Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Italiaanse varkensoester met basilicumboter

Italiaanse varkensoester met basilicumboter

4 varkensoesters (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 2 theelepels Italiaanse kruiden, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 5 g basilicum (verse blaadjes, zeer

Filetlapjes met aubergine en paprika

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 1 aubergine (in blokjes van 1 cm), snufje zout, snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 3 eetlepels olijfolie, 1 ui (fijngesnipperd),

hamlap a lorange

Hamlap á l’orange

500 g hamlappen, 1 teentje knoflook (fijngehakt), 2 eetlepels ketjap manis, 2 dl sinaasappelsap (vers), 1 theelepel suiker

Mexicaanse tortilla met varkensvleesreepjes

Mexicaanse tortilla met varkensvleesreepjes

500 g varkensvleesreepjes, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 grote tortilla's, ½ krop ijsbergsla, ¼ komkommer (in blokjes), 3 eetlepels olie, 1 avocado (in blokjes), 3

Mosterdworstjes

Mosterdworstjes

6 saucijsjes, 5 dl witte wijn (of 2½ dl water en 2½ dl wijn), mosterd, 1 laurierblaadje, 4 eetlepels boter, 1 eetlepel kerriepoeder

Varkenshaasje met paddestoelensaus

Varkenshaasje met paddestoelensaus

500 g varkenshaas, 2 sjalotjes, snufje peper (versgemalen), 20 g bloem, 2 theelepels bouillonpoeder, 150 g paddestoelen (gemengde, in reepjes), 75 g boter, 1 dl witte

Vlug klaar lenteui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte. Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken. Snijd de lente-uitjes (ook

Roerei met ham en peterselie

Roerei met ham en peterselie

2 plakken ham, 50 g boter, 4 boterhammen, 2 eieren, snufje peper, snufje zout, 3 eetlepels peterselie (fijngehakt)

Honing-mosterd filetlapjes

Honing-mosterd filetlapjes

4 varkensfiletlappen (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel dille (verse, fijngehakt), snufje peper (versgemalen),

Mediterrane varkensfiletlapjes

Mediterrane varkensfiletlapjes

4 varkensfiletlappen, ½ citroen, 1 eetlepel tijm (vers, fijngehakt), 2 eetlepels olijfolie, 1 zak roerbakgroenten (aubergine, courgette, rode paprika, ui), snufje