Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Ossenstaartsoep met tomaat

350 g ossenstaart, 100 g runderpoulet, 2 eetlepels boter, 1 ui (in ringen), 1 eetlepel tomatenpuree, 1 kruidenbuiltje (van laurierblad, peterselie, tijm en selderij), 1

Biefstuk met champignontapenade

Biefstuk met champignontapenade

4 kogelbiefstukken, 3 eetlepels olijfolie, 200 g champignons, 1 ui, 1 rode paprika, 3 eetlepels kappertjes, 2 eetlepels peterselie (fijngehakt), 2 eetlepels bieslook

Winteromelet met rookworst

½ rookworst (à 250 gram, in plakjes)
, 2 worteltjes (in blokjes)
, 50 g doperwten (diepvries)
, 4 eieren
, 4 eetlepels melk
, 2 eetlepels boter
, 1 sjalotje

Witte bolletjes met rosbief en groene mini-asperges

4 plakjes rosbief (dun gesneden)
, 2 blaadjes sla
•  snufje peper
, 2 broodjes (witte bolletjes)
, 1 eetlepel zonnebloempitten, 1 eetlepel dille (fijngehakt, vers of

Tapenade van olijven en roompaté

Tapenade van olijven en roompaté

200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook)
, 1 theelepel citroensap
, 2 eetlepels kappertjes


Pastaslaatjes met pekelvlees en Italiaanse dressing

16 plakjes pekelvlees (dun gesneden), 8 eetlepels pijnboompitten, 3 tomaten (pomodori), 6 augurken (zoetzuur), 1 blikje asperge (groen of wit, 160 g uitlekgewicht), 6

placeholder

Runderstoofvlees voor drie maaltijden

1½ kilo magere runderlappen (of doorregen runderlappen), 4 eetlepels bloem, 1 grote ui, 6 kruidnagels, 100 g boter, 2 eetlepels azijn

Chili con carne

Chili con carne

500 g runderriblappen, 2 uien, 2 teentjes knoflook, 500 g tomaten, 2 rode chilipepers, 2 eetlepels zonnebloemolie, theelepel kaneel, 3 blikken kidneybonen (in chilisaus à

placeholder

Runderstoof met koolsalade

750 g rundvlees (naar keuze: sukadelap, runderriblap, doorregen runderlap), 1 pakje gezeefde tomaten (500 g), 1 dl kalfsfond, 3 eetlepels citroensap, 1 ui (fijngesneden),

Gegratineerde schnitzel met tomaat en lente-ui

1 varkensschnitzel, ½ eetlepel olie, 1 tomaat, 3 lenteuitjes, 3 eetlepels zure room, ½ theelepel knoflookpoeder, 3 eetlepels geraspte kaas (belegen), snufje zout, snufje peper