Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
Chili con carne

Chili con carne

500 g runderriblappen, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 500 g tomaten, 2 rode chilipepers, 2 eetlepels zonnebloemolie, theelepel kaneel, 3 blikken kidneybonen (in chilisaus à

Provençaals eenpansgerecht met biefstukreepjes en krieltjes

Snij alle groenten in blokjes. Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de rundvleesreepjes rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en bewaar deze op een

Kogelbiefstuk airfryer

Kogelbiefstuk uit de airfryer

Laat de kogelbiefstuk een half uurtje op kamertemperatuur rusten. Verwarm de airfryer 5 minuten voor op 200 graden. Smeer de biefstuk (van normale, gemiddelde dikte) in

Rosbief met balsamicosjalotjes

750 g rosbief, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 2 eetlepels olijfolie, 9 sjalotjes (in kwarten), 2 eetlepels suiker (fijne), 2 eetlepels balsamicoazijn

Mexicaans stoofvlees

De bereidingsvideo staat onder de bereidingswijze. Verwarm een braadpan, voeg olijfolie en boter toe, laat uitbruisen. Braad het vlees rondom aan. Schep het uit de pan.

runderbouillon feestmenu 2023

Runderbouillon met pastinaakroom

Deze runderbouillon met feestelijke opmaak doet het uitstekend als tussengerecht bij een feestelijk menu. Je kunt zelf vooraf een mooie bouillon trekken, of gebruik maken

Hollandse groentesoep met gehaktballetjes

Hollandse groentesoep met gehaktballetjes

250 g rundergehakt, 300 g runderpoulet, 700 g soepgroenten (verse, gesneden), 1 eetlepel peterselie (fijngehakt), 10 peperkorrels (zwarte), 1 theelepel tijm, 14 g zout,

Runderrollade met tomaten

600 g doorregen runderrollade, 10 teentjes knoflook, 500 g tomaten (tros), 10 takjes basilicum, 2 eetlepels pesto (rode), snufje zout en een snufje peper.

Rundvlees met rode curry

Rundvlees met rode curry

Gesudderd rundvlees met rode curry is heel aromatisch en je kunt het zo pittig maken als je zelf lekker vindt. Met dit recept maak je thuis een heerlijke verse curry

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of