Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Hartige Sinterklaasletter

200 g half-om-halfgehakt, gehaktkruiden, 1 ei (losgeklopt), 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel boter

Gehaktbal met een verrassing

400 g rundergehakt, 1 sjalotje, 1 ei (scharrel, M), 30 g paneermeel, snufje nootmuskaat, 100 g zwarte olijven (zonder pit), 30 g salami, 40 g boter, 2 dl tomatensaus

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.

Tournedos met ontbijtspek

Haal het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast. Omwikkel elke tournedos met 2 plakken ontbijtspek en zet dit vast met slagerstouw. Verwarm de boter in de pan.

Zuurkoolstrudel met appel en runderworst

2 rundersaucijsjes, 50 g ontbijtspek (blokjes), ½ theelepel komijnzaad, 400 g zuurkool, snufje zout, 1 appel (stevige zoetzure), 100 g roomkaas (verse), 1 ei

Mini-slavinkjes met vijgen-ananas-chutney

Mini-slavinkjes met vijgen-ananas-chutney

200 g rundergehakt, 6 plakjes ontbijtspek (dunne magere plakjes), 4 eetlepels ananasjam, 1 plakje ananas (verse), 1½ theelepel kerriepoeder (milde), ½ theelepel zout, 1

hachee rundvlees

Runderhachee uit de slowcooker

Haal het vlees een half uur voor gebruik uit de koelkast. Verwarmd de boter in de braadpan en bak de riblappen in 3 porties bruin. Haal het vlees uit de pan, bak daarna

Witte bolletjes met rosbief en groene mini-asperges

4 plakjes rosbief (dun gesneden)
, 2 blaadjes sla
•  snufje peper
, 2 broodjes (witte bolletjes)
, 1 eetlepel zonnebloempitten, 1 eetlepel dille (fijngehakt, vers of

Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes

Snij alle groenten in blokjes. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de rundvleesreepjes rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en bewaar deze op een

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6