Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Carbon Footprint
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Eiwit
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /

Social media richtlijnen

Vlees.nl erkent het belang van transparante communicatie en een open, respectvolle dialoog.
Op LinkedIn, Twitter, Facebook, Instagram en YouTube posten we recepten, tips, nieuws en informatie over onze activiteiten en initiatieven. We volgen de gesprekken en nemen er soms aan deel als we feitelijke informatie kunnen verstrekken en kunnen helpen met hetgeen waarnaar men op zoek is.

Voor het contact met ons en de gebruikers via onze social media gelden de volgende richtlijnen.

  • U bent welkom om uw gedachten en meningen te delen zodat we allemaal van elkaar kunnen leren. Doe dit echter wel met respect voor elkaars mening, normen en privacy.
  • Wees beleefd en gepast, zelfs als u het ergens niet mee eens bent. Vloeken, discriminatie, intimidatie, beledigingen en dergelijke worden niet door ons getolereerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor je woorden en daden, ongeacht waar je je bevindt, zelfs in de online wereld.
  • Als u content op onze social media pagina’s deelt (inclusief doch niet beperkt tot afbeeldingen, video’s, reacties en links), geeft u ons toestemming om deze in alle gevallen kosteloos door te plaatsen, te gebruiken en/of te kopiëren.
  • We streven ernaar om op zo veel mogelijk vragen en opmerkingen te reageren, maar behouden ons het recht voor om dit naar eigen inzicht te bepalen.
  • Wees transparant. Geef geen reacties en deel geen content via een nepprofiel op social media.
  • Blijf bij het onderwerp. Deel reacties en informatie die betrekking hebben op het onderwerp.
  • Houd in gedachten dat content die door anderen op onze social media pagina’s is geplaatst niet onze mening of visie vertegenwoordigt.
  • Tenzij anders bepaald, is Vlees.nl eigenaar van alle eventuele intellectuele eigendomsrechten op alle content die door Vlees.nl op onze social media kanalen wordt gedeeld.
  • We behouden ons het recht voor om reacties en content te verwijderen dan wel melding te maken van profielen die deze richtlijnen schenden.
  • Houd er rekening mee dat we zelf of met behulp van derden zoeken in social media naar relevante en openbare content. We doen dit om onze diensten te verbeteren of om problemen op te lossen of vragen te beantwoorden.

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.
Nieuwsbrief

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

vlees

Veelgestelde vragen

  • Kan je varkenshaas ’s ochtends aanbraden en in de koelkast bewaren tot het ’s avonds in de oven gaat?
  • Is vlees slecht voor je cholesterol?
  • Waarom lost de Nederlandse varkensvleesindustrie de nog bestaande knelpunten niet even snel op?
  • Kan ik vlees in de verpakking van de supermarkt invriezen?
Vragen over vlees

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}