Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Pittig speklapje

4 dunne speklappen, 2 eetlepels gembersiroop, 1 theelepel mosterd, 2 eetlepels peperkorrels (rode), 4 eetlepels sherry (cream), 4 eetlepels olie, snufje peper, 2 lenteuitjes

Tapenade van olijven en roompaté

Tapenade van olijven en roompaté

200 g paté (room), 200 g olijven (knoflook)
, 1 theelepel citroensap
, 2 eetlepels kappertjes


Italiaanse varkensoester met basilicumboter

Italiaanse varkensoester met basilicumboter

4 varkensoesters (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels Italiaanse kruiden, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 5 g basilicum (verse blaadjes, zeer

Varkensvlees op zijn Thais

Varkensvlees op z’n Thais

250 g schouderlappen, 150 g shii-take (chinese paddestoelen), 3 eetlepels currypasta (groene), stukje gemberwortel (vers), 2 bosuitjes, citroensap, takje koriander, 1

Varkensfiletrollade met mosterdsaus

750 g varkensfiletrollade (gekruid), ½ selderij (knol, 500 g), 300 g worteltjes, 1 rode paprika, 4 takjes tijm, 4 eetlepels mosterd (grove), 1 eetlepel bloem, 1 dl

Courgette met gehakt

Courgette met gehakt

2 courgette, 50 g feta, 6 zwarte olijven (zonder pit), 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook (geperst), 400 g varkensgehakt, peper, 1 kleine ui (fijngesnipperd),

orientaalse hamlappen

Oriëntaalse hamlappen

500 g hamlappen (in blokjes van 2 cm), snufje peper, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels rozijnen, ½ rode paprika (in stukjes), 2 teentjes knoflook (fijngehakt), ½ zakje

Nacho chips met pikante worstsalade

250 g gekookte worst, 3 kleine lenteuitjes, 6 eetlepels tomatenketchup, ½ theelepel komijnzaad (gemalen (djintin), 1/8 liter zure room, ½ theelepel oregano (gedroogde of

Griekse fetahamburgers

400 g varkensgehakt, 1 sjalotje (fijngehakt), 1 ei, 3 eetlepels paneermeel, 2 theelepels oregano, 50 g feta (in blokjes van 1 cm), 2 eetlepels olijfolie, 4 broodjes

Devilled Pork chops with apple sauce

schouderkarbonades, 1 grote moesappel, 2 eetlepels mosterd, 1 eetlepel suiker, 8 eetlepels appelstroop, 3 eetlepels cajunkruiden, 1 theelepel citroenrasp, 1 eetlepel