Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

12 lamskoteletjes, 1 citroen
, 1 teentje knoflook, 3-4 eetlepels olijfolie (extra vierge), 1 appel (Granny Smith), 4-5 blaadjes munt (verse), ½ theelepel djinten (gemalen

Lamsboutlapjes met balsamicojus

4 lamsboutlappen, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 50 g boter (of margarine), 2 theelepels tijm (verse)

Thaise lamscurry met gekruide rijst

Thaise lamscurry met gekruide rijst

500 g lamsboutlappen
, 2 uien, 1 teentje knoflook, 5 peperkorrels (zwarte)
, 1 dl yoghurt (volle)
, 1 eetlepel tomatenpuree
, 1 eetlepel currypasta (rode)
, 5 eetlepels

Snelle lamscurry met kikkererwten

Snelle lamscurry met kikkererwten

250 g lamsvleesreepjes (ongekruide shoarma) ½ dl slagroom 2 theelepels kerriepoeder (mild) 1 ui 25 g boter 1 eetlepel koriander (fijngehakt) 3 eetlepels

Lamsstoofpotje met dronken appeltjes

Lamsstoofpotje met dronken appeltjes

500 g lamsborstlappen, 2 uien, 60 g boter, 2 eetlepels bloem, 3 dl bruin bier (oud bruin), 3 dl bouillon
, 3 eetlepels appelazijn
, 125 g appelstukjes (gedroogde)
, 3

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

Lamsrack met krokante Parmezaanse kaaskorst

2 lamsracks (á 6 koteletjes), 125 g boter (op kamertemperatuur), 30 g broodkruim, 2 teentjes knoflook (geperst), 3 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt), 1 eetlepel

Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

400 g lamsshoarmavlees, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 2 paprika's (rode en gele)
, 1 eetlepel rozemarijn (verse), 4 eetlepels olijfolie, 1 prei, 250 g champignons,

Lamskroon met honing en dragon

Lamskroon met honing en dragon

2 lamsracks (à 7 ribben), 12 kleine sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels dragon (verse), 1 eetlepel honing, 4 eetlepels olijfolie, snufje zeezout, snufje peper

Lamsrollade met muntgremolata

Lamsrollade met muntgremolata

1 lamsrollade (à 750 g), 1 sjalotje, 1 citroen, 3 takjes peterselie (verse), 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie, 50 g boter, ½ pot fond (à 280 ml), snufje zout,