Bereiding
- Verhit olie in een wok en roerbak de blokjes vlees in ca. 4 minuten bruin.
- Voeg de ui, de courgette, de lente-ui, de knoflook en de champignons toe en bak deze al omscheppend ca. 6 minuten mee.
- Schep het paprikapoeder door de groente en vermeng alles goed. Voeg de witte wijn toe en laat het geheel nog ca. 2 minuten inkoken. Voeg de olijven op het laatste moment toe.
- Bind de saus eventueel met allesbinder en breng het gerecht op smaak met zout en peper.
Lekker met aardappelpuree en groene salade.
- 2 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
2 hamlappen
1 ui (fijngehakt)
2 lente uitjes (in ringen)
1 teentje knoflook (fijngehakt)
50 g champignons (in plakjes)
8 zwarte olijven
½ eetlepel olie
½ eetlepel paprikapoeder
1 dl witte wijn
1 courgette (in plakjes)
allesbinder
snufje zout
snufje peper
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: