Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Varkensgebraad met Apfelcorn

1 à 1½ kilo varkensribstuk (met of zonder been naar keuze), 10 plakken spek, 100 g boter, 250 g champignons (kastanje), 1 glas apfelcorn, 1 pot kalfsfond, 2 appels

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

Roerbak hutspot met pittige speklapjes

250 g speklappen, 1 theelepel sambal, 2 eetlepels zonnebloem olie, 2 teentjes knoflook, 2 grote uien, 6 eetlepels ketjap, 2 grote wortels, 300 g zoete aardappel (bataat)

Varkensgehakt met avocadosalsa

400 g varkensgehakt, 1 vleestomaat, 1 avocado (rijpe), 1 eetlepel limoensap, 2 eetlepels koriander (fijngehakt), 40 g amandelen (geschaafd), 2 eieren (L), 75 g

Filetlapjes met pittige tomatensaus

4 varkensfiletlappen (á 125 g), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, snufje zout, 1 sjalotje (fijngehakt), 1 teentje knoflook, ½ rode peper (van zaad ontdaan en in

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Countrystyle-spareribs-met-TexMex-bbqsaus

Countrystyle spareribs met TexMex

1 liter water, 1 liter water, 100 g bruine basterdsuiker, 6 eetlepels TexMexkruiden, 2 dl barbecuesaus, 1 kilo spareribs, 1 eetlepel mosterd, 2 eetlepels abrikozenjam, 1

Slavink met piccalilly en courgette

Slavink met piccalilly en courgette

4 slavinken ½ courgette (blokjes 1 cm) 2 dl bouillon (2 theel. poeder) 2 eetlepels droge sherry 4 eetlepels piccalilly 2 theelepels mosterd

Haaskarbonade met citroen en ansjovis

2 haaskarbonades (à 125 gram), 2 eetlepels citroenmarmelade, 1 citroen, 2 stuks ansjovisfilet, 2 theelepels kappertjes

Bacon-pizza-broodjes

Bacon pizza broodjes

8 plakjes bacon, 2 stuks stokbrood (voorgebakken, in de lengte doorgesneden), boter, 4 eetlepels salsa saus, 125 g mozzarellakaasje (in plakjes), 2 tomaten (in plakjes)

Filetrollade met een geitenkaasvulling

750 g varkensfilet (aan één stuk), 75 g geitenkaas (zachte), 1 eetlepel groene kruiden (verse fijngehakte, bijv. peterselie, bieslook en basilicum), 1 sjalotje