruiker van de voorwaarden geldt een door Vlees.nl onmiddellijk opeisbare boete van € 300,- en, na daartoe in gebreke te zijn gesteld, van € 500,– voor elke dag dat de overtreding voortduurt, onverminderd het recht van Vlees.nl om volledige vergoeding van schade van de gebruiker te vorderen. Geschillen tussen Vlees.nl en de gebruiker inzake het gebruiksrecht worden beslecht door de bevoegde rechter naar Nederlands recht.

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.
Nieuwsbrief

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

vlees

Veelgestelde vragen

  • Wat is het verschil tussen bieflapjes en rosbief?
  • Wat voor vlees is het ezeltje?
  • Hoe kan ik zonder oven een voorgegaarde rollade bereiden?
  • Is biologische productie beter voor het milieu dan de reguliere rundveehouderij?
Vragen over vlees

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Kooktechnieken
  • Barbecueën
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Slow cooking
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid