Bereiding
- Varkensvlees -
- Bewaren -
- Duurzaamheid -
- Productie -
- Rundvlees -
- Kalfsvlees -
- Bereiding -
- Benamingen -
- Gezondheid
Veelgestelde vragen over Bereiding
- Kan je varkensvlees laten sudderen?
- Waarom doet mijn oma altijd een scheutje azijn en een tomaat bij haar draadjesvlees als ze het gaat stoven?
- Hoe maak je smeuiige frikandellen, zonder dat ze krimpen?
- Als ik runderlever onvoldoende verhit heb, kan ik het dan toch opnieuw bereiden, ook nadat het al afgekoeld is geweest?
- Welk vlees gebruik ik voor mexicaanse fajitas?
- Hoe is het gourmetten in Nederland gekomen?
- Waarom moet je sommige vleessoorten marineren?
- Welk deel van het lam is het fijnste vlees?
- Moet vlees rijpen om smakelijker te worden?
- Is vlees van een zeven jaar oude ooi nog goed te eten?
- Is er smaakverschil tussen vlees van een ram of een ooi?
- Hoe bereid je een speenvarken?
- Is het mogelijk om paardenstaartsoep te maken?
- Hoe kan ik zonder oven een voorgegaarde rollade bereiden?
- Wat gebeurt er als ik lamshaasjes te lang laat sudderen?
- Hoeveel vlees op de barbecue?
- Welk vlees op de barbecue?
- Hoe maak je jus?
- Hoe maak je jus zonder vlees?
- Kan ik entrecote gebruiken voor een stoofgerecht?
- Van welk deel van het rund komt de rollade en hoe lang moet deze in de oven of de pan?
- Wat voor vlees zit er in een kroket?
- Welk vlees kun je rauw eten?
- Is de vleeswaaier nog te bestellen?
- Is de uier van een koe eetbaar? Hoe kan ik deze bereiden?
- Welke soorten rundvlees vallen bij de bereiding niet uit elkaar, zoals bij draadjesvlees gebeurt?
- Gaan er meer voedingstoffen verloren als vlees gestoofd wordt bereid?
- Hoe vlees warmhouden in de oven?
- Kan ik een stuk rundgebraad van een kilo in kleinere stukjes als stoofschotel bereiden?
- Hoe krijg je varkensvlees, hamlap en varkenslap zacht gestoofd?
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan hier en we geven je graag antwoord.