Bereiding
Snijd de saucijsjes met een groot glad mes in stukken van 2 cm.
Was de andijvie, schud de struik goed droog en snijd deze in brede repen.
Pel de uien en snijd ze in dunne partjes.
Verhit de olie in een wok en bak de stukken saucijs al omscheppend op hoog vuur in 8-10 minuten bruin en gaar. Schep ze op een bord.
Schep de uien en andijvie door het bakvet en laat de groente al omscheppend slinken. Schep de currypasta erdoor en roerbak het geheel nog 2-3 minuten.
Schep het vlees erdoor en warm het gerecht nog even door. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Lekker met gekookte aardappels of aardappelpuree.
Tip
De struik andijvie kunt u eens vervangen door 600 g panklare andijvie of groene kool.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 4 saucijsjes (of 400 g verse worst)
- 1 struik andijvie (à 750 g)
- 2 rode uien
- 2 eetlepels olie (of vloeibare margarine)
- ½ eetlepel currypasta (Indiase fo kerriepoeder)
- snufje zout
- snufje peper (versgemalen)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: