Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Courscous met shoarmavlees

Couscous met shoarmavlees

300 g couscous, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en gele), 1 courgette, 1 blik kikkererwten, 400 g shoarmavlees, 3 eetlepels olijfolie, shoarmakruiden,

Lamscurry met amandelen

500 g lamspoulet, 1 grote ui, 1 teentje knoflook, 125 g amandelen (blanke), 50 g boter, 2 theelepels kerriepoeder

Romige spaghetti met shoarma en broccoli

125 g lamsshoarmavlees, 100 g spaghetti, 1 struik broccoli (klein), 1 kleine prei, 1 dl slagroom, 1 theelepel Italiaanse kruiden (gedroogd of diepvries), 1 eetlepel slaolie

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

Lamskoteletjes met verse muntsalsa

12 lamskoteletjes, 1 citroen
, 1 teentje knoflook, 3-4 eetlepels olijfolie (extra vierge), 1 appel (Granny Smith), 4-5 blaadjes munt (verse), ½ theelepel djinten (gemalen

Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

250 g lamsboutlappen (in blokjes van 1,5 cm), snufje zout, 50 g hazelnoten (blanke, grofgehakt), 1 bouillonblokje (runder), 1 ui, 1/2 theelepel 5 kruidenpoeder, 200 g

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

Lamsrug met sjalotten-speculaassaus

1 lamsrug (met 8 ribben), 250 g sjalotjes, 1 teentje knoflook, 60 g boter (of margarine), 1 theelepel speculaaskruiden, 1 dl rode wijn, 1½ dl fond, 3 eetlepel crème

Lamsstoofpotje met verse kruiden

Lamsstoofpotje met verse kruiden

500 g lamspoulet
, 1 grote ui (gesnipperd)
, 1 teentje knoflook
, 2 takjes rozemarijn (verse)
, 30 g boter
, 2 eetlepels tijm (verse)
, ½ pot fond (à 380 ml)
, 1 dl witte

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook

boomstammetjes met appel en creme fraiche

Boomstammetjes met appel en crème fraîche

4 boomstammetjes (á 125 g stuk), snufje peper (versgemalen), 1 dl appelsap, snufje zout, 1 appel (in schijfjes), 50 g boter, ½ dl crème fraîche

Lamshaas met gember

400 g lamshaasjes, 100 g peultjes, 3 bosuitjes, 1 limoen, 3 cm gemberwortel, 2 teentjes knoflook, 3 eetlepels roerbakolie