Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Currykarbonades

Currykarbonades

4 eetlepels zonnebloemolie, 1 eetlepel currypasta (milde Indiase uit een pot), 4 haarkarbonades, 2 rode uien, 1 rode peper, 4 sinaasappels (bij voorkeur biologisch), 1

Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas

Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas

400 g varkenshaas (in plakjes van 1 cm)
, 4 eetlepels olijfolie
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1 theelepel dragon
, snufje peper (versgemalen)
, 4 takjes rozemarijn
, 1

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

250 g speklappen, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels zonnebloem olie, 2 teentjes knoflook, 2 grote uien, 6 eetlepels ketjap, 2 grote wortels, 300 g zoete aardappel (bataat)

Roergebakken varkenshaas met groenten en cashewnoten

500 g varkenshaas (in dunne plakken), 2 eetlepels olie, snufje peper (versgemalen), snufje zout, 200 g peultjes, 150 g cashewnoten, 2 rode paprika's (in reepjes), 150 g

Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus

Italiaanse ribkarbonade in tomatensaus

4 ribkarbonades, 1 laurierblaadje, snufje zout, 2 theelepels oregano, 3 eetlepels olijfolie, snufje peper (versgemalen), 1 teentje knoflook (geperst), 1 blik

Italiaanse varkensoester met basilicumboter

Italiaanse varkensoester met basilicumboter

4 varkensoesters (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels Italiaanse kruiden, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 5 g basilicum (verse blaadjes, zeer

Speklapjes met kapucijners

Speklapjes met kapucijners

400 g speklappen 1 pot kapucijners (ca. 800 gram) 2 eetlepels olie 2 dl tomatensaus 1 ui 6 eetlepels ananasjam

Wittekool-wortelstamp met rookworst

1 rookworst, 400 g wortels (winter), 1 kilo aardappels
,  snufje zout
, 300 g witte kool (gesneden), 3 eetlepels nasikruiden
, 5 eetlepels pinda's (gehakt)
,  kleine

Oosterse varkensreepjes met ananas

400 g varkensvleesreepjes
, 2 eetlepels koriander (verse), 1 blikje ananasstukjes, 3 eetlepels roerbakolie
, 2-3 theelepels sambal badjak
, 400 g roerbakgroenten

Bacon-ei-crossants

Bacon & ei croissants

4 plakken bacon (dikgesneden), boter, 3 eieren (middelgroot), 2 eetlepels melk, 2 croissants, snufje zout, snufje peper (versgemalen)