Bereiding
- Pel de ui en snipper deze grof. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Snijd de courgette in blokjes.
- Verhit de olie in een wok. Roerbak het nasi/bamivlees met kerriepoeder in 3-4 minuten bruin.
- Schep er de ui, de knoflook, de courgette en de rozijnen door en roerbak alles nog 2-3 minuten.
- Roer de bloem door de yoghurt en schep de yoghurt door het vleesmengsel. Warm het gerecht nog 2-3 minuten zachtjes door.
Lekker met basmatirijst en een groene salade.
Tip
Rooster wat geschaafde amandelen goudbruin in een koekenpan en strooi ze met wat grof gehakte koriander over het gerecht.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 400 g nasi/bamivlees
- 1 grote ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 courgette
- 3 eetlepels olie
- 1 eetlepel currypasta (of milde kerriepoeder)
- 75 g rozijnen
- 1 eetlepel bloem
- 200 ml yoghurt (volle)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: