Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Italiaans gevulde paprika met gehakt

500 g varkensgehakt, 4 groene paprika's, snufje zout, 45 g boter (koude), 2 uien (fijngehakt)

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Zuurkoolschotel met worst en spek

1 rookworst, 100 g ontbijtspek (in plakjes), 500 g zuurkool, 1 dl witte wijn, 1 eetlepel Provençaalse kruiden, snufje zout, snufje peper, 1 pakje aardappelpuree (voor 4

oosterse sate van varkenshaas

Oosterse saté van varkenshaas

500 g varkenshaas (in blokjes van 1½ cm),  2 eetlepels uien (gefruite gedroogde uitjes), 7 eetlepels ketjap manis, 3 teentjes knoflook (geperst), 1 theelepel

Varkensoester met gegratineerde artisjokpuree

Varkensoester met gegratineerde artisjokpuree

4 varkensoesters (á 125 g), 125 g artisjokkenbodems (uit blik, uitgelekt), 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte wijnazijn, ½ bekertje crème fraîche (á 1½ dl), 50 g

Spaans eenpansgerecht chorizo hamlap

Spaans eenpansgerecht met chorizo en verse hamlappen

Olé! Knoflook, olijfolie en veel versproducten horen allemaal thuis in het Mediterrane eetpatroon. En dat staat bekend als één van de gezondste. Dus heb je weinig tijd of

Gepaneerde speklappen met mosterd

Gepaneerde speklappen met mosterd

4 speklappen (á 125 g zonder zwoerd), 7 eetlepels paneermeel, 2 eieren (losgeklopt), snufje peper (versgemalen), 50 g boter, 2 eetlepels franse mosterd, 3 eetlepels

Rollade met kidneybonensalade en paddestoelen

750 g doorregen varkensrollade (ca. Ø12 cm), 4 eetlepels balsamicoazijn, 4 eetlepels olie, 2 eetlepels sesamzaad, 2 eetlepel ketjap manis, 250 g paddestoelen (bos), 1

New York hamburger met pesto-mayonaise

 500 g varkensgehakt, 25 g rucola, ½ theelepel worcestershiresaus, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, 4 broodjes (bagels of hamburgerbroodjes), 1½ dl

Zoete ribkarbonades

8 dunne ribkarbonades, 4 takjes tijm (vers of 1 theelepel gedroogd), snufje peper, 6 eetlepels bloem, snufje zout, 2 eetlepels boter (of 1 eet. olie), 1 stevige appel