Vlees.nl

MENUMENU
  • Recepten
  • Bereiden en bewaren
      • Barbecueën
      • Bereidingsvideo's
      • Hygiëne
      • Invriezen & Ontdooien
      • Kooktechnieken
      • Kooktermen
      • Kopen & Bewaren
      • Maten & Temperaturen
      • Slow cooking
  • Over vlees
      • Algemeen over vlees
      • Bewerkt vlees
      • Bouwstoffen
      • Etiketten
      • Gezonde Voeding
      • Kalfsvlees
      • Kleur & Geur
      • Meat = Vlees
      • Overig vlees
      • Pekelen & Marineren
      • Rijpen & Rusten
      • Rundvlees
      • Varkensvlees
      • Vetten & Smaak
      • Vleeswaren
      • Voedingswaarde
      • Werken met vlees
  • Achtergrond
    • Concepten & Trends

      • Biologisch
      • Dubbeldoelkoeien
      • Duurzaam
      • Gemak
      • Genieten
      • Gezond
      • Streekproduct
      Lees meer over concepten & trends

      Dierenwelzijn

      • Berengeur
      • Huisvesting
      • Ingrepen
      • Transport
      • Verzorging
      Lees meer over dierenwelzijn

      Diergezondheid

      • Andere dieren
      • Kalveren
      • Runderen
      • Varkens
      Lees meer over diergezondheid
    • Diervoer

      • Additieven
      • Grondstoffen
      • Soja
      • Termen
      Lees meer over diervoer

      Duurzaam Vee & Vlees

      • Duurzame Veehouderij
      • Duurzame Vleessector
      Lees meer over duurzaam vee & vlees

      Milieu & Techniek

      • Algemeen: inleiding
      • Biodiversiteit
      • Dioxines
      • Eiwittransitie
      • Energie
      • Footprint CO2
      • Footprint water
      • GMO's
      • Klonen van dieren
      • Kweken van vlees
      • Samengesteld vlees
      • Stikstof
      Lees meer over milieu & techniek
    • Slacht & Verwerking

      • Etikettering
      • Kwaliteit & Controle
      • Slachtproces
      • Tracking & Tracing
      • Verdoven
      • Verwerking
      Lees meer over slacht & verwerking

      Vlees & Gezondheid

      • Antibiotica
      • Bewerkt vlees
      • Darmkanker
      • Diabetes
      • E-nummers
      • E.coli
      • Hart- en vaatziekten
      • Listeria
      • MRSA
      • Overgewicht
      • Salmonella
      • Toxoplasmose
      • Veiligheid
      • Vetten
      • Zout
      Lees meer over vlees & gezondheid
  • Actueel
  • Home
  • Over Vlees.nl
  • FAQ
  • Contact
Home /

Actueel

Toon:
  • Nieuws
  • Blog
  • Interview
Meat Feed

In de media

Met déze producten eet je jezelf mooi di 23 feb
Eerste driving diner Oss: achter het stuur genieten van kabeljauw met kreeftensaus zo 21 feb
Lentekriebels: de barbecue komt tevoorschijn, maar voor het echte spiezenwerk is het nog te fris vr 19 feb
Sneller uit het ziekenhuis dankzij eiwitrijke hapjes: beter voor de patiënt én goedkoper do 18 feb
Vette Dinsdag: viering van het vaak verguisde vet di 16 feb
Dit is waarom erwtensoep zo gezond is di 16 feb
Weber's slimme barbecues hebben WiFi, Bluetooth en display wo 10 feb
De 6 meest gemaakte fouten tijdens het koken za 6 feb
Voedselbank en Vion werken samen om minderbedeelden van vers en ingevroren vlees te voorzien za 6 feb
Zo maak je een steak à la Salt Bae wo 3 feb
Tv-kok Ramon Beuk deelt zijn beste pro tips: 'Invriezen is fantastisch’ zo 31 jan
Kooktip: dit kun je doen met het bakvet van bacon of spek zo 31 jan
Intelligente camera moet slachtvarkens beter beschermen tegen pijn en stress wo 27 jan
Wil je glanzend en gezond haar? Dít kun je het beste wel en niet eten wo 27 jan
Snack jij meer nu je thuiswerkt? Vijf tips tegen overmatig snaaien wo 20 jan
Nieuwsbrief

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen? Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

Nieuws

Vlees.nl partner van het Voedseleducatie Platform

do 25 feb
Nieuws

Winnaar lekkerste Brabantse Aspergeham 2021

do 25 feb
Blog

Het lekkerste vlees bij tortillachips

wo 24 feb
Nieuws

De beste ham bij de asperges

di 16 feb
Blog

Couscous UNESCO werelderfgoed

vr 29 jan
Interview

Miss Meat meets… bitterballenkoningin Ilona de Wit

Ilona de Wit was 8 jaar geworden en mocht trakteren op school. Toen haar moeder vroeg wat ze wilde uitdelen, antwoordde ze: “Bitterballen!” Nu, exact dertig jaar later, mag ze zich de

Lees het interview

Interviews

Ga naar alle interviews
Nieuws

Vleestaks is geen oplossing, eerlijke prijzen helpen wél bij verduurzaming

ma 25 jan
Nieuws

Vleestrends in 2021

do 14 jan
Robert Verweij
Blog

Meat mate Robert: Slim koken: vlees bereiden voor meerdere dagen

Robert Verweij
di 12 jan
Blog

Mooie borden voor meer smaak

do 17 dec
Blog

Borrelhapjes voor de kleine trek

wo 16 dec
Blog

De perfecte biefstuk bakken

wo 16 dec
Blog

De 10 ultieme gourmet en steengrill tips

di 8 dec
Blog

Ook overgebleven vlees van gourmet of steengrill kun je invriezen!

di 8 dec
Blog

Charcuterie kerstkrans

ma 7 dec
Nieuws

Vleesverwerkende industrie: laat prijsvorming over aan de markt

vr 4 dec
Blog

Charcuterie chalets

di 24 nov
Blog

Nieuw: bereidingsvideo’s

do 12 nov
  • 1
  • 2
  • 3
  • …
  • 46

Altijd de laatste tips & tricks, feiten en nieuws over vlees ontvangen?
Schrijf je dan snel in!

Je ontvangt ongeveer eens per maand een mail van ons.

Hot Topics

  • Bereidingsvideo’s
  • Kooktechnieken
  • Barbecueën
  • Invriezen & Ontdooien
  • Kooktermen
  • Kopen & Bewaren
  • Maten & Temperaturen
  • Vleesrecepten
  • Slow cooking
  • Hygiëne

Vlees

Varkensvlees Varkensvlees Rundvlees Rundvlees Kalfsvlees Kalfsvlees Ander vlees Ander vlees Thema's rond vlees Thema's rond vlees

Nieuws

do 14 jul

Zien eten doet eten

Wie grotere porties op zijn bord krijgt en zich bovendien omringt weet door grote eters, zal onbewust meer tot zich nemen dan wanneer die factoren er niet zijn. Dat blijkt uit

  • Disclaimer
  • Privacy
  • Pers
  • Voorwaarden
  • Sitemap
  • Cookie beleid