Bereiding
- Snij alle groenten in blokjes.
- Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur.
- Bak de rundvleesreepjes rondom bruin.
- Haal het vlees uit de pan en bewaar deze op een bord.
- Bak in de olie de ui even aan.
- Voeg de knoflook, wortel, de courgette, de aubergine, provençaalse kruiden en de paprika erbij en bak dit 3 minuten mee.
- Voeg de witte wijn en de krieltjes toe.
- Stoof de groenten tot ze gaar zijn.
- Bestrooi de runderreepjes met zout en peper.
- Voeg de reepjes en de olijven aan de groenten toe.
- Schep het geheel om en laat het even doorwarmen.
- Voeg zout en peper naar smaak toe.
Lekker met kant en klare gemengde sla.
- 4 personen
- 30 minuten
Ingrediënten
400 gram biefstukreepjes
2 aubergines
2 middelgrote uien
2 courgettes
2 gele paprika's
2 wortels
900 gram voorgekookte krieltjes
4 eetlepels provençaalse kruiden
olijfolie
2 teentjes knoflook
2 deciliter witte wijn
100 gram zwarte olijven
2 porties gemengde sla