Bereiding
- Kruid het gehakt met zout en peper en draai hiervan balletjes van ca. 2 cm doorsnede.
- Verhit olie in een wok en roerbak de gehaktballetjes rondom in ca. 4 minuten bruin.
- Voeg de ui, taugé, prei, champignons en sambal toe en roerbak deze ca. 2 minuten mee. Giet het tomatensap en de blokjes tomaat erbij en laat het geheel nog ca. 2 minuten inkoken.
- Bind de saus eventueel met allesbinder. Breng de saus op smaak met zout en worcestershiresaus.
Lekker met rauwkostsalade en mie.
- 4 personen
- 25 minuten
Ingrediënten
- 500 g varkensgehakt
- worcestershiresaus
- snufje zout
- 1 ui (fijngesnipperd)
- ½ eetlepel olie
- 25 g taugé
- 2½ dl tomatensap
- 100 g champignons (in plakjes)
- 1 kleine prei (kleine ringen)
- snufje peper
- 2 tomaten (zonder zaad, in blokjes)
- sambal
- allesbinder
Voedingswaarde per persoon
De lekkerste recepten, winacties en meer ontvangen?
Schrijf je direct in: