Duurzaamheid
- Varkensvlees -
- Bewaren -
- Duurzaamheid -
- Productie -
- Rundvlees -
- Kalfsvlees -
- Bereiding -
- Benamingen -
- Gezondheid
Veelgestelde vragen over Duurzaamheid
- Moeten alle runderen worden getest op BSE ?
- Krijgen kalveren hormonen om ze sneller te laten groeien?
- Waarom blijven jonge kalveren niet langer bij hun moeder?
- Waarom zijn kalverbedrijven afgesloten van de buitenwereld?
- Wat zijn kistkalveren?
- Waarom halen we jonge kalveren uit andere landen?
- Hebben kalveren last van bloedarmoede?
- Waarom lopen de meeste Nederlandse varkens niet buiten?
- Worden zeugen in Nederland vastgebonden?
- Waarom lost de Nederlandse varkensvleesindustrie de nog bestaande knelpunten niet even snel op?
- Wordt biologisch rundvee altijd apart gehouden bij de slachterij en bij de verkoop van het vlees?
- Kennen we in Nederland scharrelrundveehouderijen?
- Garandeert de Nederlandse vleessector dat rundvlees 100% veilig is?
- Is biologische productie beter voor het milieu dan de reguliere rundveehouderij?
- Als we zelf het mooiste lamsvlees hebben, waarom wordt dan nog zoveel ingevoerd?
- Lammeren groeien in ‘natuurlijke’ omstandigheden op. Is lamsvlees daarmee ook gezonder dan andere soorten?
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan hier en we geven je graag antwoord.