Meer recepten met rundvlees

Bekijk alles

Runderreepjes met shii-take en cashewnoten

400 g runderreepjes 500 g snijbonen, 150 g shii-take, 75 g cashewnoten (ongezouten), 3 eetlepels roerbakolie, 2 eetlepels droge sherry, 1½ eetlepel sojasaus

Tosti met rookworst en mosterd

1 rookworst (à 250 gram, in plakjes), 8 snee brood (maïsbrood), 2 eetlepels margarine (of smeerboter), 4 plakken kaas (belegen boeren), 4 theelepels mosterd (grove), ¼

Thaise biefstuk met noodlesalade

Thaise biefstuk met noodlesalade

 4 biefstukken (à 125 gram)
, 1 limoen
, 2 cm gemberwortel
, 5 eetlepels Nam Pla (Thaise vissaus)
, 1½ eetlepel zonnebloemolie, 250 g mihoen
, 2 paprika's (rode en

Goulashsoep

400 g magere runderlappen, 2 grote uien, 1 rode paprika, 40 g boter, 1½ eetlepel paprikapoeder (mild), 2 eetlepels bloem, 1 blikje tomatenpuree (klein)

Koude gehaktballen van grootmoeder

Koude gehaktballen van grootmoeder

500 g half-om-halfgehakt, ½ kopje melk, 1 eetlepel mosterd (grove), 2 boterhammen, 3 eetlepels gehaktkruiden, 1 eetlepel tomatenpuree, 50 g boter, 1 ei en 1 eetlepel

Klapstuk met hutspot

Hutspot met klapstuk

500 g klapstuk (runderborst), 1 kilo aardappels (geschild), 1 kilo winterwortel (geschild), 500 g uien, 2 bouillonblokjes (runder), 30 g boter (of margarine), snufje

Saucijsjes met pesto en katenspek

4 rundersaucijsjes, 8 plakjes katenspek (of rauwe ham), 2 eetlepels pesto rosso (potje), ½ eetlepel zonnebloem olie, 1 ei, 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (of 0,6

runder osso bucco a la milanese

Runder osso bucco à la Milanese

4 stuks runderschenkel (ca. 2 cm dik), 2 eetlepels bloem, snufje peper (versgemalen), 2 eetlepels olie, 1 ui (in blokjes), 2 teentjes knoflook (fijngehakt), 3 wortels (á

Paksoi met rookworst uit de wok

1 rookworst (à 250 gram, in plakjes), 1½ kilo aardappels (geschild en in stukjes), 700 g paksoi (gewassen), 300 ml melk, 50 g boter, 2 eetlepels olie, 3 sjalotjes

Brabantse vlees-salade

Brabantse schotel

300 g magere runderlappen (gaargestoofd of gekookt), 100 g doperwten (gaargekookt), 100 g worteltjes (gaargekookt), 100 g zoetzure zilveruitjes (en een beetje van het