Rundvlees
- Varkensvlees -
- Bewaren -
- Duurzaamheid -
- Productie -
- Rundvlees -
- Kalfsvlees -
- Bereiding -
- Benamingen -
- Gezondheid
Veelgestelde vragen over Rundvlees
- Welk soort rundvlees is geschikt om als reepjes te wokken?
- Waarom kan ik op de verpakking van runderreepjes niet zien waar het vlees vandaan komt?
- Is kalfsvlees lichter verteerbaar dan rundvlees?
- Wat is het gemiddelde calciumgehalte in rundvlees?
- Verschilt de voedingswaarde van kalfsvlees en rosé kalfsvlees?
- Welk vlees van het rund bevat veel bindweefsel?
- Wordt er ook worst gemaakt van runderbloed?
- Kan de rosbief gebruikt worden voor een beef steak?
- Hoeveel vlees komt er van een koe?
- Wat is Duitse biefstuk?
- Hoe wordt rundvlees gerijpt?
- Waarom kennen we wel de rundervink, maar wordt het ‘vinkenstuk’ niet als zodanig verkocht?
- Welk vlees kan ik het beste gebruiken om beef jerky te maken?
- Waar zit het pianostuk bij het rund?
- Hoe komt het dat er verschil is in de malsheid van rundvleesproducten?
- Wat is Cote du Boeuf en waar zit het?
- Kan ik een stuk rundgebraad van een kilo in kleinere stukjes als stoofschotel bereiden?
Staat je vraag er niet bij? Stel deze dan hier en we geven je graag antwoord.