Bereiding
- Dep de koteletten droog met keukenpapier en breng het vlees op smaak met peper. Verhit boter in een koekenpan en bak hierin de koteletten op middelhoog vuur in ca. 8 minuten aan beide zijden goudbruin. Voeg, indien de boter te bruin wordt, een scheutje water aan het vlees toe.
- Bestrooi het vlees licht met zout. Beleg elke kotelet met 1 eetlepel kersenjam en 2 plakken roombrie.
- Laat het vlees met het deksel schuin op de pan ca. 2 minuten op zacht vuur garen tot de roombrie smelt.
Lekker met gebakken aardappelschijfjes en spruitjes.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 4 haaskarbonades (á 125 g stuk)
- snufje zout
- 50 g boter
- 100 g brie (roombrie, in 8 plakken)
- 4 eetlepels kersenjam
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: