Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles
Spaanse gehaktballetjes

Spaanse gehaktballetjes

500 g varkensgehakt, snufje peper, 1 ei, 1½ dl bouillon, 1 ui (fijngehakt), 1 kleine tomaat (in blokjes), ¼ theelepel nootmuskaat, 1 teentje knoflook (geperst), 1

Tex Mex chili met hamlappen 0287-1991

Tex Mex chili met hamlappen

500 g hamlappen (in kleine blokjes), tabasco, 1 eetlepel TexMexkruiden
, 1 rode paprika (in blokjes)
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1 groene paprika (in blokjes)
, 2

Roergebakken fricandeau met champignons

Roergebakken fricandeau met champignons

500 g varkensfricandeau (in reepjes), 2 eetlepels olie, 2 theelepels maïzena, 2 eetlepels sojasaus, 400 g champignons, 2 bosuitjes (in stukjes), snufje zout, snufje

Schnitzelrolletjes met Parmaham en mozzarella

4 varkensschnitzels (ongepaneerd en dun uitgeslagen), ½ dl witte wijn, 8 plakken parma ham, snufje zwarte peper (versgemalen), 50 g boter, mozzarellakaasje (á 250 g in

Karbonade met toffe perenjus

3 haaskarbonades, 1 ui, 1 blik peren (à 400 gram), 2 eetlepels margarine (vloeibare), ¼ theelepel kaneel

Varkenshaas saté van de barbecue

Marineren Meng voor de marinade de olie, ketjap, citroensap, sambal, geplette knoflook en bruine suiker door elkaar. Snij de varkenshaas in blokjes van 2 bij 2 cm. Leg de

Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas

Lauwwarme groentesalade met plakjes varkenshaas

400 g varkenshaas (in plakjes van 1 cm)
, 4 eetlepels olijfolie
, 1 teentje knoflook (geperst)
, 1 theelepel dragon
, snufje peper (versgemalen)
, 4 takjes rozemarijn
, 1

Slavinken met warme paprika-uienchutney

Slavinken met warme paprika-uienchutney

2 slavinken, snufje peper, 1 eetlepel slaolie, ½ eetlepel azijn, snufje zout, 1 kleine ui, 1 rode paprika, 1 kleine tomaat, 1 theelepel bruine basterdsuiker, 1 teentje

Varkenshaas met mangokerrievulling

500 g varkenshaas, 1 mango (geschild en in blokjes), 1 eetlepel kerriepoeder, 1 eetlepel rozijnen, 1 sjalotje (fijngesnipperd), 1 eetlepel peterselie (vers, fijngehakt),

Fricandeau verpakt in Chinese kool met pittige tomatensalsa

750 g varkensfricandeau (ca.Ø 8 cm), 1 chinese kool, 2 vleestomaten (in blokjes), 2 blikjes tomatenpuree, 1 eetlepel currypasta (rode), 1 gele paprika (in kleine