Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Mini masterclasses
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen in vlees
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid

      Voedingswaarde

      • Eiwit
      • Mineralen
      • Vetten
      • Vitamines
      Lees meer over voedingswaarde
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Kalveren
      • Runderen
      • Schapen en geiten
      • Varkens
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid

      Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer
    • Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Carbon Footprint
      • Dioxines
      • Eiwitbalans
      • Energie
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
  • Actueel
    • Interviews
    • Nieuws
    • Blogs
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /

Disclaimer

Aansprakelijkheid

Het platform www.vlees.nl is eigendom van de stichting Vlees.nl en is bedoeld om informatie te verstrekken en te communiceren met de bezoekers. De inhoud (content) van www.vlees.nl komt van de redactie van www.vlees.nl, die de meest recente en correcte informatie tracht te geven. De content van www.vlees.nlwordt zorgvuldig samengesteld en regelmatig bijgewerkt en aangevuld.

Grote zorgvuldigheid is zeker ook betracht bij het verstrekken van informatie over gezondheid en voedingswaardegegevens. De gegevens komen van de NEVO-tabel (Nederlands Voedinsgsstoffenbestand). Zodra een nieuwe tabel wordt uitgegeven worden de voedingswaarden aangepast. De aanbevolen hoeveelheden voor groepen mensen komen van het Voedingscentrum.

De stichting Vlees.nl accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolkomenheden die in de informatie kunnen voorkomen, voor de gevolgen voor het gebruik ervan of voor het tijdelijk niet bereikbaar zijn van www.vlees.nl. Het is niet toegestaan www.vlees.nl te framen.

Stichting Vlees.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van pagina’s op websites die via externe links met www.vlees.nl gekoppeld zijn. Wie gebruik maakt van de informatie op www.vlees.nl gaat akkoord met de voorwaarden en bepalingen. Stichting Vlees.nl behoudt zich het recht voor deze voorwaarden en bepalingen op elk gewenst moment aan te passen.

Copyright

www.vlees.nl geniet auteursrechtelijke bescherming. www.vlees.nl behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, merkrechten en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht) voor de op www.vlees.nl opgenomen informatie (waaronder teksten en beeld- en grafisch materiaal).

www.vlees.nl is bestemd voor eigen of intern gebruik van de bezoekers, waarbij het niet is toegestaan www.vlees te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op één enkele computer en/of het printen van één enkele hard copy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van www.vlees.nl is het niet toegestaan www.vlees.nl te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Op de sectorfilms over de varkensvleesketen (Varkensvlees in de Maak) en over de kalfsvleesketen (Kalfsvlees in de Maak), die onder meer onder de banner Vlees in Beeld te zien zijn, (be)rusten auteursrechten bij PR Land- en Tuinbouw.

Alle woord- en beeldmerken op www.vlees.nl zijn eigendom van www.vlees.nl of haar partners.

Zonder schriftelijke toestemming van www.vlees.nl of haar partners mogen de video’s, woord- en beeldmerken niet worden gebruikt.

E-mail disclaimer Stichting vlees.nl

Dit bericht is strikt vertrouwelijk en alleen bestemd voor geadresseerde. Als u dit bericht per abuis hebt ontvangen, wordt u verzocht de afzender te informeren. Ook verzoeken wij u het bericht te vernietigen en de inhoud niet onder derden te verspreiden.

Stichting Vlees.nl sluit elke aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade voortkomende uit het gebruik van (de inhoud van) dit e-mail bericht.

Dit bericht is gecontroleerd op bekende virussen. Helaas kunnen wij niet garanderen dat het bericht dat u ontvangt volledig en tijdig verzonden is, of tijdig ontvangen wordt en vrij is van virussen of aantasting door derden.

Stichting Vlees.nl is statutair gevestigd in Zoetermeer met handelsregisternummer 27379310 bij de Kamer van Koophandel.

De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in:

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.
Nieuwsbrief

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

vlees

Veelgestelde vragen

  • Kan biologisch rundergehakt binnen de termijn van de houdbaarheidsdatum al verkleuren?
  • Wat is het meest gegeten varkensvlees?
  • Welk vlees van het rund bevat veel bindweefsel?
  • Wat is hacheevlees?
Vragen over vlees

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Mini masterclasses
  • Kooktechnieken
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid
  • Social media richtlijnen
Beheer cookie toestemming
Wij gebruiken cookies om onze website en onze service te optimaliseren.
Functionele cookies Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Preferences
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer {vendor_count} leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}