Bereiding
- Kruid het vlees met zout, peper, de chilipoeder en de tijm en laat het even afgedekt liggen.
- Pel de uien en snijd ze in dunne partjes. Maak de wortels schoon en snijd ze in dunne plakjes.
- Verhit de margarine in een wok en roerbak de reepjes vlees op hoog vuur in 3 minuten bruin.
- Schep de ui, wortel en aardappel erdoor en roerbak alles 3-4 minuten op hoog vuur
- Voeg de bouillon toe en laat het gerecht afgedekt in nog enkele minuten zachtjes gaar sudderen.
Lekker met zelfgemaakte appelcompote.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
- 400 g varkensvleesreepjes
- 2-3 theelepels chilipoeder
- 2 theelepels tijm
- 2 uien
- 500 g winterwortel
- 3-4 eetlepels margarine (vloeibare)
- 450 g aardappelschijfjes
- 1 dl vleesbouillon
- snufje zout
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: