Bereiding
- Verhit de olie in een wok en fruit hierin de sjalotjes ca. 1 minuut. Voeg de plakken varkenshaas toe en roerbak deze in ca. 4 minuten rondom goudbruin.
- Schep de paprika en mini maïs door het vlees en roerbak deze ca. 5 minuten mee.
- Voeg de peultjes toe en roerbak deze ca. 3 minuten mee. Breng de roerbakschotel op smaak met zout en peper.
- Verdeel de varkenshaas met groenten over 4 borden en garneer deze met cashewnoten.
Lekker met Pandan rijst.
- 4 personen
- 15 minuten
Ingrediënten
- 500 g varkenshaas (in dunne plakken)
- 2 eetlepels olie
- snufje peper (versgemalen)
- snufje zout
- 200 g peultjes
- 150 g cashewnoten
- 2 rode paprika's (in reepjes)
- 150 g minimaïs (in de lengte gehalveerd)
- 2 sjalotjes (fijngesnipperd)
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: