Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles
runderbouillon feestmenu 2023

Runderbouillon met pastinaakroom

Deze runderbouillon met feestelijke opmaak doet het uitstekend als tussengerecht bij een feestelijk menu. Je kunt zelf vooraf een mooie bouillon trekken, of gebruik maken

Ossenworstburgertjes

250 g ossenworst, 2 kleine tomaten, 50 g veldsla, 12 mini-bolletjes, ½ dl barbecuesaus, 3 eetlepels mayonaise, 2 sjalotjes

Kogelbiefstuk bakken

Gebakken kogelbiefstuk met haricots verts en kriel

Wie de kunst van het biefstuk bakken beheerst, zet in enkele minuten een perfect dichtgeschroeide kogelbiefstuk op tafel, mals en sappig. Ook op de barbecue kun je

Sous vide Picanha

Picanha is lekker van de BBQ in Brazilië, maar misschien nog wel lekkerder als je dit malse stuk vlees zelf sous vide gaart! Zorg ervoor dat er een mooie vetlaag op de

Biefstuk met champignontapenade

Biefstuk met champignontapenade

4 kogelbiefstukken, 3 eetlepels olijfolie, 200 g champignons, 1 ui, 1 rode paprika, 3 eetlepels kappertjes, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), 2 eetlepels bieslook

Mini-slavinkjes met vijgen-ananas-chutney

Mini-slavinkjes met vijgen-ananas-chutney

200 g rundergehakt, 6 plakjes ontbijtspek (dunne magere plakjes), 4 eetlepels ananasjam, 1 plakje ananas (verse), 1½ theelepel kerriepoeder (milde), ½ theelepel zout, 1

Gegratineerde ossenhaas met olijventapenade en mozzarella

4 stukken ossenhaas, 2 eetlepels olijventapenade (groene), 1 vleestomaat (in 8 dunne plakken), 2 bolletjes mozzarellakaasje (in 4 plakken), peper (versgemalen), 40 g

Smeuïge rundergoulash

Neem een grote braadpan. Bak het vlees op hoge temperatuur in kleine porties bruin. Schep het uit de pan en bewaar in een pan of schaal. Doe nu ui en paprikablokjes in de

Chateaubriand met kruidenboter 5189

Chateaubriand met kruidenboter

1 rode peper, 100 g boter (zachte), 2 theelepels sinaasappelrasp, 1 eetlepel koriander (verse, fijngehakt), 2 stuks chateaubriand (à 250 gram, dubbele biefstuk van de

Gepeperde rib-eye steak met brandy

4 rib-eye steaks, 2 eetlepels cognac, 2 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels rodepeperbesjes (droog, gekneusd of grofgemalen), 1 eetlepel rodepeperbesjes (ingemaakt), 1 dl