Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
placeholder

Runderstoofvlees voor drie maaltijden

1½ kilo magere runderlappen (of doorregen runderlappen), 4 eetlepels bloem, 1 grote ui, 6 kruidnagels, 100 g boter, 2 eetlepels azijn

Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus

Spaghetti met balletjes en romige tomatensaus

300 g tartaar, 1 snee brood (wit), 3 eetlepels melk, ½ ei, 1 ui, 1 vleestomaat, 3 eetlepels olijfolie, 1 theelepel oregano, 1 teentje knoflook, 1 blik tomatenblokjes (à

Warme salade met biefstuk en gedroogde tomaten

4 biefstukken (à 125 g)
, 8 tomaten (gedroogd, op olijfolie + wat van de olie)
, 1 theelepel zwarte peper (grofgemalen)
, 200 g champignons
, 4 eetlepels

Mexicaanse pita's met runderreepjes

Mexicaanse pita’s met runderreepjes

400 g runderreepjes, 1 rode ui, 1 vleestomaat, 3 perziken (halve, uit blik), groene tabasco, ½ krop ijsbergsla, 125 g kerstomaatjes, 2½ eetlepel olijfolie, 1 theelepel

Pasta met een extra gevulde gehaktsaus

400 g rundergehakt, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en groene), 5 stengels bleekselderij, 250 g champignons, 500 g tomaten (pomodori), 1 eetlepel

Zaanse gehaktkaaskroketjes

Zaanse gehaktkroketjes

100 g half-om-halfgehakt, 1 eetlepel bloem, ½ eetlepel peterselie (fijngehakt), 25 g kaas (jongbelegen, aan één stukje), olie (om te frituren), ½ eetlepel gehaktkruiden

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of

hachee-met-leidse-hutspot

Hachee met Leidse hutspot

400 g runderpoulet, 3 uien, 50 g boter, 5 eetlepels bloem, 2 laurierblaadjes, 6 peperkorrels

placeholder

Procureur gevuld met appeltjespaté

750 g procureur (ontbeende schouderkarbonadestuk), 50 g appels (gedroogde), 75 g runderlever, 75 g rundergehakt, 75 g speklap, 1 eetlepel gembersiroop, 100 g katenspek,

Rundvleescurry met amandelen

500 g runderriblappen, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 rode peper, 1 limoen, 1 stengel sereh (citroengras), 150 g peultjes, 40 g amandelen (blanke)