Meer recepten met ander vlees

Bekijk alles
Lamslappen in ketjap-sesamsaus

Lamslappen in ketjap-sesamsaus

500 g lamsschouderlappen, 2 teentjes knoflook, 2 uien, 2 bosuitjes, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel honing, 3 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel sesamzaad

Lamskoteletjes met jonge tuinkruidenwijnjus

Lamskoteletjes met tuinkruiden-wijnjus

12 lamskoteletjes, 40 g boter
, zout, peper, 1 eetlepel tomatenpuree, ½ dl rode wijn, 1 eetlepel kervel (fijngehakt, vers of diepvries), 1 eetlepel bieslook (fijngeknipt,

Lamshaas met gorgonzolasaus

Lamshaas met gorgonzolasaus

400 g lamshaas
, 3 sjalotjes, 1 teentje knoflook
, 150 g gorgonzola, 250 g peultjes
, 2½ dl slagroom, 2 eetlepels olie
, snufje zout
, snufje peper (versgemalen)

Snelle lamscurry met kikkererwten

Snelle lamscurry met kikkererwten

250 g lamsvleesreepjes (ongekruide shoarma) ½ dl slagroom 2 theelepels kerriepoeder (mild) 1 ui 25 g boter 1 eetlepel koriander (fijngehakt) 3 eetlepels

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

Aladin-stoofpot met dadels en amandelen

500 g lamsschouderlappen (of lamsborstlappen), 300 g dadels (medium geconfijte), 1 grote ui, 50 g boter, 2 theelepels tomatenpuree, 1 eetlepel kerriepoeder, 2 theelepels

placeholder

Zomerstamppotje met shoarmavlees en ijsbergsla

500 g shoarmavlees, 1½ kilo aardappels (geschild), snufje zout, 75 g boter, 2 uien (fijngehakt), 1 blik maïs (300 gram), 3 dl melk, peper (versgemalen), 700 g ijsbergsla

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

Lamsstoofpotje met spekjes en ratatouille

500 g lamsschouderlappen (in blokjes van 2 cm)
, 125 g spekblokjes, 1 eetlepel boter, 1 grote ui (fijngesnipperd)
, 2 teentjes knoflook (geperst)
, 450 g ratatouille (zie

Courscous met shoarmavlees

Couscous met shoarmavlees

300 g couscous, 2 uien, 1 teentje knoflook, 2 paprika's (rode en gele), 1 courgette, 1 blik kikkererwten, 400 g shoarmavlees, 3 eetlepels olijfolie, shoarmakruiden,

Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

Lamspilaf met hazelnoten en rozijnen

250 g lamsboutlappen (in blokjes van 1,5 cm), snufje zout, 50 g hazelnoten (blanke, grofgehakt), 1 bouillonblokje (runder), 1 ui, 1/2 theelepel 5 kruidenpoeder, 200 g

Indiase lamsreepjes met naanbrood

500 g lamsvleesreepjes, 1 ui, 2 cm gemberwortel (verse), 1 limoen, 1 eetlepel kerriepoeder, 1 teentje knoflook