Bereiding
Voorbereiden: aardappelpuree
- Meng de varkensreepjes, ui, knoflook,olie, Provençaalse kruiden, zout, peper en laat dit 20 min marineren.
- Wok het gemarineerde vlees op een hoge temperatuur.
- Wok nu de groenten in olie op hoge temperatuur.
- Meng met het vlees en verdeel over 4 ovenschaaltjes.
- Dek ieder schaaltje af met aardappelpuree, klontje boter en geraspte kaas.
- Plaats ca. 30 min in de oven op 170 graden.
- Garneer met vers gesneden bladpeterselie.
Lekker met geroosterde bloemkoolroosjes en pecannoten.
- 4 personen
- 45 minuten
Ingrediënten
500 gr varkensvleesreepjes
1 ui gesnipperd
1 teentje knoflook gehakt
2 eetl zonnebloemolie
2 eetl Provençaalse kruiden
Zout
Peper
400 gr wokgroenten, peultjes, courgette, paprika, ui etc
800 gr verse aardappelpuree
Klontje boter
4 eetl geraspte kaas
Gesneden bladpeterselie