Bereiding
- Pureer in een kom de artisjokbodems, olie, witte wijnazijn, crème fraîche, Parmezaanse kaas, zout en peper met een staafmixer tot een glad mengsel.
- Verwarm de ovengrill op de hoogste stand voor. Bestrooi de varkensoesters met peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de varkensoesters in ca. 6 minuten aan beide zijden goudbruin en rosé van binnen.
- Leg de varkensoesters in een ovenschaal en schep het artisjokmengsel op het vlees. Gratineer het vlees ca. 5 minuten onder de grill tot het artisjokmengsel goudbruin van kleur is.
Lekker met bloemkool en gebakken aardappelkroketjes.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
4 varkensoesters (á 125 g)
125 g artisjokkenbodems (uit blik, uitgelekt)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte wijnazijn
½ bekertje crème fraîche (á 1½ dl)
50 g Parmezaanse kaas (geraspt)
50 g boter
snufje zout
snufje peper (versgemalen)
staafmixer
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: