Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

Roerbakschotel met gyrosvlees en Turkse groenten

250 g lamsvleesreepjes, 100 g olijven (gemengde, zonder pit), 2 vleestomaten, 1 courgette, 125 milliliter yoghurt (Bulgaarse), 1 eetlepel bladselderij (gehakt), 3

Lamsfilet met muntmarinade

4 lamshaasjes, 2 eetlepels muntsaus (uit een potje, ca. 20 g), 1,2 liter water, 2 bouillonblokjes (kruiden), 2 eetlepels soepgroenten (boeren)

placeholder

Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla

500 g shoarmavlees, 1½ kilo aardappels (geschild), snufje zout, 75 g boter, 2 uien (fijngehakt), 1 blik maïs (300 gram), 3 dl melk, peper (versgemalen), 700 g ijsbergsla

Lamscurry met amandelen

500 g lamspoulet, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 125 g amandelen (blanke), 50 g boter, 2 theelepels kerriepoeder

Lamsbout met nieuwe krielaardappeltjes en Zaanse mosterdjus

1 lamsbout (zonder bot), 100 g boter, 4 eetlepels slaolie, 1½ kilo krielaardappels (nieuwe, geschrapt), zout, peper

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

12 lamskoteletjes, 1 citroen
, 1 teentje knoflook, 3-4 eetlepels olijfolie (extra vierge), 1 appel (Granny Smith), 4-5 blaadjes munt (verse), ½ theelepel djinten (gemalen

Thaise lamscurry met gekruide rijst

Thaise lamscurry met gekruide rijst

500 g lamsboutlappen
, 2 uien, 1 teentje knoflook, 5 peperkorrels (zwarte)
, 1 dl yoghurt (volle)
, 1 eetlepel tomatenpuree
, 1 eetlepel currypasta (rode)
, 5 eetlepels

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie

placeholder

Zuurkool met gebakken saucijsjes

4 saucijsjes, 1 zak zuurkool (à 500 g), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngehakt), 1 appel (in blokjes), 2 eetlepels rozijnen, 1 theelepel karwijzaad, 1 laurierblad, 3 dl

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

Lamsvleesreepjes op paddestoelen-bruschetta

300 g lamsvleesreepjes
, 1 teentje knoflook
, 5 eetlepels olijfolie
, 125 g champignons
, 2 sjalotjes
, 2 theelepels Italiaanse kruiden
, 4 boterhammen (dikke, bruine,