Meer recepten met rund- & varkensvlees

Bekijk alles

Chili con carne met paprika

Verwarm de olie in de pan op middelhoge temperatuur. Bak de spekjes goudbruin. Laat ondertussen de bonen uitlekken. Voeg de grof gehakte ui en knoflook toe aan de spekjes

Gourmetten met speciaal gemarineerd vlees

1 varkenshaas, 1 biefstuk, 1 lamsboutlap, 1 teentje knoflook, 2 theelepels sambal, snufje peper, 1½ eetlepel ketjap manis, snufje zout

Mediterrane gehaktballetjes

Mediterrane gehaktballetjes

400 g half-om-halfgehakt
, 4 theelepels kappertjes (20 g)
, 4 tomaten (zongedroogde, op olie)
, 2 eetlepels olijven (groene)
, 2 stuks ansjovisfilet
, 1 ei
, snufje

Procureur gevuld met appeltjespaté

750 g procureur (ontbeende schouderkarbonadestuk), 50 g appels (gedroogde), 75 g runderlever, 75 g rundergehakt, 75 g speklap, 1 eetlepel gembersiroop, 100 g katenspek,

Pasta Bolognese

Verwarm de boter en de olie in de braadpan op middelhoge temperatuur. Bak hierin de pancetta licht uit. Snij de ui, bleekselderij, wortel en tomaten in blokjes. Hak de

Hartige Sinterklaasletter

200 g half-om-halfgehakt, gehaktkruiden, 1 ei (losgeklopt), 4 plakjes bladerdeeg, ½ eetlepel boter

Mexicaans gourmet

1 lamsboutlap (dunne reepjes van ca. ½ cm gesneden) 1 varkensfiletlap (dunne reepjes van ca. ½ cm gesneden) 100 g rundergehakt 1 eetlepel tacokruiden snufje zout 1