Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Entrecote met rode ui en limoen

4 rode uien, 2 limoenen (bij voorkeur biologisch), 2 eetlepels olijfolie, 600 g entrecôte (aan één stuk), 1 eetlepel tijm (verse), 1 dl bouillon (rundvlees), snufje zout

Thaise babi pangang

Meng alle ingrediënten voor de marinade in een schaal en laat de procureur hier minimaal een half uur in marineren. Keer het vlees minimaal 1 keer om tijdens dit half

Mexicaans stoofvlees

De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Verwarm een braadpan, voeg olijfolie en boter toe, laat uitbruisen. Braad het vlees rondom aan. Schep het uit de pan.

Hartige Sinterklaasletter

200 g half-om-halfgehakt, gehaktkruiden, 1 ei (losgeklopt), 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel boter

Witte bolletjes met rosbief en groene mini-asperges

4 plakjes rosbief (dun gesneden)
, 2 blaadjes sla
•  snufje peper
, 2 broodjes (witte bolletjes)
, 1 eetlepel zonnebloempitten, 1 eetlepel dille (fijngehakt, vers of

gebakken longhaas

Gebakken longhaas met groente

Bij werkvlees als longhaas ben je al snel geneigd het vlees te stoven. Mis! Gebakken Is het ook geweldig, laat het vooral lekker rood. Haal de longhaas 30 minuten van

Gepeperde rib-eye steak met brandy

4 rib-eye steaks, 2 eetlepels cognac, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels rodepeperbesjes (droog, gekneusd of grofgemalen), 1 eetlepel rodepeperbesjes (ingemaakt), 1 dl

Biefstuk op z'n Mexicaans

Biefstuk op z’n Mexicaans

4 biefstukken, snufje peper, 50 g boter (of margarine), 1 rode ui (fijngesneden), 1 teentje knoflook (uitgeperst), 100 g maïskorrels (uitgelekt), 3 eetlepels appelsap, 3

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

Met rundvlees gevulde Italiaanse bol

250 g runderpoulet (gaar in fijne blokjes gesneden), 2 Italiaanse bollen, 1 eetlepel olijfolie, 1 teentje knoflook (fijngesneden), 1 vleestomaat (in fijne blokjes

Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok

Thaise curry met biefstuk en peultjes uit de wok

400 g biefstuk (dunne, in reepjes), ½ eetlepel currypasta (groene, Thaise), 3 eetlepels olie
, 1 middelgrote ui (in partjes)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1 bakje