Duurzaamheid
- Varkensvlees -
- Bewaren -
- Duurzaamheid -
- Productie -
- Rundvlees -
- Kalfsvlees -
- Bereiding -
- Benamingen -
- Gezondheid
Veelgestelde vragen over Duurzaamheid
- Moeten alle runderen worden getest op BSE ?
- Krijgen kalveren hormonen om ze sneller te laten groeien?
- Waarom blijven jonge kalveren niet langer bij hun moeder?
- Waarom zijn kalverbedrijven afgesloten van de buitenwereld?
- Wat zijn kistkalveren?
- Waarom halen we jonge kalveren uit andere landen?
- Hebben kalveren last van bloedarmoede?
- Waarom lopen de meeste Nederlandse varkens niet buiten?
- Worden zeugen in Nederland vastgebonden?
- Waarom lost de Nederlandse varkensvleesindustrie de nog bestaande knelpunten niet even snel op?
- Wordt biologisch rundvee altijd apart gehouden bij de slachterij en bij de verkoop van het vlees?
- Kennen we in Nederland scharrelrundveehouderijen?
- Garandeert de Nederlandse vleessector dat rundvlees 100% veilig is?
- Is biologische productie beter voor het milieu dan de reguliere rundveehouderij?
- Als we zelf het mooiste lamsvlees hebben, waarom wordt dan nog zoveel ingevoerd?
- Lammeren groeien in ‘natuurlijke’ omstandigheden op. Is lamsvlees daarmee ook gezonder dan andere soorten?
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan hier en we geven je graag antwoord.
Varkensvlees
Rundvlees
Kalfsvlees
Ander vlees
Thema's rond vlees