Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
placeholder

Runderrollade à la Bordelaise

1 kilo doorregen runderrollade (ca. Ø 12 cm), 2 eetlepels olijfolie, 6 plakken bakbacon, 250 g champignons (kastanje, in stukken), 12 kleine sjalotjes (grof gesneden),

Mexicaans gekruide filetlapjes gegrat. met Cheddar

Mexicaans gekruide filetlapjes gegratineerd met Cheddar

4 varkensfiletlappen (á 125 g stuk), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel kruiden (Mexicaanse), 4 plakjes kaas (Cheddar), snufje zout, snufje peper (versgemalen)

Gegrilde varkenshaasspiesen in tortilla

500 g varkenshaas (in blokjes van 2 cm), 4 tortilla's (van 21 cm), ¼ krop ijsbergsla (dunne reepjes), 1½ dl zure room, 50 g geraspte kaas

Karbonade met toffe perenjus

3 haaskarbonades, 1 ui, 1 blik peren (à 400 gram), 2 eetlepels margarine (vloeibare), ¼ theelepel kaneel

Traditionele shaslick van varkenshaas

500 g varkenshaas, spiezen of satéprikkers, snufje peper, snufje zout, snufje djinten (komijnpoeder), ½ bosje selderij , 1 rode paprika (zoete) , 6 eetlepels olijfolie ,

Roergebakken saucijs met andijvie

4 saucijsjes (of 400 g verse worst), 1 struik andijvie (à 750 g), 2 rode uien, 2 eetlepels olie (of vloeibare margarine), ½ eetlepel currypasta (Indiase fo kerriepoeder),

Oosterse varkenhaasspiesen

 500 g varkenshaas (in blokjes van 2 cm), 3 eetlepels olie (arachide), 1 eetlepel limoensap, 2 sjalotjes (fijngehakt), 1 theelepel gember (verse, geraspt), ½ rode peper

Filetlapjes met pittige tomatensaus

4 varkensfiletlappen (á 125 g), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, snufje zout, 1 sjalotje (fijngehakt), 1 teentje knoflook, ½ rode peper (van zaad ontdaan en in

Vlug klaar lenteui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Vlug klaar lente-ui hachee met varkenshaas en cajunkruiden

Snijd de varkenshaasjes in plakken van 1 cm dikte. Wrijf het vlees in met cajunkruiden (houd 1 theel. apart) en laat het geheel even trekken. Snijd de lente-uitjes (ook

Pilaf met varkensvleesreepjes

500 g varkensvleesreepjes, 1 blik tomatenblokjes (á 400 g), 50 g boter, 300 g rijst, snufje peper (versgemalen), 2 uien (fijngesnipperd), snufje zout, 2 teentjes