Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Carbon Footprint
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Eiwit
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
    • Interviews
    • Nieuws
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home / In de keuken /

Vlees bereidingsvideo's, zo bereid je vlees!

Cordon bleu van kalfsschnitzel
Cordon bleu van kalfsschnitzel
Voorgegaarde braadworst met tomatensalsa
Voorgegaarde braadworst met tomatensalsa
Kogelbiefstuk uit de airfryer
Kogelbiefstuk uit de airfryer
Döner kalfsvlees
Döner kalfsvlees
Babi ketjap
Babi ketjap
Ovenschotel van varkensnek
Ovenschotel van varkensnek
Huisgemaakte blinde vink
Huisgemaakte blinde vink
Hachee van rundvlees uit de slowcooker
Hachee van rundvlees uit de slowcooker
Gepeperde stoofschotel met Kidneybonen
Gepeperde stoofschotel met Kidneybonen
Duitse biefstuk met uienchutney
Duitse biefstuk met uienchutney
Pokebowl Mexicaanse stijl
Pokebowl Mexicaanse stijl
Rendang
Rendang
Kalfsentrecote met courgette en hasselback aardappel
Kalfsentrecote met courgette en hasselback aardappel
Shoarma in rotivel
Shoarma in rotivel
Varkenslapjes met frisse groente
Varkenslapjes met frisse groente
Malse bieflappen met gorgonzolasaus
Malse bieflappen met gorgonzolasaus
Makkelijke plaattaart met worst en broccoli
Makkelijke plaattaart met worst en broccoli
Robuuste braadworst met stamppot
Robuuste braadworst met stamppot
Zachte kalfsoester met bosui en gember
Zachte kalfsoester met bosui en gember
Bearnaisesaus maken
Bearnaisesaus maken
Feestelijke en malse runderlappen
Feestelijke en malse runderlappen
Smeuïge rundergoulash
Smeuïge rundergoulash
Kalfsrollade met rösti
Kalfsrollade met rösti
Varkensoesters met oesterzwammen en paksoi
Varkensoesters met oesterzwammen en paksoi
Ribkarbonade met Vadouvan bloemkool
Ribkarbonade met Vadouvan bloemkool
Ossenhaas met pit
Ossenhaas met pit
Buikspek met Ahornsiroop
Buikspek met Ahornsiroop
Bavette van de barbecue
Bavette van de barbecue
Varkenshaas saté van de barbecue
Varkenshaas saté van de barbecue
Minimasterclass borden opmaken
Minimasterclass borden opmaken
Pulled Pork met Chimichurri saus
Pulled Pork met Chimichurri saus
Spaans eenpansgerecht met rijst en verse ham
Spaans eenpansgerecht met rijst en verse ham
Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes
Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes
Kruidige kalfskebab
Kruidige kalfskebab
Sous vide kalfsrib-eye met salie
Sous vide kalfsrib-eye met salie
Kalfsrib-eye met gorgonzola van de BBQ
Kalfsrib-eye met gorgonzola van de BBQ
Rundvlees burger met gegrilde groenten van de BBQ
Rundvlees burger met gegrilde groenten van de BBQ
Sous vide Picanha
Sous vide Picanha
Blijf niet plakken
Blijf niet plakken
MIni masterclass vlees sous vide bereiden
MIni masterclass vlees sous vide bereiden
Gestoofde kalfslapjes met witte wijn en peterselie
Gestoofde kalfslapjes met witte wijn en peterselie
Poké bowl met gemarineerde runderlende en kleurrijke groente
Poké bowl met gemarineerde runderlende en kleurrijke groente
Masterclass: Vlees marineren
Masterclass: Vlees marineren
Masterclass: Vlees snijden
Masterclass: Vlees snijden
Masterclass: Gaartepunt bepalen met de hand
Masterclass: Gaartepunt bepalen met de hand
Pasta Bolognese
Pasta Bolognese
Chili con carne met paprika
Chili con carne met paprika
Griekse Souflaki met gegrilde groenten van de barbecue
Griekse Souflaki met gegrilde groenten van de barbecue
Juicy smashburger met cheddar
Juicy smashburger met cheddar
Huisgemaakte kalfsbitterballen
Huisgemaakte kalfsbitterballen
Malse mediterrane beenham
Malse mediterrane beenham
Biefstuk van de kogel met peterselie
Biefstuk van de kogel met peterselie
Hamlap op oosterse wijze
Hamlap op oosterse wijze
Vitello Tonato
Vitello Tonato
Schouderkarbonade met rode bietjes
Schouderkarbonade met rode bietjes
Runderhachee
Runderhachee
Ossobuco met gremolata
Ossobuco met gremolata
Kalfsoester met paddenstoelensaus
Kalfsoester met paddenstoelensaus
Runder rib-eye met rode wijnsaus
Runder rib-eye met rode wijnsaus
Italiaanse rundergehaktbal
Italiaanse rundergehaktbal
Fricandeau gestoofd in bier met kruidkoek en mosterd
Fricandeau gestoofd in bier met kruidkoek en mosterd
Mexicaans stoofvlees
Mexicaans stoofvlees
Varkensgyros met Kritharaki
Varkensgyros met Kritharaki
Krokant gebakken kalfszwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik
Speklapjes Louisiana panko style
Speklapjes Louisiana panko style
Huisgemaakte slavink met zongedroogde tomaten en pesto
Huisgemaakte slavink met zongedroogde tomaten en pesto
Runderribstuk met hutspot
Runderribstuk met hutspot

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.
Nieuwsbrief

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

vlees

Veelgestelde vragen over Bereidingsvideo’s

  • Waarom moet je sommige vleessoorten marineren?
  • Kan ik entrecote gebruiken voor een stoofgerecht?
  • Hoe bereid je een speenvarken?
  • Is het mogelijk om paardenstaartsoep te maken?
Vragen over Bereiding

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}