Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

Shoarmavlees met tomaat en abrikoos

500 g shoarmavlees, 2 rode uien (grote), 3 teentjes knoflook, 4 tomaat (tros), 1 blik abrikozen (á 400 g), 2-3 eetlepels olijfolie, 2-3 eetlepels munt (verse, in

Lamsstoofpotje met verse kruiden

Lamsstoofpotje met verse kruiden

500 g lamspoulet
, 1 grote ui (gesnipperd)
, 1 teentje knoflook
, 2 takjes rozemarijn (verse)
, 30 g boter
, 2 eetlepels tijm (verse)
, ½ pot fond (à 380 ml)
, 1 dl witte

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook

Lamskroon met honing en dragon

Lamskroon met honing en dragon

2 lamsracks (à 7 ribben), 12 kleine sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels dragon (verse), 1 eetlepel honing, 4 eetlepels olijfolie, snufje zeezout, snufje peper

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

300 g lamsvleesreepjes
, 1 teentje knoflook
, 5 eetlepels olijfolie
, 125 g champignons
, 2 sjalotjes
, 2 theelepels Italiaanse kruiden
, 4 boterhammen (dikke, bruine,

Lamsborstlapjes met abrikozen

500 g lamsborstlappen, 1 theelepel chilipoeder, 1 theelepel djinten (komijn), 2 uien, 3 tomaten, 125 g abrikozen (gedroogde)

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

Mediterrane lamsburgers met pesto en mozzarella

500 g lamsgehakt
, 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1½ eetlepel pesto
, 2 eetlepels olie
, 1 vleestomaat (in plakken)
, 1 mozzarellakaasje

Shoarmarol

Shoarmarol

400 g shoarmavlees, ½ krop ijsbergsla, 3 tomaten, ½ komkommer, 1 dl knoflooksaus, 1 dl yoghurt, 3 eetlepels olie, 6 tortilla's (wraps)

Courscous met shoarmavlees

Couscous met shoarmavlees

300 g couscous, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en gele), 1 courgette, 1 blik kikkererwten, 400 g shoarmavlees, 3 eetlepels olijfolie, shoarmakruiden,

Snelle lamscurry met kikkererwten

Snelle lamscurry met kikkererwten

250 g lamsvleesreepjes (ongekruide shoarma) ½ dl slagroom 2 theelepels kerriepoeder (mild) 1 ui 25 g boter 1 eetlepel koriander (fijngehakt) 3 eetlepels