Meer recepten met varkensvlees

Bekijk alles

Filetlapjes met kruiden-knoflookolie

4 varkensfiletlappen, 1 eetlepel peterselie (verse, fijngehakt), ½ theelepel tijm, snufje peper, ½ theelepel rozemarijn, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook

Doorregen varkensrollade met koriandersaus

750 g doorregen varkensrollade, 3 eetlepels currypasta (milde), 3 eetlepels olie, 3 eetlepels pinda's (ongezouten),  2 eetlepels koriander (verse, fijngeknipt), snufje

Spareribs met Mexicaanse saus

Spareribs met Mexicaanse saus

1½ kilo spareribs, 3 sinaasappels, 2 rode paprika's, 2 rode chilipepers, 3 teentjes knoflook (gepeld), ½ dl appelazijn, 2 eetlepels kruiden (Mexicaanse), 1 blikje

Casselerrib met witte kool

150 g casselerrib (gekookt), 2 plakjes bakbacon (in reepjes), 200 g witte kool (in reepjes), 1 groene paprika (in reepjes), 1 dunne prei (in ringetjes), 2 eetlepels olie,

varkensvlees uit de ecostoof procureur

Varkensvlees uit de ecostoof

Een stoofschotel maken zonder veel energie te verbruiken: het kan! Met een ecostoof of pannenstoof doe je feitelijk wat vele generaties voor ons al deden. Door een pan

Thaise varkensoesters met mango

Thaise varkensoesters met mango

4 varkensoesters
, 1 grote mango
, 1 limoen
, 2 gemberbolletjes
, 1 eetlepel gembersiroop
, 1 eetlepel currypasta (Thaise, rode)
, 2 eetlepels koriander (verse,

speklapjes

Speklapjes Louisiana panko style

Oer-hollandse speklapjes, lichtpittige Cajunkruiden uit Louisiana en Japanse panko. Een internationaal trio dat jou zeker gaat bekoren! Haal de speklappen een half uur

Gehakthaasjes

250 g half-om-halfgehakt, 1 zakje gehaktkruiden, 2 eetlepels paneermeel, 1 pakje witbroodmix, 50 g boter (of margarine), snufje suiker, 12 krenten (of rozijnen), 2

Wittekool-wortelstamp met rookworst

1 rookworst, 400 g wortels (winter), 1 kilo aardappels
,  snufje zout
, 300 g witte kool (gesneden), 3 eetlepels nasikruiden
, 5 eetlepels pinda's (gehakt)
,  kleine

Gehaktspiesen

Gehaktspiesen

500 g half-om-halfgehakt, 1 rode paprika, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel shoarmakruiden, 3 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt), 12