Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamszadel met uiencompote

Lamszadel met uiencompote

1 lamszadel (ontbeend, opgebonden, ca. 750 g), 500 g uien (zoete)
, 50 g abrikozen (gedroogde)
, 50 g boter
, 100 g spekreepjes (gerookte)
, 2 eetlepels rode wijn azijn
,

Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

250 g lamsvleesreepjes, 100 g olijven (gemengde, zonder pit), 2 vleestomaten, 1 courgette, 125 milliliter yoghurt (Bulgaarse), 1 eetlepel bladselderij (gehakt), 3

Lamslappen in ketjap-sesamsaus

Lamslappen in ketjap-sesamsaus

500 g lamsschouderlappen, 2 teentjes knoflook, 2 uien, 2 bosuitjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, 3 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel sesamzaad

Gegrilde lamskoteletjes met balsamico en oregano

12 lamskoteletjes, 2 eetlepels oregano, 1 eetlepel balsamicoazijn, 1 teentje knoflook (geperst), 1 eetlepel honing, 1 theelepel mosterd (grove)

Lamsboutlapjes met balsamicojus

4 lamsboutlappen, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 50 g boter (of margarine), 2 theelepels tijm (verse)

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

500 g lamsschouderlappen (in blokjes van 2 cm)
, 125 g spekblokjes, 1 eetlepel boter, 1 grote ui (fijngesnipperd)
, 2 teentjes knoflook (geperst)
, 450 g ratatouille (zie

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

2 lamsracks (á 6 koteletjes), 125 g boter (op kamertemperatuur), 30 g broodkruim, 2 teentjes knoflook (geperst), 3 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt), 1 eetlepel

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

500 g shoarmavlees, 2 rode uien (grote), 3 teentjes knoflook, 4 tomaat (tros), 1 blik abrikozen (á 400 g), 2-3 eetlepels olijfolie, 2-3 eetlepels munt (verse, in

Lamsbout met tijm en rozemarijn

1 lamsbout (ca. 1½ kg, met bot), 3 takjes rozemarijn (verse), 5 teentjes knoflook (in plakjes), 3 dl bouillon (groente), 5 sjalotjes (in vieren)

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

500 g lamsgehakt
, 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1½ eetlepel pesto
, 2 eetlepels olie
, 1 vleestomaat (in plakken)
, 1 mozzarellakaasje