Bereiding
- Varkensschouderlappen in dunne plakjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in schuine stukken snijden. Gemberwortel schillen en fijnraspen. Shi-take schoonvegen en in plakjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken.
- In een wok de olie verhitten. Plakjes vlees al omscheppend in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Shii take, bosui en gemberwortel erdoor scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Currypasta toevoegen.
- Al omscheppend het gerecht nog ca. 2 minuten verwarmen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper.
- Gerecht overdoen op een warme schaal en garneren met takjes koriander.
Lekker met mihoen en roerbakgroenten.
- 2 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 250 g schouderlappen
- 150 g shii-take (chinese paddestoelen)
- 3 eetlepels currypasta (groene)
- stukje gemberwortel (vers)
- 2 bosuitjes
- citroensap
- takje koriander
- 1 teentje knoflook
- 2 eetlepels olie
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: