Bereiding
- Roer in een mengkom de oregano, balsamico azijn, knoflook, honing, mosterd, witte wijn en olijfolie tot een marinade.
- Bestrijk de lamskoteletjes met de marinade en laat het vlees 1 uur afgedekt in de koelkast marineren.
- Laat het vlees kort voor gebruik op kamertemperatuur komen. Laat de koteletjes in een zeef uitlekken.
- Grill de koteletjes op de BBQ of grill in ca. 3 minuten per zijde mooi rosé. Serveer de lamskoteletjes met een groene salade en gepofte aardappel.
Wist u dat…
lamsvlees veel zink en vitamine B1 bevat?
- 4 personen
- 100 minuten
Ingrediënten
12 lamskoteletjes
2 eetlepels oregano
1 eetlepel balsamicoazijn
1 teentje knoflook (geperst)
1 eetlepel honing
1 theelepel mosterd (grove)
2 eetlepels witte wijn
4 eetlepels olijfolie
snufje peper
snufje zout
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: