Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamskroon met honing en dragon

Lamskroon met honing en dragon

2 lamsracks (à 7 ribben), 12 kleine sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels dragon (verse), 1 eetlepel honing, 4 eetlepels olijfolie, snufje zeezout, snufje peper

placeholder

Zuurkool met gebakken saucijsjes

4 saucijsjes, 1 zak zuurkool (à 500 g), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngehakt), 1 appel (in blokjes), 2 eetlepels rozijnen, 1 theelepel karwijzaad, 1 laurierblad, 3 dl

Lamshaas met gorgonzolasaus

Lamshaas met gorgonzolasaus

400 g lamshaas
, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook
, 150 g gorgonzola, 250 g peultjes
, 2½ dl slagroom, 2 eetlepels olie
, snufje zout
, snufje peper (versgemalen)

Courscous met shoarmavlees

Couscous met shoarmavlees

300 g couscous, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en gele), 1 courgette, 1 blik kikkererwten, 400 g shoarmavlees, 3 eetlepels olijfolie, shoarmakruiden,

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook

Lamsgehakt op Griekse wijze

500 g lamsgehakt, 2 teentjes knoflook (geperst), 4 eetlepels Gyroskruiden, 2 eieren, 75 g feta (in blokjes), olijfolie

Lamscurry met amandelen

500 g lamspoulet, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 125 g amandelen (blanke), 50 g boter, 2 theelepels kerriepoeder

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

12 lamskoteletjes, 1 citroen
, 1 teentje knoflook, 3-4 eetlepels olijfolie (extra vierge), 1 appel (Granny Smith), 4-5 blaadjes munt (verse), ½ theelepel djinten (gemalen

Lamslappen in ketjap-sesamsaus

Lamslappen in ketjap-sesamsaus

500 g lamsschouderlappen, 2 teentjes knoflook, 2 uien, 2 bosuitjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, 3 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel sesamzaad

Shoarmarol

Shoarmarol

400 g shoarmavlees, ½ krop ijsbergsla, 3 tomaten, ½ komkommer, 1 dl knoflooksaus, 1 dl yoghurt, 3 eetlepels olie, 6 tortilla's (wraps)