Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Carpaccio van rookvlees met champignons

100 g rookvlees (lichtgezouten, iets dikker gesneden), 2 lenteuitjes, 50 g kaas (dun geschaafde oude of Parmezaanse), 50 g sla (gemengde salade), citroen, snufje peper

Kool-gehakpakketjes

Kool-gehaktpakketjes

400 g half-om-halfgehakt, 4 koolbladeren (bij voorkeur groene), 1 ui, 50 g pijnboompitten, 75 g geraspte kaas (belegen), snufje zeezout, snufje peper (versgemalen), 1,2

Gewokte biefstukreepjes met paksoi en Thaise dressing

400 g biefstuk (in reepjes), 1 eetlepel sesamolie, limoensap, 4 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, ½ eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus), 1 rode peper (van zaad

Gehaktbrood met mozzarella

600 g rundergehakt, 1 grote aardappel, 1 ei, 1 beschuit, 4 eetlepels tomaten (zongedroogde), 1 ui, 2 eetlepels peterselie (gehakt), 2 eetlepels basilicum (gehakt), 1

Gehaktkoekjes met saffraan en ‘Chumichimi’salsa

250 g rundergehakt, 1 eetlepel citroensap, stukje paprika (groene), snufje peper, 2 eetlepels muntblaadjes (fijngehakt), 3 eetlepels maïskorrels, 1 kleine ui

Minispiesjes met frisse avocadodip

Minispiesjes met frisse avocadodip

300 g rundergehakt, 1 avocado, 1 bosuitje, 100 ml yoghurt (Griekse magere), ½ zakje gehaktkruiden (of ½ eetlepel gehaktkruiden en 20 gram paneermeel), ½ ei, 2 eetlepels

Runderreepjes met shii-take en cashewnoten

400 g runderreepjes 500 g snijbonen, 150 g shii-take, 75 g cashewnoten (ongezouten), 3 eetlepels roerbakolie, 2 eetlepels droge sherry, 1½ eetlepel sojasaus

Hollandse groentesoep met gehaktballetjes

Hollandse groentesoep met gehaktballetjes

250 g rundergehakt, 300 g runderpoulet, 700 g soepgroenten (verse, gesneden), 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 10 peperkorrels (zwarte), 1 theelepel tijm, 14 g zout,

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

placeholder

Runderrollade à la Bordelaise

1 kilo doorregen runderrollade (ca. Ø 12 cm), 2 eetlepels olijfolie, 6 plakken bakbacon, 250 g champignons (kastanje, in stukken), 12 kleine sjalotjes (grof gesneden),