Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Filetlapjes met champignonsaus

4 varkensfiletlappen (à 125 gram), 80 g boter, 2 sjalotjes (fijngesnipperd), 1 teentje knoflook (geperst), 100 g champignons (in dunne plakjes), 1 pot fond (vlees, à 4

Slavink met grove mosterd

Slavink met grove mosterd

4 slavinken, 2 eetlepels mosterd (grove), 0,9 liter water, 1 flesje bier (naar keuze, 0,3 l), 2 bouillonblokjes (of 0,6 liter water en 0,6 liter vleesfond), 2 eetlepels

Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade

Roerbakschotel met hamlappen in sojamarinade

250 g hamlappen, 2 theelepels citroensap, 1 kleine groene paprika (in reepjes), snufje peper (versgemalen), 2 theelepels sesamzaad, 1 kleine rode paprika (in reepjes),

Varkenshaas met peultjes

500 g varkenshaas, 1 theelepel allesbinder, 8 lenteuitjes (in stukjes), 2 dl bouillon, 100 g taugé, ½ rode paprika (in reepjes), 1 eetlepel olie, 1 mespuntje

Varkensvlees met kerrie en courgette

Varkensvlees met kerrie en courgette

400 g nasi/bamivlees, 1 grote ui, 2 teentjes knoflook, 1 courgette, 3 eetlepels olie, 1 eetlepel currypasta (of milde kerriepoeder), 75 g rozijnen, 1 eetlepel bloem, 200

placeholder

Hambloemen

7 plakken achterham (à 100 gram (ca. 1 cm dik)), ½ komkommer, 15 cherrytomaten, 2 zakjes cocktailsticks (à 150 gram)

Rookworst met tortilla en tomatensalsa

2 kleine rookworsten, 2 tortilla's, 50 g gemengde sla, 1 tomaat, 4 eetlepels salsa (hot of mild)

Nasi met zoet ketjapvlees

300 g nasi/bamivlees, 300 g rijst, 2 eetlepels ketjap manis, ½ eetlepel citroensap, 3 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 nasi/bami groentepakket (à 250

hachee-met-leidse-hutspot

Hachee met Leidse hutspot

400 g runderpoulet, 3 uien, 50 g boter, 5 eetlepels bloem, 2 laurierblaadjes, 6 peperkorrels

Hartige gebakjes met spek ui en gedroogde tomaat

Hartige gebakjes met spek, ui en gedroogde tomaat

100 g ontbijtspek (in plakjes), 4 plakjes bladerdeeg (diepvries), 1 grote ui, 4 tomaten (gedroogd, op olie, en 2 eetlepels van de olie), 6 eetlepels roomkaas (vers, met