Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Varkensvlees met kerrie en courgette

Varkensvlees met kerrie en courgette

400 g nasi/bamivlees, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel currypasta (of milde kerriepoeder), 75 g rozijnen, 1 eetlepel bloem, 200

Ribkarbonades in zure roommarinade

4 ribkarbonades (125 g stuk), ½ theelepel worcestershiresaus, 1 sjalotje (fijngesnipperd), snufje zout, snufje peper (versgemalen), ½ theelepel paprikapoeder, 1¼ dl zure

placeholder

Fricandeau verpakt in Chinese kool met pittige tomatensalsa

750 g varkensfricandeau (ca.Ø 8 cm), 1 chinese kool, 2 vleestomaten (in blokjes), 2 blikjes tomatenpuree, 1 eetlepel currypasta (rode), 1 gele paprika (in kleine

Paksoi met rookworst uit de wok

1 rookworst (à 250 gram, in plakjes), 1½ kilo aardappels (geschild en in stukjes), 700 g paksoi (gewassen), 300 ml melk, 50 g boter, 2 eetlepels olie, 3 sjalotjes

Gegrilde saucijsjes

1 eetlepel olie, 4 saucijsjes (á 125 g stuk), ½ liter bouillon (kruidenbouillon), BBQ (grillplan of ovengrill)

Indiaas ananas-kokos stoofpotje met hamlappen

750 g hamlappen (in blokjes), 1 bouillonblokje, 2 groene paprika's (in blokjes), 1½ eetlepel kerrie, 1 teentje knoflook (geperst)

slavink met minimais

Slavink met minimaïs

400 g varkensgehakt, snufje zout, 12 reepjes ontbijtspek, snufje peper (versgemalen), 25 g boter, 4 stuks minimaïs, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 cocktailprikkers

Bonen chili met gehakt en tortillachips

Bonen chili met gehakt en tortillachips

2 eetlepels zonnebloemolie, 1 ui (fijngesnipperd), 500 g varkensgehakt, 1 zakje tacokruiden (à 35 g), 1 groene paprika (in blokjes), 1 rode paprika (in blokjes), 1 blik

Kruidige hamlapspiesen met paprika

Kruidige hamlapspiesen met paprika

500 g hamlappen, 3 teentjes knoflook, 1½ eetlepel chilipoeder, 1 theelepel zwarte peper, 1 theelepel djinten (komijn), 1 theelepel kaneel, 1 theelepel ketoembar

Filetlapjes met sinaasappel

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk),  25 g boter, 1 eetlepel marmelade (sinaasappelmarmelade), snufje peper (versgemalen), snufje zout, 1 sinaasappel, 1 dl sinaasappelsap