Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Honing-mosterd filetlapjes

Honing-mosterd filetlapjes

4 varkensfiletlappen (á 125 g), 2 eetlepels olijfolie, 1 theelepel mosterd, 1 theelepel honing, 1 theelepel dille (verse, fijngehakt), snufje peper (versgemalen),

Rollade met Italiaanse tomaten-rozemarijnsaus

1 doorregen varkensrollade (ca. 1 kg), olijfolie, 1 ui, 6 vleestomaten, 1 takje rozemarijn (vers), 1 eetlepel Italiaanse kruiden, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels

Mixed barbecue

Mixed barbecue

4 saucijsjes, 4 varkensfiletlappen, 4 saté's (varkenshaas), 1 dl ketjap manis, 1 dl olie, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels citroensap, 4 eetlepels uitjes (gebakken), 4

Roergebakken groene asperges en nasivlees in roomsaus

Roergebakken groene asperges en nasivlees in roomsaus

250 g nasi/bamivlees, 150 g spekblokjes, snufje peper (versgemalen), 3 sjalotjes (fijngehakt), 500 g groene asperges (schoongemaakt en in 5 cm stukken gesneden), 1½ dl

Nasi met zoet ketjapvlees

300 g nasi/bamivlees, 300 g rijst, 2 eetlepels ketjap manis, ½ eetlepel citroensap, 3 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 rode paprika, 1 nasi/bami groentepakket (à 250

Hongaarse varkenslappen met zuurkool

Hongaarse varkenslappen met zuurkool

500 g varkenslappen (in blokjes van 2 1/2 cm), 1 zakje zuurkool (à netto 520 g), zwarte peper (versgemalen), 3 eetlepels olijfolie, 125 g spekblokjes, 2 uien

Romige Italiaanse pasta met filetlapjes

400 g varkensfiletlappen, 1 eetlepel balsamicoazijn, 1 eetlepel Italiaanse kruiden (fijngehakt of gedroogd), 3 eetlepels olijfolie, 4 tomaten (stevige)

speklapjes

Speklapjes Louisiana panko style

Oer-hollandse speklapjes, lichtpittige Cajunkruiden uit Louisiana en Japanse panko. Een internationaal trio dat jou zeker gaat bekoren! Haal de speklappen een half uur

Hollandse varkenslappen met tuttifrutti

Hollandse varkenslappen met tuttifrutti

500 g varkenslappen, snufje witte peper, 50 g boter, 4 sjalotjes (fijngehakt), 5 dl witte wijn (of appelsap), 200 g tuttifrutti, 2 eetlepels honing, 1 theelepel tijm, 1

Oosters gemarineerde fricandeau met pindasaus

750 g varkensfricandeau, 2 theelepels koriander (gemalen, ketoembar), 1 ui (fijngesnipperd), 2 teentjes knoflook (geperst), 8 eetlepels ketjap manis, 50 g boter, 5