Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

Lamsshoarma met geroosterde groenten en Tarly

400 g lamsshoarmavlees, 2 rode uien, 2 teentjes knoflook, 2 paprika's (rode en gele)
, 1 eetlepel rozemarijn (verse), 4 eetlepels olijfolie, 1 prei, 250 g champignons,

Lamsborstlapjes met abrikozen

500 g lamsborstlappen, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel djinten (komijn), 2 uien, 3 tomaten, 125 g abrikozen (gedroogde)

Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

250 g lamsvleesreepjes, 100 g olijven (gemengde, zonder pit), 2 vleestomaten, 1 courgette, 125 milliliter yoghurt (Bulgaarse), 1 eetlepel bladselderij (gehakt), 3

Thaise lamscurry met gekruide rijst

Thaise lamscurry met gekruide rijst

500 g lamsboutlappen
, 2 uien, 1 teentje knoflook, 5 peperkorrels (zwarte)
, 1 dl yoghurt (volle)
, 1 eetlepel tomatenpuree
, 1 eetlepel currypasta (rode)
, 5 eetlepels

Lamskroon met honing en dragon

Lamskroon met honing en dragon

2 lamsracks (à 7 ribben), 12 kleine sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels dragon (verse), 1 eetlepel honing, 4 eetlepels olijfolie, snufje zeezout, snufje peper

Lamshaas met gorgonzolasaus

Lamshaas met gorgonzolasaus

400 g lamshaas
, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook
, 150 g gorgonzola, 250 g peultjes
, 2½ dl slagroom, 2 eetlepels olie
, snufje zout
, snufje peper (versgemalen)

Lamszadel met uiencompote

Lamszadel met uiencompote

1 lamszadel (ontbeend, opgebonden, ca. 750 g), 500 g uien (zoete)
, 50 g abrikozen (gedroogde)
, 50 g boter
, 100 g spekreepjes (gerookte)
, 2 eetlepels rode wijn azijn
,

Lamskoteletjes met jonge tuinkruidenwijnjus

Lamskoteletjes met tuinkruiden-wijnjus

12 lamskoteletjes, 40 g boter
, zout, peper, 1 eetlepel tomatenpuree, ½ dl rode wijn, 1 eetlepel kervel (fijngehakt, vers of diepvries), 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt,

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

1 lamsrug (met 8 ribben), 250 g sjalotjes, 1 teentje knoflook, 60 g boter (of margarine), 1 theelepel speculaaskruiden, 1 dl rode wijn, 1½ dl fond, 3 eetlepel crème