Bereiding
- Meng de pesto rosso, de zonnebloemolie en het ei goed door elkaar.
- Bestrijk de saucijsjes met deze pestomix en rol ze daarna in twee plakjes katenspek of rauwe ham.
- Vul het waterreservoir van de stoomkoker (of de pan, als u mandjes gebruikt) met het water, de bouillonblokjes en de soepgroenten en breng het mengsel aan de kook.
- Kook het vervolgens zachtjes door.
- Leg de saucijsjes in de stoommand en stoom ze in 12 minuten gaar.
Lekker met tagliatelle met pesto rosso en pijnboompitjes en een frisse salade.
Tip
Van het stoomvocht maakt u een heerlijke, slanke saus. Doe het vocht met de groenten over in een apart pannetje, breng het aan de kook en pureer het. Wat pesto rosso naar smaak erdoor en de pastasaus is klaar.
4 personen
25 minuten
Ingrediënten
- 4 rundersaucijsjes
- 8 plakjes katenspek (of rauwe ham)
- 2 eetlepels pesto rosso (potje)
- ½ eetlepel zonnebloem olie
- 1 ei
- 1,2 liter water
- 2 bouillonblokjes (of 0,6 liter water en 0,6 liter vleesfond)
- 2 eetlepel soepgroenten (boeren)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: